Pripomočki [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali uporabljate sex pripomočke?

da
165
42%
ne
228
58%

Skupaj glasov: 393

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

obseg ali premer?
kekec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kekec »

jullia_ napisal/-a:obseg ali premer?

:lol:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

kekec napisal/-a:Si še nedolžna? Kako se ustrašiš debeline 4cm? Moj je 5cm. Potemtakem imam predebelega?
Majke, nič ni dobro za vas punce :?
5 (pa do 6) je itak povprečna debelina. tko da je to lih prov, vsaj za moje pojme ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kekec napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:obseg ali premer?

:lol:

sploh se nisem zajebavala. če ona govori o dildotu s premerom 4 cm, ti pa o obsegu 5 cm, je to bistvena razlika
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja am mislim, da je pisalo tm debelina...

Ja sej mi je prav sam tko ane...sem mislila, da se res kr raztegne...da se prilagodi to vem :wink:

:oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

kekec napisal/-a:Si še nedolžna? Kako se ustrašiš debeline 4cm? Moj je 5cm. Potemtakem imam predebelega?

Ja ne nisem nedolžna....:) Že nekaj časa ne...ampak je pa kr ja...:) Ampak to ne pomeni da ma moj full oskega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Js že dolg uporabljam moj pinki vibrator (z zajčkom) k sem ga dobila za daril. Zadnje čase pa ga uporabljava tudi za popestritev med sexom - kdaj pa kdaj me zadovoljuje z njim (očitno mu je všeč k vid kako me začne metat od orgazmov) ali pa za sprostitev pri analnem..
Dobr, da je moj mišek pripravljen velik experimentirat :zustimm:
Drugač pa imam še kroglice, metuljčka, lubrikant je pri vseh zadevih nepogrešljiv. Sam da denarček pride, grem v nabavo :razz: (i love sex things)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

jst nimam pa še nič :( ampak bo treba kaj nabavit
a999y
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a a999y »

Jaz sem za RD od prijateljice dobila vibrator, ki ga še zdaj z velikim veseljem uporabljam že nekaj let.
Sicer je pa fantu ful všeč, da me lahko opazuje, ko se sama zadovoljujem z vibratorjem ali pa da me kar on zadovoljuje z njim.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Kika napisal/-a:
5 (pa do 6) je itak povprečna debelina. tko da je to lih prov, vsaj za moje pojme ;)

Ja valda. Kaj misliš, da imamo mi deci polliterske plastenke namesto tičev? :D Povprečen obseg je 12,5 cm, kar pomeni, da je premer (torej, po tvoje debelina) enak 12,5 / pi =~ 3,9 cm.

Če ti sanjaš o 5ih ali 6ih centimetrih, potem izvoli uporabljat tole...

Slika

...namesto vibratorja. :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

jaz tudi razmišljam o kakšnem pripomočku in kamlu bom šla v nabavo. Gre tko bolj za skupno rabo med sexom. Zato me zanima kaj je res dobro in kaj priporočate? kakšni vibratorji so najboljši?
K tega je en milijon stvari...je boljše komplicirat al vzet nekaj čist preprostega?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

miteq napisal/-a:Ja valda. Kaj misliš, da imamo mi deci polliterske plastenke namesto tičev? :D Povprečen obseg je 12,5 cm, kar pomeni, da je premer (torej, po tvoje debelina) enak 12,5 / pi =~ 3,9 cm.

ok, ok, vzamem nazaj- te cm-ji so tko varljivi :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Uf, me je kar malo presenetil rezultat ankete...

Anyway, doma mam vibrator (tak eleganten srebrn...) pa še enga manjšega za ritko. Oboje s pridom uporabljava med sexom :D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

do zdaj nič. rada bi probala vibrator in kroglice ... za predigro pa najbolj fantaziram o kakšnih lisicah in loparju za spanking. :oops:
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

:D zdaj sva si pa tud midva omislila pripomočke :razz:
Ampak, je ena neprijetna reč zravn. So iz nekakšne gume, ki ja na otip kot koža in ima tak čudn vonj po gumi. :lol: ..a ve kdo kako se tega znebit???
Odgovori