Ja sej mi je prav sam tko ane...sem mislila, da se res kr raztegne...da se prilagodi to vem
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kekec napisal/-a:Si še nedolžna? Kako se ustrašiš debeline 4cm? Moj je 5cm. Potemtakem imam predebelega? Majke, nič ni dobro za vas punce
Ja ne nisem nedolžna.... Že nekaj časa ne...ampak je pa kr ja... Ampak to ne pomeni da ma moj full oskega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Js že dolg uporabljam moj pinki vibrator (z zajčkom) k sem ga dobila za daril. Zadnje čase pa ga uporabljava tudi za popestritev med sexom - kdaj pa kdaj me zadovoljuje z njim (očitno mu je všeč k vid kako me začne metat od orgazmov) ali pa za sprostitev pri analnem.. Dobr, da je moj mišek pripravljen velik experimentirat Drugač pa imam še kroglice, metuljčka, lubrikant je pri vseh zadevih nepogrešljiv. Sam da denarček pride, grem v nabavo (i love sex things)
Jaz sem za RD od prijateljice dobila vibrator, ki ga še zdaj z velikim veseljem uporabljam že nekaj let. Sicer je pa fantu ful všeč, da me lahko opazuje, ko se sama zadovoljujem z vibratorjem ali pa da me kar on zadovoljuje z njim.
kekec napisal/-a:Si še nedolžna? Kako se ustrašiš debeline 4cm? Moj je 5cm. Potemtakem imam predebelega? Majke, nič ni dobro za vas punce
5 (pa do 6) je itak povprečna debelina. tko da je to lih prov, vsaj za moje pojme
Ja valda. Kaj misliš, da imamo mi deci polliterske plastenke namesto tičev? Povprečen obseg je 12,5 cm, kar pomeni, da je premer (torej, po tvoje debelina) enak 12,5 / pi =~ 3,9 cm.
Če ti sanjaš o 5ih ali 6ih centimetrih, potem izvoli uporabljat tole...
...namesto vibratorja.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
jaz tudi razmišljam o kakšnem pripomočku in kamlu bom šla v nabavo. Gre tko bolj za skupno rabo med sexom. Zato me zanima kaj je res dobro in kaj priporočate? kakšni vibratorji so najboljši? K tega je en milijon stvari...je boljše komplicirat al vzet nekaj čist preprostega?
miteq napisal/-a:Ja valda. Kaj misliš, da imamo mi deci polliterske plastenke namesto tičev? Povprečen obseg je 12,5 cm, kar pomeni, da je premer (torej, po tvoje debelina) enak 12,5 / pi =~ 3,9 cm.
zdaj sva si pa tud midva omislila pripomočke Ampak, je ena neprijetna reč zravn. So iz nekakšne gume, ki ja na otip kot koža in ima tak čudn vonj po gumi. ..a ve kdo kako se tega znebit???