Tamara_Č. napisal/-a:jullia_ napisal/-a:ste pa potrpežljive. če bi meni kdo rekel, da ne znam vozit, bi lepo peš hodil.
Ne samo da bi - je že....
moi T napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.
Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:fight:
![]()
Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!
Čist se strinjam! Meni se to tudi nonstop dogaja!!! Al pa me hoče lupčkat in stiskat, jez ga pa vidt ne morm!!! Groza, vsi isti!
Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no.Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste.
Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no.Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste.
MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.
Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:fight:
![]()
Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!