tipika napisal/-a:enkrat en pametnjakovič niti povedu ni da sva končala, pač je blo vse lepo in prav, pol pa ene par dni ni poklicau pa sm misla d je šel s tastarimi na morje k so lih takrat planiral neki, pol čez en tedn spet nič in ga kličem se ne javi, ok pol sm si gor pršla da je konc! debil pač!
drugi me je pustu po enem dnevu, je reku svojmu frendu nej mi pove da je zalublen v drugotorej zakaj si bil z mano?! wtf?! take bi pa ornk premlatla!!
sm mela pa še enga ko se je metal za mano 4 leta ko sm ga končno uslišala je bil čist nor bil z mano pol pa kr naenkrat, 5 minut nazaj sva bla še skup me je tko objemal in lubčkal, pridem domov me klikne na msnju čuj js mam tebe najrajš na svetu, sam ne vidim naju v prihodnosti in bolš da je konc, ti boš to že pozabla...![]()
ker pa mi tega seveda ni mogel povedat prej ko sva bla skup
aja pa še en ta je pa tak najbolšiga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri...
![]()
me pa res zanima s katero je on to končal?!
lol
ti si pa magnet za kretene!