Jez mam pa rada, da ma pragozd.... heheh , se hecam! Sem znana po tem, da sovražm dlake (vsaj na ženskah hehe), najbolj na sebi. Drugače pa se jez in moj ljubi redno brijeva tam spodej, čeprav ko sm se prvič (v pradavnini), sem se počutla ku oskubljena mačka .
mulatto_f napisal/-a:men je tud ful usec ce je cist obrit, ce ne pa vseh pristrizene dlake, da se vidi, da skrbi zase... it`s gettin` hot in here!
A tisti, ki pa mamo ful kosmat, pa kao ne skrbimo zase?
Sicer pa, če pomislim sebe s čisto pobritim...bi smešno zgledalo, ker potem bi moral najbrž pobrit še cele noge, potem pa da ne bi smešno zgledalo najbrž še trebuh in prsi in ko bi bil tako pobrit, bi si moral pobrit še roke, ker potem bi bil to edini kosmati predel na mojem telesu...na-a, ne hvala.
mulatto_f napisal/-a:men je tud ful usec ce je cist obrit, ce ne pa vseh pristrizene dlake, da se vidi, da skrbi zase... it`s gettin` hot in here!
A tisti, ki pa mamo ful kosmat, pa kao ne skrbimo zase?
Sicer pa, če pomislim sebe s čisto pobritim...bi smešno zgledalo, ker potem bi moral najbrž pobrit še cele noge, potem pa da ne bi smešno zgledalo najbrž še trebuh in prsi in ko bi bil tako pobrit, bi si moral pobrit še roke, ker potem bi bil to edini kosmati predel na mojem telesu...na-a, ne hvala.
sj mislim d vsi vemo kk sm mislala... pac se na prvi pogled takoj vidi, se pa strinjam s tabo, ce je moski bol kosmat in pac po celem telesu, bi tud men ful smešno zgledlo, da bi meu pol ful kosmate noge, trebuh, roke, nevem kaj še, spodi pa obrit