Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

dobr si mu to napisala..zgleda da ma slabo vest ker ti je lagal..prov mu je;) če ti nau pisov ok negov problem pa če se bota tko ket srečala bod čist ravnodušna do nega
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Jst mam pa ta problem,da ko se zaljubim,to pol fullll dolg časa traja.Mislm to je problem v primeru,da jst tipa ne zanimam.Ena kolegica se pol full hitr lahko "odljubi" (o,kera beseda :D ),recimo če zve,da ma tip že žensko al pa da pač noče bit z njo.Jst pa kr vztrajam pa vztrajam.Pa ne zdj,da bi se tko odločila,sam k mi nekdo zares ukrade :hearts: ,se lahko kr začnem prpravlat na dolgotrajn peku :(
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

arrow napisal/-a:Jst mam pa ta problem,da ko se zaljubim,to pol fullll dolg časa traja.Mislm to je problem v primeru,da jst tipa ne zanimam.Ena kolegica se pol full hitr lahko "odljubi" (o,kera beseda :D ),recimo če zve,da ma tip že žensko al pa da pač noče bit z njo.Jst pa kr vztrajam pa vztrajam.Pa ne zdj,da bi se tko odločila,sam k mi nekdo zares ukrade :hearts: ,se lahko kr začnem prpravlat na dolgotrajn peku :(

hehe to pa te razumem... jaz sem bila celo osnovno šolo zaljubljena v enga sošolca... lepo prosim... 9 let :D .... on je pa bil v drugo, ta pa v drugega :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Rebook#3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rebook#3 »

Bittersweet napisal/-a:sej ni zdej tk, da sedimo doma na kavču v družbi banjice sladoleda pa robčkov...

js sem čist fajn počutim v svoji koži (čeprav mogoče ni glih popolna), pa se mam super ko gremo s prjatlcami/prjatli vn... se mam rada tako kot sem, sem optimistična, vesela oseba z ogromno energije... fax mi gre za enkrat tk ko more it, okrog sebe mam vedno ogromno ljudi, ki mi nekaj pomenijo, in js njim nekaj pomenim... pa se vseeno počutim samo...

ker mi nekaj manjka... manjka tisti nekdo,ki te čaka doma, ki te objame, ob katerem se počutiš varno... manjka tisti občutek, da te ima nekdo zares rad (pa ne kot starši al pa najbolša prjatlca)

Se podpišem pod tole ...
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objava Napisal/-a angeLcek. »

uh, evo še mene u vašem klubu :D .

Js mam isti problem - Moje srce je moj svet. Svet u katerega tisti, ki hoče, ne more, tisti, ki lahko, pa noče! - ..

To se mi skoz ponavla. Čeprau trenutno se neki trudim popravt glede tega. Sm namreč spoznala enga tipa, s kterim sva lih začela neki razvijat. In čeprau spada v kategorijo tistih, ki me 'hočejo', se nekako prilagajam temu in usaj enkrat probavam vračat to, česar sm deležna.
Tip je fajn, tko da se hočem met fajn z njim. Če pa bom vidla, da to ni to, se bom pa vrnila samskemu življenju, ki sm ga tko dobr vajena.

Drgač pa sm tudi js visoka - 180cm. In večinoma so tipi manši od mene, tisti zlo visoki, mi pa niso ušeč :) . Tale 'trenutni' je lih tak kot js, mogoče kak cm manjši, ampk se niti ne opazi.

Poznam ta filing, ko majo use frendice že tipe in so zaljubljene in bla bla .. Js pa se nikakor ne morm zadovoljit z nečim, kar bi lahko mela - ampk vedno preveč pričakujem. Zato tudi nikoli ne uzamem nekoga, ki bi me rad mel. Tokrat sm popustila, pa bo, kar bo :) .

Noben ne sili nobenga, da mora bit z nekom .. Pač probaš. Če rata, rata - če ne, pa greš dalje .. Ni vrag, da enkrat ne naletiš na nekoga, ki bo vstopil v tvoj svet, tudi takrat ko lahko.
Uporabniški avatar
Cho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cho »

Nannya-1 napisal/-a:
Cho napisal/-a:pa jz se fuuul redko zaljubim!!!!!!! :x čist sm preveč izbirčna, tip mi more bit ful lušn! zato sm skoz samska al pa s tipi, v katere v bistvu nism zaljubljena :?
Ali potemtakem sploh prakticiraš one-night-stande?

hmm, fuuul redko jih.... mislim a ve jih vse?
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

Ledenaa napisal/-a:Noo suprca.. Najprej mi pošl na pwt msn če ga maš (:)) pa se zmenmo za naslov kluba pa članarino pa tko..
Že kakšna kandidatka?

No ja, prek msnja pa lahko obe jokave kok sve nesrečne hehe :D
js se tud javim za kandidatko
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm pa zmedena ..

v soboto me je klicala ena sošolka (in ful dobra kolegica), da je v kopru in če grem z njo in njeno klapo na disconautico .. no, in v tej njeni klapi je bil tudi en tip ki mi je bil že vizualno takoj ko sm ga zagledala - waw :D pol sm ugotovila še da je tip ful prijazen in zabaven .. cel večer sva se pogovarjala in zajebavala .. jst sm bla čist .. waa, v nebesih .. enkrat vmes mi je reku nekaj, za kar sm jst budala šele pol doma pogruntala, da mi je hotu pokazat da bi bil z mano .. ampak ker v tistem trenutku nism nardila nič, nevem kaj je pol on mislu .. vrjetno da jst nočen bit z njim :? kakorkoli ... oni so šli pol še naprej v ambasado, jst pa domov .. in ko smo se poslavljali sm jst kr iskala izgovore zakaj še ne bi šla, pa še to pa še tisto sm mogla povedat kolegici =D kar nism mogla it .. res .. ko da bi me nekaj držalo tam .. on me je še neki zajebaval in jst sm mu dala roko na ramo in mu rekla tko v smehu: 'a dej ne zajebavaj me' in pol sm ga kr gledala in on mene .. in pol so njegovi kolegi prekinli ta pogled z besedami: 'a gremo že?' damn!

ko sm prišla domov in se ulegla v posteljo sm najprej mislila, ah sej do jutri me bo minilo - pač enga tipčka sm spoznala, sej bo prišu še kak drugi ... ampak potem pa kr nism mogla zaspat .. sm še kr razmišljala o njemu .. in če ga bom naslednji dan spet vidla (smo se zmenli da pridejo nazaj v kp, da se še enkrat vidimo) .. in pol je bla naenkrat ura 7 zjutraj in sm ugotovila da sm 5 ur razmišljala o enem tipu ki sm ga komaj spoznala .. :eek:

uglavnem v nedeljo smo se potem dobili za eno urco na pomolu .. in on me je spet ves čas gledal ... jst pa spet čisto zmedena in nism vedla če naj mu kej rečem al kaj .. :? in spet nism nardila nič ..
še tko je blo da sm šla z rolerji tja in ko sm bla na poti me je kolegica klicala kje se dobimo .. in ona mi sredi kakršnega koli opozorila sredi stavka da njega na telefon .. skorej bi se z rolerjev zvrnila ko sm slišala njegov glas :oops:
kolegica mi pa je preden so šli rekla: "ej jst te vidim ... že učerej sm te vidla .." mja, tudi ona je pogruntala .. vsi so opazli samo jst nism nič nardila ..

in danes spet nism nič spala .. in vsakič ko pogledam najino fotko postanem ful žalostna in se spomnim na tiste najine zajebancije .. in objeme =( .. zdej samo upam da me bo minilo tko hitro kot me je zadelo .. čeprav me ponavadi ne, ampak rabim pa tudi ponavadi kar nekaj časa da mi postane človek všeč .. drugače bom šla pa na vlak pa direkt gor na nihov konec in ga bom poiskala =D sej za cifro ne bi bil problem, bi že kolegica zrihtala, ampak jst ga hočem videt!! =(

nism bla še nikoli tako zmedena .. :oops:
Let's swim to the moon .....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Kolegica naj ti da njegovo cifro, ti ga poklič / napiš sms in se zmenta da se dobita. Problem rešen. :cool: Pa še obema bo lažje, če se bosta dobila sama.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ja sej .. problem je samo to, da živiva kakih 150 km narazen :D to me najbolj muči ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Libido. napisal/-a:ja sej .. problem je samo to, da živiva kakih 150 km narazen :D to me najbolj muči ..

ti vsaj ne bo vsak dan za vratom visel in ne dal dihati :P moreš iskat pozitivne stvari I guess :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Res je. Fino je imeti kakšen dan frej, da greš lahko tudi s kolegicami kam. Moj je tudi precej daleč od mene.
Wild_Child
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Wild_Child »

evo jst se tut včlanim v klub :).

[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst se učlanim tud u klub ZELO izbirčnih :D :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
pink-bubble
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pink-bubble »

ojoj..zakaj mi je to vse skupaj tak znano?...sam nevem a sm js tolk zbirčna al so preprosto eni tipi zahojeni in jim ni pomoči?..
zdj smo se s prjatlcami zmenle da mal spustimo kriterije kar se tipov tiče...sam kaj? če ti ni všeč ti pač ni..ne moreš se zdj neki silit sam zato ker bi rad mel nekoga da te ma rad.
Odgovori