super film mi je...sploh njihovo narečje mi je ful všeč, pa ful romantično na drugi strani pa povnega smešno...res super film...sem ga gledala že najmanj desetkrat pa se ga še nisem naveličala
Eto pa sem si tud js film pogledala. Morm rect da so mi podnapisi res zlo prov prsli, ker sem redko kaj razumela. Film ni za moje pojme noben presezek, nekak spodoben film, ki je pa za Slovence zadnje case res prava redkost, tko da je po mojem glih zarad tega blo tolk govora o njem. Sem pa drgac tak konec pricakovala...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Meni je bil zelo vsec. Sicer ni presezek glede teme (ljubezen, sex, alkohol, umor, ...), ampak je definitivno vreden ogleda. Ful mi je hecno, ko slisim, da ste imeli tezave z razumevanjem. Jaz sem razumela cisto vse. Pia je res fenomenalna. Gardelin pa ena izmed najlepsih pesmi v zadnjem casu.
_Petra_ napisal/-a:Meni je bil zelo vsec. Sicer ni presezek glede teme (ljubezen, sex, alkohol, umor, ...), ampak je definitivno vreden ogleda. Ful mi je hecno, ko slisim, da ste imeli tezave z razumevanjem. Jaz sem razumela cisto vse. Pia je res fenomenalna. Gardelin pa ena izmed najlepsih pesmi v zadnjem casu.
moj podpis pod ta post..
film sm sla gledat prejsnji tedn,ker me je zanimalo a me res caka dober film (po kritikah in pripovedovanju ljudi,ki so ga gledli).men je biu res lep..igralci so odlicni,Gardelin je tkooooooo sweet pesem Sm si ga ze tud z neta potegnila in mislim,da si ga bom kmal se 1x pogledla