Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Jst mam do mature še 2 leti, vzela bom pa geografijo najbrž, za drugega pa še ne vem (bi sociologijo, če nebi imel tko zabite prfokse
).... tko da se morm še odločt, sicer mam pa še čas...
Tud jst držim pesti za vse, ki boste letos pisal!!

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
smotkA napisal/-a:Jst mam do mature še 2 leti, vzela bom pa geografijo najbrž, za drugega pa še ne vem (bi sociologijo, če nebi imel tko zabite prfokse).... tko da se morm še odločt, sicer mam pa še čas...
Ne oziraj se preveč na prfokse, mi smo mel tud čist zmešano (tisti z Aškerčeve jo najbrž poznajo- ŠPES monster), pa sem vseen vzela sociologijo in mi ni žal. Sem zihr več odnesla za splošno razgledanost, kot pa bi od kake fizike al pa geografije

js sem lani delala poklicno maturo pa sem se vse zadnji dan učila, razen angleščine-ki se je sploh nisem. pa sem naredila s pravdobrim
angleščino sem celo s 5 naredila
morm se mal pohvalit no

morm se mal pohvalit no

9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Ma ce stiri leta hodis, pol bos za na maturo ze spacal neki ... no, to je pr meni veljal na poklicni maturi, k ni blo panike. Poool sem se pa , brihta, vpisala na maturitetni tecaj, in sem vse nardila razen matematike. IN me je groza, ker reees nisem za ta predmet .... in mam zdej tretji, zadnji rok ... In in in ....aaaa... noceeeeem
But ... bo ze, neki
pravjo da je vsaka stvar za neki dobra 

But ... bo ze, neki

Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
- tehtnicaJM
- Sramežljivka
Najboljše je da malo pogleda stare mature ... drugače pa matura iz slo. jezika obsega esej ... to so že pisali, potem pa je še pisni del sestavljen iz enega ali dbeh tekstou na katerega se potem nanašajo naloge ... moraš izpisovat razne stvari (kkšne pridevnike, zaimke ...), obkroževat kkšne trditve v zvezi s tekstom na koncu pa je še za napisat krajši sestavek ... (v poštev pride to kar je napisala Bageera, prošnja, pritožba ...)
Potem pa je seveda še ustni del ... tukaj pa pride v poštev književnost ... mislim da dobijo seznam del in potem malo predelaš obnove, obdobja in avtorje pa mislim da ne bo problema ...
Potem pa je seveda še ustni del ... tukaj pa pride v poštev književnost ... mislim da dobijo seznam del in potem malo predelaš obnove, obdobja in avtorje pa mislim da ne bo problema ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.