Nu$k@ napisal/-a:kakšne zimske čevlje bi nosile na kariraste hlače (sive,črne,bele)? imam sicer škornje, vendar so... taki široki, brez pete pa ne pašejo zraven, saj so stilsko čisto drugačni od hlač in plašča.
definitivno brez pete ... sicer ne bi karo hlač navlekla nase ne za žive ne za mrtve, čeprav sem jih pred 10leti celo mela, malo širše, ampak karo vzorec je že sam po sebi zelo agresiven, tako da definitivno čevlji brez pete, malo na špico, to, kar se letos nosi ... lahko ti iz Bronx strani primer pokažem ...
tukaj ni tema o temu, kaj je moderno in kaj ni .. špičaki so še vedno v modi, sicer ne tako dolgi in špicasti spredaj kot so bili nekoč, ampak še vedno so. In še vedno je lahko špičast čevelj bolj eleganten ... in v mojem postu se ne gre za to, kateri čevelj je lepši in katerega bi katera nosila (ker me en klinc briga), ampak kaj paše na hlače ... čevlji so samo primer ... gre se za obliko, da se pove dekletu, kaj hočem povedati
pa za to, kaj imate rade in kaj ne, imamo svojo temo ... tukaj pomagajte dekletom, ki ne vedo kaj oblečt