She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Torej, tudi jaz cimre, socimre in kolegice iz druge sobe gremo v torek pustovat. Bomo pa kar pisana druščina, sestavljena iz čebelice, mačke, miške, hudičevke, hippija, hight lady .. No jaz pa bom Charlie Chaplin
sm bla hudiček pa dva bodyguarda sem mela... je blo ful zakon... samo moja bodygarda sta več visela na šanku pa pila kot pa pazila na mene... mene pa je kot ponavadi pred vsemi nadležnimi tipčki itaq reševal moj oster jezik... je blo pa finofajn
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
danes ne bom nič, v torek mam pa nastop na pustni paradi tko da se že spodobi in bomo vsa dekleta iz skupine čebelice (sam bomo mele sam take bunkice na fedrčkih, "tipalke", da ne bomo pretirano otročje izpadel )
hmm .. a ma kera kšno idejo kako bi prtrdila gor home made krila za (dark)angela?? no sej jih še nism nrdila sam ne bi blo slabo pomislt na to preden se lotm kej pacat k nevem no .. če bi jih recmo mela na ramah tko k šolsko torbo bi blo verjetn mal smešn?
me smo pa babji class in si bomo ju3 čopke nrdile,pa pikice...pa vrjetn bomo mele hlače zavihane,pa ene odptekane štunfe uspod,pa mele bomo eno majco z dolgimi rokavi,po vrh pa eno čist x barvo majčke s kratkimi