Rabim nasvet ..

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ja Roberta...sej te razumem kaj želiš povedati in tudi s teboj se strinjam. :) Usodo si tudi sami krojimo...anpak, takrat ko res ne veš kaj bi...ko neveš kaj izbrati...se pač prepustiš usodi in takrat se bo izkazalo ali si se ravilno odločil ali ne...ker če si se napačno odločil...te bo življenje ali drugače rečeno "usoda" nekega dne le napeljala in pokazala pravo pot. Včasih hitro najdeš tisto pravo, včasih pa rabiš več časa in greš okoli riti v žep :D (I like this 1) :D )
Drugače pa...ali ni to usoda, da si z nekom slučajno na istem kraju ob istem času :wink:
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objava Napisal/-a angeLcek. »

greš okoli riti v žep .. :D hehe.

Drgač pa ..razumem kaj hočte povedat. Torej takrat, ko se ne znaš odločit in ne veš kaj nardit, te življenje samo pripelje do tistega, kjer moraš bit oz. 'kar ti je usojeno'.
Js se učasih kr ne morem prepustit... Preveč začnem razmišlat o vsem in sm potem še bolj zmedena kot na začetku. Bolj kot analiziram, manj mi je jasno.
Ampk so tudi dnevi, ko mi je tko fajn .. Ne razmišlam sploh in sm prav vesela glede usega (npr. to da sm spoznala sodelavca).

Danes pa je tak dan, ko preveč tuhtam :roll:

A se vam tudi kdaj zdi, da pri tipih iščete napake? Mene je prau strah tega, ker opažam, da takoj ko mam šanso pri kakem tipu, iščem neki kar me odvrne od njega .. In bojim se, da bom tokrat spet kej našla :?
So dnevi, ko res ne znam izkoristit tega, kar mi se mi ponuja.

Se mi zdi kot da je krivo tudi to, da ko sm bla mlajša, sm vedno vrjela v pravo ljubezen .. Da si z nekom, ker ga maš noro rad in on tebe .. Da sta skupaj in se mata tko lepo v svojem malem svetu .. Pač, sej poznate ta sanjarjenja, dokler si še v oblakih.
Sej tudi zdej še vedno vrjamem v to, ampk ne s tako močjo kot včasih. Zdej se mi vse zdi šibkejše - ne čutim več tistega zagona kot ponavadi, niti ne verjamem v to tako močno.
A tko rada bi se enostavno prepustila .. Recimo v trenutni situaciji bi lahko u soboto zagrabla sodelavca in bi bil že moj. Sam vedno začnem tuhtat, če je to sploh tisto kar hočem .. Kako bo potem, kaj bo z nama, bo kej narobe, sva sploh za skupaj? A bom u soboto z njim, u pondelk me bo pa že minilo? ...taka in podobna uprašanja se mi podijo danes po glavi..

Vem, brezvezna uprašanja, ker ne moreš vedet, če ne probaš .. Ampak ne morem si pomagat, a da ne bi komplicirala!! :nixweiss:

Je tudi katera od vas taka ali sm to pač spet samo js? :oops:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Glej...s sodelavcem bodi previdna. Ne se spustit prehitro toku..ker lahko ze zgodi tako kot se je meni..da komaj zadihaš in si že v hudo resni zvezi. Ne tega počet. Naj pade poljub, naj padajo zmenki...in na ta način odkrivaj ali je to to ali ni. seveda mu to tudi nakaži in mu namigni da se bojiš npr. razočaranj (..samo da si malo na času pridobiš :wink: ). Ko ga boš že bolje spoznala in boš videla da ti ugaja tako fizično, intimno, mentalno itd...pa go for it :)
To ti govorim zato, ker sem se tudi jaz enkrat prehitro spustila v zvezo...in kar nankrat bum...je blo že zelo resno to...jaz pa še vedela nism al je sploh to to ali ni. Mal sm bla naivna itd, pa preveč sem se pustila toku, ki ga je vodil fant. Če se mi bo/bi še enkrat zgodila kaka romanca s fantom, bi bolj bremzala vse skupaj..definitivno...ker na koncu je pa on krako potegnil..čeprav nisem želela, da bi se tako končalo..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

*Lara* napisal/-a:Drugače pa...ali ni to usoda, da si z nekom slučajno na istem kraju ob istem času :wink:

ja to je spet odvisno od tvojga pogleda na svet.. zame je to da sm z nekom na istem kraju ob istem času preprosto naključje :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja84 »

angeLcek. napisal/-a:greš okoli riti v žep .. :D hehe.

Drgač pa ..razumem kaj hočte povedat. Torej takrat, ko se ne znaš odločit in ne veš kaj nardit, te življenje samo pripelje do tistega, kjer moraš bit oz. 'kar ti je usojeno'.
Js se učasih kr ne morem prepustit... Preveč začnem razmišlat o vsem in sm potem še bolj zmedena kot na začetku. Bolj kot analiziram, manj mi je jasno.
Ampk so tudi dnevi, ko mi je tko fajn .. Ne razmišlam sploh in sm prav vesela glede usega (npr. to da sm spoznala sodelavca).

Danes pa je tak dan, ko preveč tuhtam :roll:

A se vam tudi kdaj zdi, da pri tipih iščete napake? Mene je prau strah tega, ker opažam, da takoj ko mam šanso pri kakem tipu, iščem neki kar me odvrne od njega .. In bojim se, da bom tokrat spet kej našla :?
So dnevi, ko res ne znam izkoristit tega, kar mi se mi ponuja.

Se mi zdi kot da je krivo tudi to, da ko sm bla mlajša, sm vedno vrjela v pravo ljubezen .. Da si z nekom, ker ga maš noro rad in on tebe .. Da sta skupaj in se mata tko lepo v svojem malem svetu .. Pač, sej poznate ta sanjarjenja, dokler si še v oblakih.
Sej tudi zdej še vedno vrjamem v to, ampk ne s tako močjo kot včasih. Zdej se mi vse zdi šibkejše - ne čutim več tistega zagona kot ponavadi, niti ne verjamem v to tako močno.
A tko rada bi se enostavno prepustila .. Recimo v trenutni situaciji bi lahko u soboto zagrabla sodelavca in bi bil že moj. Sam vedno začnem tuhtat, če je to sploh tisto kar hočem .. Kako bo potem, kaj bo z nama, bo kej narobe, sva sploh za skupaj? A bom u soboto z njim, u pondelk me bo pa že minilo? ...taka in podobna uprašanja se mi podijo danes po glavi..

Vem, brezvezna uprašanja, ker ne moreš vedet, če ne probaš .. Ampak ne morem si pomagat, a da ne bi komplicirala!! :nixweiss:

Je tudi katera od vas taka ali sm to pač spet samo js? :oops:

heh...preveč se obremenjuješ... in še vedno živiš v oblakih ...
dejansko VEDNO izpade še slabše če se preveč sekiraš in razmišljaš kaj pa če ne bo tako kot sem si zamislila (smo spet pri pravljicah in pravi ljubezni) kaj pa če nisva za skupaj itd....soo what! pa pač ni šlo.... Verjemi da izpade bolje če greš čist tko flegma v vezo in enostavno uživaš pa čeprav ga kje na zmenku ali v vezi polomiš :) kvečjemu boš izpadla simpatično nerodna :)
če pa se obremenjuješ z vsakim stavkom, vsakim dejanjem, vsakim predvidevanjem....boš pa živčna in to bo sodelavec opazil. in to je velikokrat recept za slab zmenek....tipi ne marajo kompliciranih žensk....

prepusti se toku, uživaj z njim pa se ne obremenjuj če vama bo ratalo ali ne.ne razmišljaj če bosta skup ali ne....če boš enostavno uživala in pokazala kakšna si, te bo sprejel ali pa ne....imaš 50% možnosti za uspeh...ali uspe...ali pa pač ne.....

če pa kompliciraš....obstaja pa velik večja verjetnost da bo šlo slabo....

torej? kaj imaš raje? riskirat? al komplicirat? :)
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Maja84 veš kaj je pri meni problem?
Ne to, da bi preveč komplicirala ali pa delala na zmenku kaj takega, kar bi lahko tipa odvrnilo od mene..
Pri sodelavcu me bolj skrbi to, da bo ON z nečim odvrnu MENE.
Danes sva bla med šihtom na eni 'hitri' pijački .. sej mi je luškan in simpatičen in vidim da je res u redu fant.
Ampak js sm taka, kot sm rekla - živim v oblakih - pričakujem metulčke v trebuhu, 'val elektrike' skoz telo ob vsakem dotiku, neko iskrico, magični občutek ... Na začetku sm ga mela, mi je blo pred njim nerodno in zmedu me je čist .. Zdej pa bolj ko sva si blizu, bolj razmišljam in bolj iščem napake .. Vidim, da je tip zainteresiran zame in jutri greva skupi vn .. A js skoz tuhtam o tem, da to ni to.
Tolk tipov sm že zavrnila, ker ni blo tiste 'iskrice' .. Usi so bli u redu, zihr bi bla usaka vesela tazga tipa .. Ampak js jih vedno zavrnem, ker ni tistega 'sanjskega' občutka ..

Zdej me že počasi skrbi .. kaj pa če tega občutka ne bom nikoli doživela z nekom, ki ga dejansko LAHKO imam zase?
Ker recimo pri sosedu, ki je zame 'nedosegljiv', je pa ta občutek skoz prisoten ...in ko je blizu, se ga rada dotikam, skoz hočem bit blizu njega .. A s sodelavcem se mam preprosto fajn, vem da je zlat tip, a kr ne morm si pomagat, a da ne bi skoz mislila na to, da iz tega itak ne bo nič .. In ob usakem njegovem gibu, vsaki njegovi besedi, iščem neki, kar bi me zmotlo ... Prau talent sm za odrivanje tipov stran od sebe, čeprau bi mi znalo bit z njim še zelo zelo fajn !!!
A tko rada bi se prepustila.. Kaj naj?!

:? :? :x
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

1. sama pri sebi razčisti, če ti je do soseda samo zato, ker ti je nedosegljiv.

2. pa sej ni treba takoj v zvezo! mal hodita ven, pa boš že sčasoma vidla.

3. ne rint v zvezo, če sama pri sebi potihem veš, da to ni to. ni fer.
...just breathe...
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

angeLcek. napisal/-a:Maja84 veš kaj je pri meni problem?
Ne to, da bi preveč komplicirala ali pa delala na zmenku kaj takega, kar bi lahko tipa odvrnilo od mene..
Pri sodelavcu me bolj skrbi to, da bo ON z nečim odvrnu MENE.
Danes sva bla med šihtom na eni 'hitri' pijački .. sej mi je luškan in simpatičen in vidim da je res u redu fant.
Ampak js sm taka, kot sm rekla - živim v oblakih - pričakujem metulčke v trebuhu, 'val elektrike' skoz telo ob vsakem dotiku, neko iskrico, magični občutek ... Na začetku sm ga mela, mi je blo pred njim nerodno in zmedu me je čist .. Zdej pa bolj ko sva si blizu, bolj razmišljam in bolj iščem napake .. Vidim, da je tip zainteresiran zame in jutri greva skupi vn .. A js skoz tuhtam o tem, da to ni to.
Tolk tipov sm že zavrnila, ker ni blo tiste 'iskrice' .. Usi so bli u redu, zihr bi bla usaka vesela tazga tipa .. Ampak js jih vedno zavrnem, ker ni tistega 'sanjskega' občutka ..

Zdej me že počasi skrbi .. kaj pa če tega občutka ne bom nikoli doživela z nekom, ki ga dejansko LAHKO imam zase?
Ker recimo pri sosedu, ki je zame 'nedosegljiv', je pa ta občutek skoz prisoten ...in ko je blizu, se ga rada dotikam, skoz hočem bit blizu njega .. A s sodelavcem se mam preprosto fajn, vem da je zlat tip, a kr ne morm si pomagat, a da ne bi skoz mislila na to, da iz tega itak ne bo nič .. In ob usakem njegovem gibu, vsaki njegovi besedi, iščem neki, kar bi me zmotlo ... Prau talent sm za odrivanje tipov stran od sebe, čeprau bi mi znalo bit z njim še zelo zelo fajn !!!
A tko rada bi se prepustila.. Kaj naj?!

:? :? :x

ponavadi se v realnem svetu zgodi potem tole.....tolk časa vztrajaš pa upaš pa sanjaš da se ti bodo sanje uresničile....na konc ko boš pa obupala nad sosedom ti bo pa še preklemansko žal da nisi bila s sodelavcem....ampak nima smisla da te sedaj v to prepričujem ker vsak mora to sam spoznat...a kaj ko se to ponavadi zgodi vedno prepozno da to spoznaš....

zakaj iščeš napake pri sodelavcu? zato ker ti je tip všeč....vendar si z njim ne želiš bit ker dejansko hočeš še vedno soseda in s tem iščeš (glupi) razlog, da nebi pristala skupaj s sodelavcem.
Prvo razščisti v glavi ali boš poslušala zdravo pamet, ki ti že nekaj časa govori da se sosed igra s teboj, ali pa poslušaš srce in še vedno vztrajaš.

tako kot je bubbles napisala....ne rini v vezo če nisi sigurna.

tebi je všeč ta nedosegljivost...če bi se sosed tebi prepustil in bil tvoj....grem stavit da bi te minilo, ker nebi bil več tako zanimiv kot je sedaj. Prepovedan sadež je vedno najslajši ;) in sosed to ve :) zato te pa ma za neubogljenega kužka na vrvici ker ve da tko kot bo zaploskal, tko boš nardila.

odločitev je tvoja, ampak definitivno moraš se za nekaj odločit in na tem VZTRAJAT...ti pa si še vedno v precepu...ali srce...ali pamet....
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Srce ali pamet.
A se je sploh mogoče odločiti med tema dvema?
Človek naj bi sledil svoje srce, torej svoja čustva, svoje sanje in vse stvari v katere verjame.

Na drugi strani pa pamet - stvari, take kot so, najbolj realne, brez nikakršnega privdiha neuresničljivih sanj, gola resnica.

Meni se lepše sliši srce.
Lahko rečem, da že celo življenje sledim srcu, pameti le redko kdaj.

Sploh več ne vem kaj naj. Pred par dnevi sm bila skor prepričana, da bom jutri že zasedena, zdej pa že vidim najin 'zmenek' kot vsakdanje druženje s prijateljem. Tole analiziranje dogodkov me psihično izmuči in na koncu nimam več volje za nič od tega, kar sem načrtovala.
Bla sm že na dobri poti, da se prepustim sodelavcu, zdej sm se pa vrnila skoraj na začetek.

Tolk mi je že butasto vse skupaj, da se mi zdi še najboljša ideja, da ostanem samska. Ubistvu mi zgleda, kot da že vse tole delam pod nekakršno prisilo - po eni strani si želim imeti nekoga, ki bi bil moje zavetje, po drugi strani pa bi to isto osebo rada 'izkoristla' kot dokaz sosedu, da dejansko obstaja še nekdo, ki bi me rad imel zase.

Kdo bi me razumu ... :roll:

Bojim se, da bom pogrešala tisti občutek, ki ga v meni zbudi sosed, ko se mi približa .. A če zavrnem sodelavca, bom pa pogrešala njegov način, na kateri me gleda .. V vsakem primeru čutim, da nekaj izgubim. A soseda sploh nimam, torej kako lahko izgubim nekaj, kar nism nikoli imela?

Naslednji vikend je ena fešta, kjer bo sosed zraven .. Me je že sprašval če pridem in si lahko že predstavlam, kake neumnosti bova spet počela.
Problem je le v tem, da meni to ne bo dalo miru še par dni kasnej, njegovo življenje bo pa najbrž šlo dalje isto kot da ne bi blo nič.
A par kilometrov stran bo pa nekdo, ki me dejansko ceni, js pa njega očitno ne.

Ah, meša se mi že ... :(
Uporabniški avatar
smoTka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod tremi zvezdami

Neprebrana objava Napisal/-a smoTka* »

jst tut mislim, da unga tanouga ne smeš spustit iz rok.. kaj boš s takim , k nwe ka bi rad.. al bi biu stabo ali ne.. :)
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

angeLcek. napisal/-a:Srce ali pamet.
A se je sploh mogoče odločiti med tema dvema?
Človek naj bi sledil svoje srce, torej svoja čustva, svoje sanje in vse stvari v katere verjame.

Na drugi strani pa pamet - stvari, take kot so, najbolj realne, brez nikakršnega privdiha neuresničljivih sanj, gola resnica.

Meni se lepše sliši srce.
Lahko rečem, da že celo življenje sledim srcu, pameti le redko kdaj.

Sploh več ne vem kaj naj. Pred par dnevi sm bila skor prepričana, da bom jutri že zasedena, zdej pa že vidim najin 'zmenek' kot vsakdanje druženje s prijateljem. Tole analiziranje dogodkov me psihično izmuči in na koncu nimam več volje za nič od tega, kar sem načrtovala.
Bla sm že na dobri poti, da se prepustim sodelavcu, zdej sm se pa vrnila skoraj na začetek.

Tolk mi je že butasto vse skupaj, da se mi zdi še najboljša ideja, da ostanem samska. Ubistvu mi zgleda, kot da že vse tole delam pod nekakršno prisilo - po eni strani si želim imeti nekoga, ki bi bil moje zavetje, po drugi strani pa bi to isto osebo rada 'izkoristla' kot dokaz sosedu, da dejansko obstaja še nekdo, ki bi me rad imel zase.

Kdo bi me razumu ... :roll:

Bojim se, da bom pogrešala tisti občutek, ki ga v meni zbudi sosed, ko se mi približa .. A če zavrnem sodelavca, bom pa pogrešala njegov način, na kateri me gleda .. V vsakem primeru čutim, da nekaj izgubim. A soseda sploh nimam, torej kako lahko izgubim nekaj, kar nism nikoli imela?

Naslednji vikend je ena fešta, kjer bo sosed zraven .. Me je že sprašval če pridem in si lahko že predstavlam, kake neumnosti bova spet počela.
Problem je le v tem, da meni to ne bo dalo miru še par dni kasnej, njegovo življenje bo pa najbrž šlo dalje isto kot da ne bi blo nič.
A par kilometrov stran bo pa nekdo, ki me dejansko ceni, js pa njega očitno ne.

Ah, meša se mi že ... :(

jah kaj ti nej rečem.....mlada si še....pač verjameš v brezpogojno ljubezen, sanje, princa na belem konju....

že tako si si sama odgovorila na vprašanje....kaj lahko izgubiš....soseda, ki ga tako ali tako nimaš (in je,roko na srce,tudi zeloo majhna možnost da ga boš sploh kdaj imela) ali nekoga, ki te spoštuje, ceni in te ima resnično rad oz ti je to pripravljen dat?

sedaj pa se vprašaj tole: kaj mi več pomeni? to, da me ima nekdo resnično rad in mi to ljubezen izkazuje, ali nekdo, ki si ga jaz želim...on pa mene ne?

če podam en primer....neizmerno rada delaš v eni službi, a plača je premajhna....ne moreš živeti tako skromno....koliko časa misliš da boš še vztrajala v tej službi? vse dokler ti zaradi prevelikih stroškov ne bo poču film in boš službo zamenjala pa čeprav nerada.

isto je s sosedom...koliko časa misliš da boš še zdržala pa upala da se ti bo sosed prepustil tebi? vse dokler ne boš nekega dne imela tega dovolj, saj želiš ljubezen....od želje po ljubezni pa ne boš dolgo zdržala.

Sedaj pa se odloči.... raje biti srečna v ljubezni ki si jo deležna....ali biti nesrečna v upanju na ljubezen,ki si jo želiš pa je najverjetneje tudi nikoli ne boš dobila? pregovor pravi....bolje vrabec v roki kot golob na strehi ;)

ko boš to spoznala....boš lahko šla naprej....prej pa ne...žal.
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

za znoret :roll:

Maja, razumem kaj mi hočeš povedat in se čist strinjam s tabo.
Itak si želim probat z vrabčkom, ampak najprej se moram znebit želje po golobu.

Učeri je bil sosed zuni s par kolegi in me je klical, če pridem kej vn .. Nisem se mu sploh oglasla. Odločla sm se, da me ne bo več tam, kjer je on. Ne grem niti na naslednjo žurko, zato ker vem da bo tam. Nočem bit več blizu njega, nočem ga videt, nočem ga čutit.
Rada bi enkrat za vselej opravila z njim .. Da bi mi bilo vseeno, če je zuni al ni .. Če je zraven mene ali ne. Hočem pozabit !

Trenutno je to tako težko .. A verjamem in vem, da mi bo enkrat uspelo. Ni prvi in najbrž niti zadnji ne, ki ga moram prebolet. Sm že dostkrat šla skozi to in zato vem, da bo tudi on nekoč pozabljen .. Bo!

Ampak zakaj vedno, ko dobim šanso za resno zvezo, zbežim stran?
Dejte mi povedat, a se lahko človek sčasoma zaljubi v partnerja .. ali je to vedno prisotno že na začetku?

[ Kero butasto vprašanje.... :roll: ]

Jst si ne morem predstavljati zveze z nekom, ki me ni totalno zmešal že pred začetkom zveze. A problem je to, da me zmešajo le tisti, ki jih ne morem met. Torej po tem lahko sklepam, da ne bom nikoli zaljubljena v tipe, ki so mi na voljo?! Lih tako se zdej počutim, kot da mi ljubezen sploh ni usojena. Če tip pokaže, da ni zainteresiran, sm že nora nanga .. Takoj ko se pa prikaže nekdo, ki bi me rad imel in je točno tak, kakršnega bi hotela, ... pa zmrznem.

Ne grem se več .. :?
Danes je sobota in zvečer bom s sodelavcem ..
Ne bom si več dovolila, da mislim na soseda. Kot sm rekla - nočem ga več videt. Izogibala se mu bom in upam, da ga tako prebolim.
Ker drugače ne bo nikoli konec teh igric.
Dost mam.

Maja, praviš da sm mlada.. No, sej sem res. Ti si tudi, sm samo 3 leta mlajša od tebe. Bi bil že počasi čas, da se spustim na realna tla glede zvez, pa še kar med oblaki letim ...

Preveč pričakujem .. Ne znam bit v zvezi z nekom, ki je dober do mene. Res ne znam. Potem se pa sprašujem zakaj sm sama :roll:

Ne razumem se. Za človeka, ki je navaden idiot, bi nardila vse. Za njega sm lahko največji angelček, lahko živim zanga, se mu predajam, mu stojim ob strani .. Ko gre za idiote, sem lahko najbolša punca na svetu.
Ko pa pride mimo nekdo, ki bi si to dejansko zaslužu, se pa zmedem, stisnem rep med noge in najdem razlog, zakaj ga nočem.
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Lahk rečem da si se prav odločila ;) pusti času čas....ko boš preživela nekaj časa skupaj s sodelavcem in ti bo več pomenilo to kar imaš in si deležna tega kar si zaslužiš, potem boš spoznala da si se prav odločila.

vsi sanjamo, vsi hočemo tudi nekaj kar tudi nebi mogli dobit, vendar na koncu smo vseeno bolj srečni če imamo vsaj nekaj kot pa da nimamo nič

tud jst bi rada da bi bil moj fant tak pa tak pa tak......pa ni! :) ampak vseen ga mam rada :) pa sem vseeno raje z njim kot pa s kom drugim, ki bi potencialno mogoče lahk še slabši izpadel :)

uživaj s sodelavcem, išči njegove vrline, nikakor ga ne primerjaj s sosedom!!! Začetek je že vsaj to, da ti je sodelavec všeč.....sedaj pa ga spoznavaj in se ukvarjaj z njim.....sosed bo že izginil iz glave :)
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala Maja :)

Evo učeri sva bla prvič skupaj zuni, najprej na eni tortici pol pa na pijačkah povsod .. So me tud njegovi frendi vidli, jim ni blo jasno kdo sm pa js zdej in kaj delam tam z njim. Hehe :D .

Morm rečt, da je blo prau lepo z njim. Sm se potrudla čimbolj sprostit in nism sploh hotla razmišlat o ničemer.. Tudi če sm spet opazla kako butasto 'napako', sm hitro preusmerla mojo pozornost na neki druzga.

Ni se mogu zadržat in mi je nekje sred večera že dal prvega lupčka. Pa se sploh ne obremenjujem s tem.. Bilo mi je lepo, trenutno niti ne vem na čem sva. Ves večer sva se obnašala kot usak drug 'parček', nisva pa nič govorila o tem, kake plane mava sploh.. Bom vidla kako se bo odzval jutri, ko me vidi na šihtu.
Ubistvu se mi sploh ne da tuhtat o tem - naj se zgodi, kar se mora.
Itak, če mi kej ne bo pasalo, mu to vedno lahko povem.

Je pa lep občutek imet nekoga ob sebi, ki te drži za roko, poboža, stisne k sebi .. :oops:
Upam, da se mi končno uspe sprostit, tokrat brez kompliciranja! :)

Še enkrat hvala za odgovore :) .. <3*
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

kokr sem rekla :) ne obremenjuj se sploh s tem kar si drugi mislijo, to da ti je dal lupčka je že en dober namig da si mu všeč :) zaenkrat se enostavno prepusti in uživaj zraven. kot si sama rekla....lep je filling ko te nekdo stisne k sebi...

čimveč se ukvarjaj s sodelavcem, spoznavaj ga....mogoče na koncu dobiš ravno to kar si želiš....pa brez previsokih pričakovanj ali ugotavljanj na čem sta....zdej je na vrsti spoznavanje, uživanje en ob drugem....na koncu boš tak vedla na čem si :)
Odgovori