za znoret
Maja, razumem kaj mi hočeš povedat in se čist strinjam s tabo.
Itak si želim probat z
vrabčkom, ampak najprej se moram znebit želje po
golobu.
Učeri je bil sosed zuni s par kolegi in me je klical, če pridem kej vn .. Nisem se mu sploh oglasla. Odločla sm se, da me ne bo več tam, kjer je on. Ne grem niti na naslednjo žurko, zato ker vem da bo tam. Nočem bit več blizu njega, nočem ga videt, nočem ga čutit.
Rada bi enkrat za vselej opravila z njim .. Da bi mi bilo vseeno, če je zuni al ni .. Če je zraven mene ali ne.
Hočem pozabit !
Trenutno je to tako težko .. A verjamem in vem, da mi bo enkrat uspelo. Ni prvi in najbrž niti zadnji ne, ki ga moram prebolet. Sm že dostkrat šla skozi to in zato vem, da bo tudi
on nekoč pozabljen .. Bo!
Ampak zakaj vedno, ko dobim šanso za resno zvezo, zbežim stran?
Dejte mi povedat, a se lahko človek sčasoma zaljubi v partnerja .. ali je to vedno prisotno že na začetku?
[ Kero butasto vprašanje....

]
Jst si ne morem predstavljati zveze z nekom, ki me ni
totalno zmešal že pred začetkom zveze. A problem je to, da me zmešajo le tisti, ki jih ne morem met. Torej po tem lahko sklepam, da ne bom nikoli zaljubljena v tipe, ki so mi na voljo?! Lih tako se zdej počutim, kot da mi ljubezen sploh ni usojena. Če tip pokaže, da
ni zainteresiran, sm že nora nanga .. Takoj ko se pa prikaže nekdo, ki bi me rad imel in je točno
tak, kakršnega bi hotela, ... pa zmrznem.
Ne grem se več ..
Danes je sobota in zvečer bom s sodelavcem ..
Ne bom si več dovolila, da mislim na soseda. Kot sm rekla - nočem ga več videt. Izogibala se mu bom in upam, da ga tako prebolim.
Ker drugače ne bo nikoli konec teh igric.
Dost mam.
Maja, praviš da sm mlada.. No, sej sem res. Ti si tudi, sm samo 3 leta mlajša od tebe. Bi bil že počasi čas, da se spustim na realna tla glede zvez, pa še kar med oblaki letim ...
Preveč pričakujem .. Ne znam bit v zvezi z nekom, ki je dober do mene. Res ne znam. Potem se pa sprašujem zakaj sm sama
Ne razumem se. Za človeka, ki je navaden idiot, bi nardila vse. Za njega sm lahko največji angelček, lahko živim zanga, se mu predajam, mu stojim ob strani .. Ko gre za idiote, sem lahko najbolša punca na svetu.
Ko pa pride mimo nekdo, ki bi si to dejansko zaslužu, se pa zmedem, stisnem rep med noge in najdem razlog, zakaj ga nočem.