Racman napisal/-a:Še pred tem sem se drl ko zmešan naj mi nekdo pomaga (en kolesar je celo pelal mimo, a ni storil ničesar, bumbar), in sem zaradi tega fasal kar krepak udarec v čobe (še zej mam otečeno vse skup).
Racman napisal/-a:le kriknil sem biciklistu, naj mi pomaga
no tule pa nisi glih konsistenten pri izjavah o tem kaj se je res zgodlo.
moje mnenje...užaljen moški ego ker so te ustavli policaji in zdj mal napihuješ zgodbo in se smiliš nam vsem.
že možno da si bil kot sam praviš malce pijan. ampak kokr si napisu sta s kolegom začela pit ob 5ih in končala ob polnoči. nazadne k sm preštela je blo to 7 ur in težko ti vrjamem da si spil samo par piv. pa tud če si, se od piva lahko hudo napiješ. če pa si pil zraven še koktejle kokr opisuješ v prvem postu...tvoja malce pijanost še tok bolj ne zdrži.
in če pogledaš s policajeve plati....ti ko spiješ eno pivo se ti že zavoha v sapi in če si ti polcaja sprašvau če ti prbliža značko, pr tem da ti je smrdelo z ust po pivu....kaj pa bo mislu druzga kokr da ga en pijančk zafrkava v glavo. in če si potem še probu pobegnt...men ni nč čudno da sta te aretirala. vredu nebi te smela kresnt...ampak spet vprašanje, kaj si naredu takega da sta te udarla....si mogoče kšnga udaru al pa odrinu ob tem svojem vpitju, pa se tega sploh ne zavedaš?
zgodbice o tem kok si nedolžen kot angelček prhran za svojo mamo, da bo še naprej misnla kok pridnga fantička ma doma..pa za svoje kolege da bojo misnli kak car si, k so te policaji po nedolžnem napadli. ne si pa delat blamaže na televiziji, ker ne boš naredu bedakov iz policajev ampak boš sam izpadu bedak. tvoja zgodba niti slučajno ne bo vzdržala na sodišču, sploh pa ne še boš tako "konsistenten" kot si tu na forumu.
pa verjem da bi te podprla če bi res mel kako zgodbo proti policajem, ker daleč od tega da bi bili nedolžni in se ukvarjali samo s pomembnimi stvarmi...samo tvoja zgodba je mal preveč sumliva da bi kr tko vrjela...bi mogla bit zravn al pa vidt posnetk, da bi verjela tvoji tako opevani nedolžnosti.