Lepotna znamenja

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Jaz mam teh malih pikic za izvoz, sam so mi prav simpatične. Najbolj mi grejo na živce pege, ki jih dobim poleti na obrazu, če me sonce ožge - potem sem cela rdeča s pegami, kot kakšna škotska kmečka dečva :D
kimmy02
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kimmy02 »

Jaz nimam preveč lepotnik pik, mam pa neki pegic in na začetku so me full motle, sam zdaj sem se že sprijaznla. :lol:
(s)mejte se
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Bageera napisal/-a:jzt mam pa pegice pa mi je to ful grdo. Vsaj na men tko izpade. :cry:

Bageera ti si nora!!!!!!!
Sej sm vidla tvojo sliko in si mi ful lepa gor, tko da ne govort da grdo zgleda na teb! :x :D
This too shall pass.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Ancica napisal/-a:To pa ni res, da je treba plačat. Vsaj jaz sem bla na plastični kirurgiji preko napotnice pa je blo zastonj.
Jaz sem si dala stran tri znamenja; ena brazgotina se skor nič ne pozna, drugi dve sta pa prov grozni, ker so mi prekmalu šive ven pobral in sta šli rani narazen.

A mi lahko razložiš kako poteka to vse skupaj, kok časa je treba čakat, preden ti odstranijo znamenja in predvsem če boli :oops:
K mam jst tut namen odstranti si eno znamenje sam odlašam že tok časa :roll: glih zarad teka k me je kr mal strah :roll:
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

en moj kolega si je dal odstranit znamenje.. sicer ne vem kako je vse potekalo (kar se napotnic in vsega tiče) samo vem da ima grdo grdo brazgotino ker so mu ful grdo naredili..
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Jaz nisem prav dolgo čakala (hvala mami :) ), kok je pa realna čakalna doba pa ne vem, pa to je že tud tok časa nazaj, da se ne bi mogla spomnit.
Dobiš lokalno anestezijo, tako da čutiš samo praskanje al pa še tega ne. Je blo pa dost ogabno, ker sem vidla kako v luči nad mano kako so mi to rezal :) Končano je ful hitr, domov greš lahko čist takoj.
Pri men ni bil problem v tem, da bi mi grdo naredil - šivi so bili čist lepi - ampak ker so mi prehiter šive ven pobral. To sem mela na prsnem košu in ker pač joške dol kožo vlečejo, se je rana odprla, ker ni blo še zadosti zaceljeno, da bi pritisk zdržal. Tako da, TUDI DOHTARJI NE VEDO VSEGA!
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a KranCk »

jz mam pa trilijon pegic...sam na eni roki... :D pa pol se na drugi roki pa po nogah pa vratu,ramah,trebuhu,hrbtu..itd itd.... pegice so sexy...sam ne moje :D
manck + kranck
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

LyLa napisal/-a:Jst jih mam tud.. pa me tud prov čist nč ne motjo, razn en k je pod prsmi in je lih na robu tm k pride modrček. Tega bom verjetno 1x odstranla zard zdravstvenih razlogov. Ostali me pa ne motijo. Joj ljubi bog, če bi se še zard tega sekirala... :)

Jast ga imam tud pod prsmi, sam je ubistvu kot neka lisa, ni prov temno.
Drgač pa nimam prov veliko znamenj, oz. jih sploh porajtam ne.
Me ne motijo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

jaz pa mam par čisto majhnih, tak da sploh niso omembe vredne...
mam pa pegice po ličkih :D in so kar vidne, čeprav jih jaz sploh več ne opazim, tak sem se jih navadla
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Moj lubek jih ma veliko, pa so mi všeč ... me čisto nič ne motijo ... Drugače pa jih tudi jaz imam nekaj ...
Uporabniški avatar
MiLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiLa »

jst mam pa na desnem licu lepotno znamenje,...in moram reči da me nikoli ni motilo,...nasprotno prav ponosna sem da ga imam,... ker je malo drugače,... :)
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Jaz imam tudi nekaj teh nadležnih znamenj, sam ne pretirano veliko. mogoče enih 5 ....mam pa ful velik pegic in jih sovražim iz dna srca. To mi je pa neki ful grdega. Enkrat mi je sicer ena ženska rekla, da sm ji ful lepa zarad pegic, pa sm jo ful čudn pogledla. Pol mi je pa rekla, veš....tudi nebo brez zvezdic ni lepo. In ko me kdaj to spet moti, se spomnem kaj mi je rekla in mi je malo lažje...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Jaz pegic nimam. Imam pa manjsa znamenja in kar precej teh, se posebaj po hrbtu. Imam tudi na obrazu pikico ( manjso), ki je pa v bistvu moj zascitni znak in mi je prav vsec. Noben se se ni pritozeval.
Pac to vzamem kot nekaj, kar je moje, ceprav po hrbtu se ne bi pritozevala, ce bi jih odstranila.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

jaz mam dosti lepotičnih pik po hrbtu .. pa po trebuhu mam 4 v ravni liniji .. LoL .. v bistvu sploh ne zgleda grdo , samo me vseeno rahlo zmoti kdaj pa kdaj .. :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

js mam ful pikic... pa nikol nism pomisnla da bi se zarad tega kej preveč obremenjevala... pač so :)
First to Know

Tres tres chic.
Odgovori