Lepotna znamenja
Ancica napisal/-a:To pa ni res, da je treba plačat. Vsaj jaz sem bla na plastični kirurgiji preko napotnice pa je blo zastonj.
Jaz sem si dala stran tri znamenja; ena brazgotina se skor nič ne pozna, drugi dve sta pa prov grozni, ker so mi prekmalu šive ven pobral in sta šli rani narazen.
A mi lahko razložiš kako poteka to vse skupaj, kok časa je treba čakat, preden ti odstranijo znamenja in predvsem če boli

K mam jst tut namen odstranti si eno znamenje sam odlašam že tok časa

Jaz nisem prav dolgo čakala (hvala mami
), kok je pa realna čakalna doba pa ne vem, pa to je že tud tok časa nazaj, da se ne bi mogla spomnit.
Dobiš lokalno anestezijo, tako da čutiš samo praskanje al pa še tega ne. Je blo pa dost ogabno, ker sem vidla kako v luči nad mano kako so mi to rezal
Končano je ful hitr, domov greš lahko čist takoj.
Pri men ni bil problem v tem, da bi mi grdo naredil - šivi so bili čist lepi - ampak ker so mi prehiter šive ven pobral. To sem mela na prsnem košu in ker pač joške dol kožo vlečejo, se je rana odprla, ker ni blo še zadosti zaceljeno, da bi pritisk zdržal. Tako da, TUDI DOHTARJI NE VEDO VSEGA!

Dobiš lokalno anestezijo, tako da čutiš samo praskanje al pa še tega ne. Je blo pa dost ogabno, ker sem vidla kako v luči nad mano kako so mi to rezal

Pri men ni bil problem v tem, da bi mi grdo naredil - šivi so bili čist lepi - ampak ker so mi prehiter šive ven pobral. To sem mela na prsnem košu in ker pač joške dol kožo vlečejo, se je rana odprla, ker ni blo še zadosti zaceljeno, da bi pritisk zdržal. Tako da, TUDI DOHTARJI NE VEDO VSEGA!
LyLa napisal/-a:Jst jih mam tud.. pa me tud prov čist nč ne motjo, razn en k je pod prsmi in je lih na robu tm k pride modrček. Tega bom verjetno 1x odstranla zard zdravstvenih razlogov. Ostali me pa ne motijo. Joj ljubi bog, če bi se še zard tega sekirala...
Jast ga imam tud pod prsmi, sam je ubistvu kot neka lisa, ni prov temno.
Drgač pa nimam prov veliko znamenj, oz. jih sploh porajtam ne.
Me ne motijo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Jaz imam tudi nekaj teh nadležnih znamenj, sam ne pretirano veliko. mogoče enih 5 ....mam pa ful velik pegic in jih sovražim iz dna srca. To mi je pa neki ful grdega. Enkrat mi je sicer ena ženska rekla, da sm ji ful lepa zarad pegic, pa sm jo ful čudn pogledla. Pol mi je pa rekla, veš....tudi nebo brez zvezdic ni lepo. In ko me kdaj to spet moti, se spomnem kaj mi je rekla in mi je malo lažje...