Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Damyanchyka napisal/-a:Ja mene pa še zanima kuk visoka peta je udobna..pa kaka nej bo?

Odvisno od kvalitete čevlja .. Pa tega kako ti noga not stoji .. Jaz sem se na peto navajala v škornjih z 10cm petke pa mi ni blo panike hodit v njih, ker so bli ful udobni pa so mel bolj debelo peto. :) Lah dam pa čevelj s par cm petke gor pa mi ne bo udoben in mi bo težko narest par korakov. ;)
Drgač je pa itak lažje, če je peta bolj debela, da ni lih una tanka palčka. Pa verjetno ti bo s kake 4, 5cm petko vseeno lažje kot z 10cm. :)
Zadnjič spremenil miikena, dne 01. Feb. 2008 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

a kera ve kje bi se dal te šuhe dobit?

klik
Free your mind...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Na netu :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jemina napisal/-a:Na netu :wink:

to vem..sam me zanima,če jih je slučajno kera vidla v trgovinah kje...
Free your mind...
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Jaz jih mam :P
V Sloveniji jih sigurno ne bos dobila, tko da pomoje najbols da jih kupis na internetu. Jaz sem jih ne eBayu, ker z njihove strani ne posiljajo v Slovenijo.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Te s polno peto so iz Italije, iz kr ene trgovinice - sploh nevem, kako se ji reče :oops: Tako da dvomim, da se dajo kje pri nas dobit, ker ni neka znana trgovina.
Lahko imam vse.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

a so stabilne? k učas kake take probaš pa niso lih..drgač so pa ful lepe J.Lo ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

hey!mam en majhen problemček in sicer včeraj sem si kupila usnjene škornje.in ker imam malce višjo nogo(upam da razumete kako mislim)so mi malo tesne. a ve mogoč kera kako naj jih malo razgazim ker nebi rada danes ponoči prišla domov z žulji.hvala!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ne vem, če to pride pri škornjih v poštev, ampak ko so bili meni maturantski salonarji (usnjeni) preozki, sem dala vanje kuhalnice in jih s fenom malo pregrela, da so se razširili.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

jullia_ napisal/-a:ne vem, če to pride pri škornjih v poštev, ampak ko so bili meni maturantski salonarji (usnjeni) preozki, sem dala vanje kuhalnice in jih s fenom malo pregrela, da so se razširili.

^^Uau, huda ideja! :gut:
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

bom poiskusla.upam da bo delovalo.hvala ti
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem pa najdla ene tok hude v Transportu. :scherzkeks: Sam jih ne najdem na netu. :/
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

caty07 napisal/-a:hey!mam en majhen problemček in sicer včeraj sem si kupila usnjene škornje.in ker imam malce višjo nogo(upam da razumete kako mislim)so mi malo tesne. a ve mogoč kera kako naj jih malo razgazim ker nebi rada danes ponoči prišla domov z žulji.hvala!

al pa z zlo mastno kremo.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

J.Lo napisal/-a:Te s polno peto so iz Italije, iz kr ene trgovinice - sploh nevem, kako se ji reče :oops: Tako da dvomim, da se dajo kje pri nas dobit, ker ni neka znana trgovina.

Ej, ti k si bl v ITA doma :)
Dej mi rec, a majo v Italiji take s polno peto ful na policah? Dons sm rezervirala sicer ene podobne v Massu od Vagabonda, sam bi kr šla rajš v Italijo k majo tm tolk hude. Sam oni majo pa ful visoke pete ane? K sm vidla, da maš ti res visoko, teli iz Massa majo pa nižjo, tko da se res lepo hodi z njimi. Pa ne morm linka do čevljev najdt.

Tnx
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Damyanchyka napisal/-a:
caty07 napisal/-a:hey!mam en majhen problemček in sicer včeraj sem si kupila usnjene škornje.in ker imam malce višjo nogo(upam da razumete kako mislim)so mi malo tesne. a ve mogoč kera kako naj jih malo razgazim ker nebi rada danes ponoči prišla domov z žulji.hvala!

al pa z zlo mastno kremo.. ;)

fajn je tud če jih doma mla ponosš..da se raztegnejo...

Drgač sm pa slišala, da nej bi se čevli kupoval popovdne, ker so naše noge majceno večje.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Zaklenjeno