Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Mene pa zanima neki..ker mam hotmail mi še nekaj pošte hodi na ta nsalov..in potem danes vidim da mam dvoje novih sporočil in ko odprem predal ne vidim nikjer pošte,niti od koga mi je poslano..sam itak pa mam na MSN označeno da mam dve nove pošte.. :? Kaj naj?

Editsem že rešla :D
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

gisele napisal/-a:
the Queen napisal/-a:Ma meni ta program,ki ga je dala jagodka mi je kar neki,ker ti pokaže samo,če te je kdo zbrisal ampak ti pa ne pokaže če te je kdo sam blokiral.
Je pa en program,ki ti točno pokaže kdo te je blokiral ali zbrisal in tega tudi jaz uporabljam sam ko ga uporabim pa menjam takoj password,ker nikoli ne veš koliko so programi zanesljivi :)
Program pa je ta
http://www.checkmessenger2.net/it/s/check-messenger/

Sj vem, da sm že mal tečna :oops: ampak me res zanima kako ta program deluje..mislim, kako pa tebi pokaže da te je stik blokiru. Ker meni za vse isto pokaže pa točno vem za enega da me je blokiru pa mi nč ne napiše (sem pa 100% da me je) :?
Ja meni tudi ni pokazalo za blokiranje ker sem probala (rekla nekomu nam me blokira da vidim če dela)
I laugh at gilded butterflies.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

gisele napisal/-a:
the Queen napisal/-a:Ma meni ta program,ki ga je dala jagodka mi je kar neki,ker ti pokaže samo,če te je kdo zbrisal ampak ti pa ne pokaže če te je kdo sam blokiral.
Je pa en program,ki ti točno pokaže kdo te je blokiral ali zbrisal in tega tudi jaz uporabljam sam ko ga uporabim pa menjam takoj password,ker nikoli ne veš koliko so programi zanesljivi :)
Program pa je ta
http://www.checkmessenger2.net/it/s/check-messenger/

Sj vem, da sm že mal tečna :oops: ampak me res zanima kako ta program deluje..mislim, kako pa tebi pokaže da te je stik blokiru. Ker meni za vse isto pokaže pa točno vem za enega da me je blokiru pa mi nč ne napiše (sem pa 100% da me je) :?

gisele,zs :wink:
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a xtina »

Se eno vprasanje...zanima me ce se da kako ugotovit kdaj je bla oseba nazadnje na Msnjum tudi kot navidez nedosegljiva, torej kdaj si je s kom karkoli pisala....
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

mislim da ne....je pa treba mal preverit
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

jagodka85 napisal/-a:http://www.blockstatus.com/msn/stchecker

Jst vedno gledam tuki ^^, če se že odločm, da bi rada vedla, kdo me je blokiru oz. brisu (in pol jst tud njih brišem :twisted: ) in mi vedno prou kaže.

sem prbala tuki pogledat če me kdo blokira pa to..ampak mi ker alhko podorbno razlož kam moram it ker mi angleščina ne stoji najbol :? ker res nevem kaj naj klinnem...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

xtina napisal/-a:Se eno vprasanje...zanima me ce se da kako ugotovit kdaj je bla oseba nazadnje na Msnjum tudi kot navidez nedosegljiva, torej kdaj si je s kom karkoli pisala....

se ne da in nemoreš niti ugotovit pri eni osebi,ki je off-line ali je res ni ali je samo navidez nedosegljiva :wink:
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Ko se želim vpisat v MSN, se mi odpre okence, kjer piše, da trenutno ne morem uporabljati windows live msn, ker moj seznam stikov ni na voljo. :roll: Kaj naj poskusim? Še včeraj je deloval, sedaj pa me nekaj zeza. :twisted:
Euler
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Euler »

Jaz imam enak problem. Kar od enkrat je nehal delovati. Sem poskusil izbrisati in ponovno inštalirati pa vseeno ne deluje. Pa tudi obnovitev sistema ni pomagala.
Katere Windowse pa imaš? Jaz visto.
Tudi jaz nimam pojma kaj še naj naredim. Probal sem sicer naredit po onih navodilih za odpravljanje napake, pa vseeno ne deluje.
Upam da imajo tam napake. Ampak z drugega računalnika pa se lahko prijavim.
Čudno pač....
M!NA
Debatorica
Debatorica

Sem poskušala na novo nalagat tudi sama, vendar je isto s_____. :? Mam pa tudi jaz visto. Nevem, najraje bi ga zbrisala, samo potem mi ne ostanejo naslovi stikov ali?
Euler
Sramežljivka
Sramežljivka

Zbrisala kaj?
Messengerja?
Ostanejo stiki, samo mislim da ne pomaga
M!NA
Debatorica
Debatorica

Sem že sprobala, pa ne pomaga. Ma nima veze.
Euler
Sramežljivka
Sramežljivka

Ko (oz. če) najdeš rešitev sporoči!

Rešitev: Čakat dovolj dolgo. Meni je samo od sebe začelo spet delovati.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Kje se nastavi,da če te ni,da se samo da na stanje Idle ?
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blossom »

Maudisa napisal/-a:Kje se nastavi,da če te ni,da se samo da na stanje Idle ?

Orodja -> Možnosti -> Osebno -> Stanje -> OBkljukaj: pokaži, da sem odsoten, če nisem aktiven __ minut

:)
Odgovori