aktualni blogi

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Men je biu pa ful ušeč blog od *pupike* pa od *purple* sam sta oba zdej zaklenjena :( .
Drugač pa seveda berem tud od jagodke85, ker ma vedno kej zanimivga za napisat pa tud še kšnga, če slučajno ponesreč gor zaidem. Zdele k bo več časa se bom bolj posvetila temu, ker ene mate res super bloge in mi je kr žou, da nimam več časa, da bi jih bolj redno brala :D .
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

^^ sm lih hotla napisat, kdaj boš ti kej napisala, pa vidm, da si ... grem brat :P
samosvoja.1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a samosvoja.1 »

Od punc iz foruma: Goofa in Latte, drgač se pa še kak blog najde. Drgač je pa še mene zajela blogomanija :P
SasoP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SasoP »

Evo, jaz pa tule rada kaj preberem.
http://www.go-design.si/blog
samosvoja.1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samosvoja.1 »

Latte ga je pa zaklenila :cry:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

samosvoja.1 napisal/-a:Latte ga je pa zaklenila :cry:

Nja, res skoda.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

sama sicer ne pišem bloga, jih pa zlo rada berem. pregledala sm mislm da skor vse bloge uporabnic pri katerih sem zasledila www. morem rečt da so vsi zlo zanimivi, sam najbolj se mi pa nekako dopade od Josephine. :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

O hvala. :) Sem vesela, da je saj nekomu vsec. :)
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

sem ga zdaj prebrala tud jaz...

meni maš noro dobr stil pisanja... ponavadi se pri blogih ljudi ki jih ne poznam dolgočasim in jih neham brati tvojega sem pa prebrala od zadnje do prve objave...

vse tiste živali so tvoje?!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Ful dober blog ima definitivno g00fy_qa! Njega čist vedno prečekiram... ful lep način pisanja, besedni zaklad, teme... lep templejt... svaka čast!!! :cool:
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

^^ se strinjam glede g00gy_qe! Jst tud vsake tok časa pogledam mal na njen blog in sm zmeri čist fascinirana nad načinom pisanja. Ona bi morala pisat kolumne :D

Drgač pa opažam, da 80% blogašev (tudi s tega foruma) nima pojma kako sestaviti neko temo, kako se izražat in kako na zanimiv način nekaj napisati.

Najbolj mi grejo na živce blogi s temami kot so "pesem dneva", nakladanje o čustvih in najbolj osebnih stvareh, opravljanje, limanje nekih slikc... jao, kako neizvirno!!!

Ampak ok, vsakemu svoje... vendar to ni blog v pravem pomenu besede, ampak bolj kot neka "homepage"...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Buttercup napisal/-a:Drgač pa opažam, da 80% blogašev (tudi s tega foruma) nima pojma kako sestaviti neko temo, kako se izražat in kako na zanimiv način nekaj napisati.

Nekateri to počnejo zase. In ne za druge. Sama svoj blog pišem zase, za svojo dušo. Pa če na koncu še vseeno izpade ena velika zmeda. Glavno je, da jo sama razumem.

Buttercup napisal/-a:Ampak ok, vsakemu svoje... vendar to ni blog v pravem pomenu besede, ampak bolj kot neka "homepage"...

In kakšna je definicija bloga? Kot sama to dojemam, je to spletni dnevnik (web log) in dnevnik je nekaj kar nastaja iz lastnih stališč, mnenj, čustev... In če nekomu odgovarja pisat litanije o svojem najdražjem, naj piše. Je njegov blog in če ti nekaj ni všeč, ne bereš. Drugim mogoče prav take zadeve sedejo.
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Res zanimivo kako nekatere prizanade kritika :roll: In prav tako je zanimivo kako se nekateri takoj najdete v marsikaterem postu. Pač, izlivanje svojih najbolj osebnih stvari zame ne predstavlja kvalitetnega bloga, še manj pa zanimivega! Zanimiv je mogoče za nekoga, ki te pozna, nikakor pa ne za nekoga, ki se bo prvič ustavil na tvoji strani. Amapak kakor sem že napisala - vsakomur svoje!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ni me prizadela tvoja kritika :D - samo replicirala sem. Povedala sem pač to, kar si mislim. Sama se sicer izogibam svojim čustvenim izlivom, občasno povem naravnost kaj me muči, včasih med vrsticami, bolj ali manj pa pišem o svojem aktualnem dogajanju. In mi je popolnoma vseeno kaj si mislijo o mojem blogu ljudje, ki me ne poznajo (čeprav mi zelo dvigne ego komentar v smislu "všeč mi je tvoje razmišljanje", veliko bolj mi pomenijo kritike ljudi, ki me poznajo - in te so tako pozitivne kot negativne.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

jagodka85 napisal/-a:^^ sm lih hotla napisat, kdaj boš ti kej napisala, pa vidm, da si ... grem brat :P

Uu a spremljaš moj blog? :eek: Ne bi si misnla. Drugač pa moj ne spada med aktualne, ker je bolj malkrat kej novga napisan :D .
No, da ne bom preveč OT... Zadnjič sm slučajno pršla na blog od Moi T pa je tud ful zanimiv, sploh slikce iz Prage so me čist očarale :) .
Odgovori