hvala za odgovore! (pa če ga ima še kdo nej ga kr pokomentira)
ga ma moja cimra in je rekla da ji je fanj, spet druge slišš da se ekranček hitro odrsa... tako da res ne vem...
mi pa cenovno odgovorja (60 evrov) in 2 leti garancije ma, tako da mislm da bo kr moj
... ima pa eno "napakico" - če govorim več kot 10 min, se začne blazno segrevat in ga morem nujno menjat iz enega ušesa na drugega. Ne vem ali je zato krivo jekleno ohišje ali to, da je telefon zelo tanek.
Ima katera ta telefon oz. telefon s kovinskim ohišjem in podobne težave?
Čeprav mi je res všeč, ga bom najverjeteje kar nazaj nesla - ker to pa res ni normalno!
Js ga mam,pa se mi ne segreva je pa res da nimam kakih maratonskih pogovorov,je pa ful fajni telefonček js ga mam že zdj kr dolgo,pa ga še ne mislim menjat,vse ima kar potrebujem,poslušam muzko,slikam,snemam(čeprav se pa morm pritožit da je zelo moteče če snemam v kakšni diskoteki se sploh ne čuje kake pesmi ampak samo hrešči,nekateri telefončki pa tok lepo glas posnamejo..pa tud ona lučka ko osvetli ko snemaš je moteča ker se prižiga in ugaša:S samo to mi gre na živce)drugač pa I LOVE it...sam bo pocas res treba novga...ugotavljam...kak predlog da dobr posname video posnetke(glas)...
moj favorit je nokia n95 sam mal preveč za moj žepek zaenkrat