sicer pa ponavad so kontra valentinovem ravno tiste ki so samske.
jst sm bla pa vedno za valentinovo.ne nekega pompa, ampak tko, ljudem ki sem jih imela/jih imam rada, sem vedno kakšno malenkost podarila, tudi če nisem imela fanta

srčica* napisal/-a:
vsglavnem lahko me kritizirate kolikor hočete, ampak mislim da ni trdnega razloga, zakaj bi nekdo imel nekaj proti valentinovem....
srčica* napisal/-a:ne razumem tistih, ko pravijo, da nočejo na ta dan dobit ničesar od pratnerja... po moje je to spet izgovor, da ne bi bli razočarani, ker se partner dejansko ni spomnil na njih.
freaky napisal/-a:Jaz seveda razumem, da smo si ljudje različni. Mene je zmotilo samo to, da je bila srčica* prepričana, da je zavračanje Valentina samo izgovor in strah, da se partner takrat ne bo spomnil na nas. In sem ji hotela povedati samo to, da v mojem primeru to ne drži. Kako je pa z drugimi, pa ne vem.
srčica* napisal/-a:Kljubvsemu mi še zmeraj ni jasno zakaj zavračanje valentinovega... saj je te vseeno če je posvojen praznik ali ni... in če ti partner vsak dan nakloni pozornost ali ti s čim pokaže kako te ima rad, zakaj pa potem ne bi tega naredil še za valentinovo... ker kao to takrat počne večina ljudi in kao ni nekaj special al v čem je fora?...
freaky napisal/-a:srčica* napisal/-a:Kljubvsemu mi še zmeraj ni jasno zakaj zavračanje valentinovega... saj je te vseeno če je posvojen praznik ali ni... in če ti partner vsak dan nakloni pozornost ali ti s čim pokaže kako te ima rad, zakaj pa potem ne bi tega naredil še za valentinovo... ker kao to takrat počne večina ljudi in kao ni nekaj special al v čem je fora?...
Ja, ni mi všeč, ker to počne takrat večina ljudi in zame to ni special. Sej ne rečem, namen Valentina je lep, ampak je do zdaj izgubil že ves svoj čar. Zakaj? Ker trgovci to izkoriščajo v svoj prid (kakor vse druge praznike). Jaz pa skušam bit čim manj pod vplivom medijev in si ne želim da bi mi podaril nekaj, ker je ravno valentinovo. Pa če verjameš ali ne, resnično nočem, da mi da darilo (pa četudi samo pozornost), ker je praznik zaljubljencev in se to spodobi. Jaz vem, da me ima rad in ne potrebujem 14. februar, da potrdi mojo ljubezen.