A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
to sem dobila po mailu, pa sem posredovala naprej, za vsak slucaj je dobro vedet...
metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
na 2. točko ne palijo več
razčisti lastnik avta sam s tistim potem
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
ne verjamem da majo tok stacionarnih radarjeu to da loh kdo drug vozi tvoj avto njih nic ne zanima...
ce te dobijo na radar, te pol na meji loh zjebejo, ce majo kontrolo in te unesejo v računalo... pomoje
na 2. točko ne palijo več razčisti lastnik avta sam s tistim potem
sej zato moras pa imeti dovoljenje za uporabo tujega vozila v drugi drzavi
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
na 2. točko ne palijo več razčisti lastnik avta sam s tistim potem
pri nas so sele februarja sprejel tale zakon...lah da ga na hrvaškem še niso
Jaz tut mislim, da nimajo toliko radarjev, ampak da imajo isti princip kot pri nas. Radarjev je dejansko manj (jih prestavljajo), kot pa je montiranih škatel...