Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

jst tut delam izpit za avto, mam že čez dvajset ur :) ...
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

^^same here :) sam jooj, me je že kr zdej mal strah .. pod pritiskom namreč tko slabo funkcioniram :? pa mislm da doma prčakujejo kr da bom v prvo nardila :oops:
ahh .. u izi, si pravm :) ampak useen bi rada čimprej nardila, ker pol je matura pa vse.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

ma jaz sem prvič ruknila ker me je glih trema z zje*ala :?
drugič sem pa,ko vozila ko relly :D
Zadnjič spremenil the Queen, dne 31. Jan. 2008 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js pa sploh ne morem verjet kok mirna sem bila na glavni oz. na dveh. Prej sem skos govorila da bom vzela pomirjevala, potem pa sploh nič nisem rabila. Nisem mela treme, ni me bilo strah, imela sem ful dober občutek,.. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

jaz vam odsvetujem pomirjevala, ker lahko omejijo vaše motorične sposobnosti. jaz, ki sem velik panik, sem brez njih odlično odpeljala, in to v prvo in naredila :)
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

***PINKYCA*** napisal/-a:
od tega kasnega instruktorja mas

zakaj pa to? :)

Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

no jaz sem pa v ponedeljek naredila izpit....v prvo vse....hehe...joooj še sama zdaj ne morem verjet da mam JAZ izpit...hehe...joooo.... :eek: :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

.
LoveLy* napisal/-a:no jaz sem pa v ponedeljek naredila izpit....v prvo vse....hehe...joooj še sama zdaj ne morem verjet da mam JAZ izpit...hehe...joooo.... :eek: :D

Čestitam :jump: Želim ti srečno in varno vožnjo :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*hox* napisal/-a:Js pa sploh ne morem verjet kok mirna sem bila na glavni oz. na dveh. Prej sem skos govorila da bom vzela pomirjevala, potem pa sploh nič nisem rabila. Nisem mela treme, ni me bilo strah, imela sem ful dober občutek,.. :)

Haha jst sm bla ista. No ja na prvi sem bla ful živčna, sem hotla vzet uno tableto za pomiritev in pol sem ugotovila, da jim je rok poteku in nisem, in v prvo sem bla grozn živčna. Pol v drugo pa čist nč in mi je inštruktor reku, če sem kej vzela ker se mu zdim sumljiva :lach:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

smotkica_ napisal/-a:Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.

v bistvu je še največ odvisno od vas, ki sedite za volanom in valjenje krivde na inštruktorja, komisijo ali pa mogoče razporeditev ozvezdij vam ne bo prav nič pomagalo prej prit do roza kartončka.
ni res, da se vnaprej odločijo, kdo bo naredil. je pa verjetno njegova končna odločitev poleg napak, ki jih narediš, odvisna tudi od splošnega vtisa. tako da ni ravno pametno cvikat na vsakem križišču.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

choco.cat napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:Jst pa delam izpit, oz. v petek se grem prijavit na izpitno! :)

Komi čakam, sam itq ne pričakujem da v prvo naredim.
Ne tako govorit, čist možno da boš nardila ;) Ker je od sreče odvisno, če mene vprašaš :) Samo zaupat v svoje sposobnosti pa ne bit živčna pa bo ziher šlo super.

Hvala za vzpodbudne besede, sej js bi tut usakmu tko svetovala sam pač v praksi je težje da nisi živčen.

Že dons k sm se prjavla sm bla živčna :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Moj dragi je dons naredu cpp :D !
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz se morm it prjavt na teorijo na roško, pa pojma nimam kje je to. A ve kera mogoče točn naslov al pa ma link od njihove strani?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

jullia_ napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.

v bistvu je še največ odvisno od vas, ki sedite za volanom in valjenje krivde na inštruktorja, komisijo ali pa mogoče razporeditev ozvezdij vam ne bo prav nič pomagalo prej prit do roza kartončka.
ni res, da se vnaprej odločijo, kdo bo naredil. je pa verjetno njegova končna odločitev poleg napak, ki jih narediš, odvisna tudi od splošnega vtisa. tako da ni ravno pametno cvikat na vsakem križišču.

Ja, jaz sem imela zelo negativne izkušnje z izpitniki, zato valim krivdo na njih. Ker, da te vrže zaradi tega ker v križišču počakaš pred prehodom za pešce, ker ni več prostora za iti v globino, je bolano. V Kranju res preveč komplicirajo teli izpitniki, pa tudi ena izmed avtošol je non stop v sporu z njimi.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Zaklenjeno