Izpit za avto
- super_shine
- Komunikatorka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
***PINKYCA*** napisal/-a:od tega kasnega instruktorja mas
zakaj pa to?
Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
*hox* napisal/-a:Js pa sploh ne morem verjet kok mirna sem bila na glavni oz. na dveh. Prej sem skos govorila da bom vzela pomirjevala, potem pa sploh nič nisem rabila. Nisem mela treme, ni me bilo strah, imela sem ful dober občutek,..
Haha jst sm bla ista. No ja na prvi sem bla ful živčna, sem hotla vzet uno tableto za pomiritev in pol sem ugotovila, da jim je rok poteku in nisem, in v prvo sem bla grozn živčna. Pol v drugo pa čist nč in mi je inštruktor reku, če sem kej vzela ker se mu zdim sumljiva

smotkica_ napisal/-a:Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.
v bistvu je še največ odvisno od vas, ki sedite za volanom in valjenje krivde na inštruktorja, komisijo ali pa mogoče razporeditev ozvezdij vam ne bo prav nič pomagalo prej prit do roza kartončka.
ni res, da se vnaprej odločijo, kdo bo naredil. je pa verjetno njegova končna odločitev poleg napak, ki jih narediš, odvisna tudi od splošnega vtisa. tako da ni ravno pametno cvikat na vsakem križišču.
choco.cat napisal/-a:Ne tako govorit, čist možno da boš nardilaanahirbd napisal/-a:Jst pa delam izpit, oz. v petek se grem prijavit na izpitno!![]()
Komi čakam, sam itq ne pričakujem da v prvo naredim.Ker je od sreče odvisno, če mene vprašaš
Samo zaupat v svoje sposobnosti pa ne bit živčna pa bo ziher šlo super.
Hvala za vzpodbudne besede, sej js bi tut usakmu tko svetovala sam pač v praksi je težje da nisi živčen.
Že dons k sm se prjavla sm bla živčna

jullia_ napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Mislim, da je veliko več odvisno od izpitnika. Mene so 2x vrgli za tako stvar, ki je bila brezvezna, in bi mogla narest v prvo in drugo. Teli izpitnike se pa itak že prej odločjo al boš naredu ali te bo vrgu.
v bistvu je še največ odvisno od vas, ki sedite za volanom in valjenje krivde na inštruktorja, komisijo ali pa mogoče razporeditev ozvezdij vam ne bo prav nič pomagalo prej prit do roza kartončka.
ni res, da se vnaprej odločijo, kdo bo naredil. je pa verjetno njegova končna odločitev poleg napak, ki jih narediš, odvisna tudi od splošnega vtisa. tako da ni ravno pametno cvikat na vsakem križišču.
Ja, jaz sem imela zelo negativne izkušnje z izpitniki, zato valim krivdo na njih. Ker, da te vrže zaradi tega ker v križišču počakaš pred prehodom za pešce, ker ni več prostora za iti v globino, je bolano. V Kranju res preveč komplicirajo teli izpitniki, pa tudi ena izmed avtošol je non stop v sporu z njimi.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...