Travian
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
O niice
Ja am jaz sem tri dni gor...ampak pri tipu zraven sm pa visela kr par mesecev...pa skos spraševala kaj pa to pa kaj to?

Ja am jaz sem tri dni gor...ampak pri tipu zraven sm pa visela kr par mesecev...pa skos spraševala kaj pa to pa kaj to?

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Joooj, vse bi jih pobila!! Neki tam ko me je napadel in action-party ... Koji vzdevki...
Ja, jaz sem v aliansi Z.V.A. - zdruzene vasice se klice ali nekaj taksnega.
Pri nas pa je bilo tako, da je fant od sestricne nasel to igrico in jo zacel igrati. Potem je not potegnil se sestricno, mojega brata, potem pa je se setricna potegnila not njeno kolegica. In so se na veliko pogovarjali o tem Travianu nonstop, ko smo bili skupaj. Obljubila sem si, da nikoli tega ne bom igrala, ker je to bedno, a kje sem zdaj... Obsedena s to igrico. Imam se vsaj s cim utrujati
Goddamn, zdaj pa moram cakat, da se mi surovine naberejo, ker nimam skoraj nic vec
Spranjo pa si glih nadgrajujem na stopnjo 7.
In, Tigi, kako gre?? Se vedno napadas??
*hox* kako dolgo pa ti igras?
Ja, jaz sem v aliansi Z.V.A. - zdruzene vasice se klice ali nekaj taksnega.
Pri nas pa je bilo tako, da je fant od sestricne nasel to igrico in jo zacel igrati. Potem je not potegnil se sestricno, mojega brata, potem pa je se setricna potegnila not njeno kolegica. In so se na veliko pogovarjali o tem Travianu nonstop, ko smo bili skupaj. Obljubila sem si, da nikoli tega ne bom igrala, ker je to bedno, a kje sem zdaj... Obsedena s to igrico. Imam se vsaj s cim utrujati

Goddamn, zdaj pa moram cakat, da se mi surovine naberejo, ker nimam skoraj nic vec

In, Tigi, kako gre?? Se vedno napadas??
*hox* kako dolgo pa ti igras?
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja krast pejt bejba...tko kokr oni teb ane...tko boš najhitrej dobla robo...
Zato so ti jo pa oni tud tko kradl...
Aja pa na katerem serverju si?
Zato so ti jo pa oni tud tko kradl...
Aja pa na katerem serverju si?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja sej to je fora...jaz sem mela v dveh dneh že vojake da so kradl...
Ker to se ti najbolj splača...
Mi zaupaš nick? Da te nam napadla...
Ker to se ti najbolj splača...
Mi zaupaš nick? Da te nam napadla...