Ali je moj izgled napačen?
Ali je moj izgled napačen?
jest res nevem več a je z mano neki narobe al s tipi..zmerej k mi je kdo ušeč jest nemu nisem..in pol tko nimam nkol sreče v love..tko se mi zdi ko da je neki napačnga na men čeprov se mam za ok osebo pa tut ostali frendi pa frendice so tazga mnenja..a je mogoče narobe s tem da sm tok velika al kaj(184cm) čeprov tut zgledam ne tok slabo..usaj ostali tko rečejo..najhujš je pa da se zrd tega ful osamlen počutm:/..ka bi vi nardile na mojmu mestu?
Re: love..
Ne sekiraj se. Tudi jaz sem že vseskozi v klubu samskih.Spela_ napisal/-a:jest res nevem več a je z mano neki narobe al s tipi..zmerej k mi je kdo ušeč jest nemu nisem..in pol tko nimam nkol sreče v love..tko se mi zdi ko da je neki napačnga na men čeprov se mam za ok osebo pa tut ostali frendi pa frendice so tazga mnenja..a je mogoče narobe s tem da sm tok velika al kaj(184cm) čeprov tut zgledam ne tok slabo..usaj ostali tko rečejo..najhujš je pa da se zrd tega ful osamlen počutm:/..ka bi vi nardile na mojmu mestu?
Spela_ napisal/-a:jest res nevem več a je z mano neki narobe al s tipi..zmerej k mi je kdo ušeč jest nemu nisem..in pol tko nimam nkol sreče v love..tko se mi zdi ko da je neki napačnga na men čeprov se mam za ok osebo pa tut ostali frendi pa frendice so tazga mnenja..a je mogoče narobe s tem da sm tok velika al kaj(184cm) čeprov tut zgledam ne tok slabo..usaj ostali tko rečejo..najhujš je pa da se zrd tega ful osamlen počutm:/..ka bi vi nardile na mojmu mestu?
OMG najdla sm dvojčico!
Jst mam okrog sebe velik frendic in najboljšo prjatlco, ki mi pomen res vse, ljubečo družino, ki je enkratna, dobre sošolke in (nekatere) sošolce ampak, ko je govora o ljubezni, sem pa

A so tipi slepi al kaj?!?!
Jst bi tok mela enga, da bi me k seb stisnu pa da bi mi reku, da me ma rd (ampak zato rabm tipa, moško ljubezen..).
In ja, vem kako se počutš.. Osamljeno..
I'm gettin' lonely, I need somebody to hold me

Žal, ti ne morm nč svetovat, lahko samo "jambram" s tabo

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Ledenaa napisal/-a:Spela_ napisal/-a:jest res nevem več a je z mano neki narobe al s tipi..zmerej k mi je kdo ušeč jest nemu nisem..in pol tko nimam nkol sreče v love..tko se mi zdi ko da je neki napačnga na men čeprov se mam za ok osebo pa tut ostali frendi pa frendice so tazga mnenja..a je mogoče narobe s tem da sm tok velika al kaj(184cm) čeprov tut zgledam ne tok slabo..usaj ostali tko rečejo..najhujš je pa da se zrd tega ful osamlen počutm:/..ka bi vi nardile na mojmu mestu?
OMG najdla sm dvojčico!
Jst mam okrog sebe velik frendic in najboljšo prjatlco, ki mi pomen res vse, ljubečo družino, ki je enkratna, dobre sošolke in (nekatere) sošolce ampak, ko je govora o ljubezni, sem paIn ravno danes sm šla na drsanje, okrog sebe gledala parčke, moja sošolka je tut čiiist zalublena (s tipom je že več kt en let) in vse, k jih poznam, dobivajo tipe! Al pa v Ljubljani vidm kšno punco, k si ne bi nikol mislna, da bo mela tipa, pa lih ta ga ma-luškanga ponavad. Visoka sm tut jst (177), sama seb se zdim čit ok, mam očala, ki mi čist lepo pašejo, mam smisel za humor ... Ok, mogoče sm preveč čustvena ampak halo?!
A so tipi slepi al kaj?!?!
Jst bi tok mela enga, da bi me k seb stisnu pa da bi mi reku, da me ma rd (ampak zato rabm tipa, moško ljubezen..).
In ja, vem kako se počutš.. Osamljeno..
I'm gettin' lonely, I need somebody to hold me![]()
Žal, ti ne morm nč svetovat, lahko samo "jambram" s tabo
res lepo da nism edina:)..mam sošolko k ni nevem kašna lepotica je pa simpatična pa u redu pa ma tipa..pol pa k vidm modelke k niti niso tok lepe pa majo tipe..jest pol res nvem..pa res usaka frendica ma tipa..ej kok si pa stara drgač pa s ket si?
Jaa dej prov zaklete smooo
Sej jst se tut zaljubim, sam kaj.. Nej se na trepalnce postavm, če mi tip ne vrača nazaj? Pa nasveti, nej se "bolj pogosto zaljubim".. Ah dej.. Vsaj jst se ne zaljubm v tadruzga, k pride mim.. To ne zbiram sam jst, zbira tut moj srčk.. Inžal so to do zdej bli vedno zasedeni/nezainteresirani tipčki. Pa ne morš druzga narest kt da čakaš.. Sej men je že ogrooomn ljui rekl, nej počakam na tapravga.. Hja.. Že.. Sam jst bi ga zdle.. Zdle se osamljeno počutm, zdle bi engaaaaa, se kdo jav
Hecam se.
Tiste, ki še nikol niste ble v taki situaciji, mpač ne morte razumet, kako je to.. "Sej ste še mlade...". To men ni nobena tolažba.
Spela_, stara sm 17, prihajam iz okolice Ljubljane. Ti?

Tiste, ki še nikol niste ble v taki situaciji, mpač ne morte razumet, kako je to.. "Sej ste še mlade...". To men ni nobena tolažba.
Spela_, stara sm 17, prihajam iz okolice Ljubljane. Ti?

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*