za en dan bi postala? ....

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Nekdo k ma čist brezskrbno življenje..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

nekdo ki je popolnoma zdrav.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Uf, za en dan bi bla neki od tega:

* blazno bogata(da bi videla, kako je trošiti denar za nepomembne stvari)
* filmska zvezda(ker pač ljubim pozornost)
* Einstein(da bi ENKRAT v življenju razumela matematiko :D)
* Platon(naredila bi si zapiske svojih teorij, ki bi jih naslednji dan, ko ne bi bila več eden največjih filozofov, lahko koristno uporabila)
* sestra dvojčica(da bi videla, če res obstaja neka posebna vez med dvojčki)
* en dan v prihodnosti(da bi izvedela izžrebane številke lota, ki jih moram vpisati včeraj :D)
......
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Nekdo ki je brez obveznosti.. In samo žurira, žurira, žurira!!!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

LUNINA SVETLOBA....Da bi ponoči osvetljeval neuslišane ljubezni
TIŠINA.... Da bi utišal glasove, ki poškudujejo srce
VZHOD... Da bi ustvaril še en dan sreče
SVETLOBA...Za tiste, ki živijo v temi
NOČ... Da bi razvajal tiste, ki se borijo čez dan
ŽIVLJENJE... Da bi se tisti, ki so umrli, ponovno rodili
SOLZA.. Da bi se razjokali tisti s trdimi srci
NASMEH... Da bi posladkal ustnice zagrenjenih
LJUBEZEN... Da bi združeval ljudi... in jim povedal, da sem samo en izmed njih
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

prinzessin napisal/-a:Uf, za en dan bi bla neki od tega:

* Platon(naredila bi si zapiske svojih teorij, ki bi jih naslednji dan, ko ne bi bila več eden največjih filozofov, lahko koristno uporabila)

......

zakaj točno Platon?... meni se ne zdijo njegove teorije tako močne, da bi jih dejansko lahko naslednji dan koristno porabila.... Platon skozi zgodbice utemeljuje neko svojo teorijo, neki svoj prav.... kako to njemu koristi? ali komu drugemu?... razen seveda da se je zapisal v zgodovino in se moramo nekateri na pamet piflat njegovo "mnenje".
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

urszika napisal/-a:Js bi bla pa Boris da bi sama seb zbrisala link do tega foruma :tot:

:rofl:

drugače pa ... za en dan bi bila delfin :)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Mogoce tud prasic, da bi videla, ce orgazem res lahko tako dolgo traja in seveda uzivala v njem. :lol:
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

imela moč vrniti se v preteklost in preprečila in videla neke zadeve da bi bila sedanjost drugačna...imela moč v rokah in ozdravila use pomoči potrebne in zbudila mojo prvo ljubezen končno že iz kome in bi bil spet on tisti stari... :cry: :cry:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz bi bla pa ptič da bi lahk letela, al pa duh pa bi ugotavlala če me kdo kej šinfa :P
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

jaz pa bi bla kr jaz, se v svoji koži počutim fenomenalno!

če pa me že kaj prime, pa se našemim za pusta :lol:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica

srčica* napisal/-a:

zakaj točno Platon?... meni se ne zdijo njegove teorije tako močne, da bi jih dejansko lahko naslednji dan koristno porabila.... Platon skozi zgodbice utemeljuje neko svojo teorijo, neki svoj prav.... kako to njemu koristi? ali komu drugemu?... razen seveda da se je zapisal v zgodovino in se moramo nekateri na pamet piflat njegovo "mnenje".

Zato, ker najbolj verjamem Platonovi filozofiji-sem platonistka.Zato, ker je navsezadnje oče filozofije.Postavil je prve in najosnovnejše temelje-bog pomagaj, če je svoje filozofiranje ovil v zgodbice. Obstajata pa 2 razlagi, zakaj Platon svoje vidike podaja s pomočjo zgodbic:

Prvič: Platon deli svet na dva svetova. Na svet idej in svet pojavov(v tem živimo ljudje).Svet idej naj bi bil za ljudi tako drugačen in nerazumljiv od sveta, v katerem živimo, da je Platon menil, da ga bo bolje opisal/pojasnil/predstavil s pomočjo zgodbic-te si je lažje razlagati.

Drugič: Platon je z uporabo zgodbic v ljudeh poskušal vzbuditi tako imenovani "AHA! efekt",( kot nekakšen deja vu+metoda majevtike) t.j., da se s prebiranjem in razumevanjem zgodbic spomnemo na naša življenja v svetu idej, kjer smo nekoč že živeli, vendar pa smo bili potem poslani na ta svet, da znova začnemo iz ničesar in počasi(s pomočjo "paideje") spoznamo Idejo.

Omenila si, da se morate piflat te zgodbice-potem vsaj približno veš, o čem govorim, a ne :)

Pa še nekaj: napisala si, da se morate učiti Platonovo "mnenje"-nikar platonovih teorij ne imenuj "mnenja"-mnenje je značilno za čutni svet, Platon pa kot pravi filozof spada v idejni svet, torej lahko njegovim teoretiziranjem rečeš samo "umevanja"; naš prfoks je bil pač občutljiv glede tega in mogoče je tudi vaš/tvoj--pazi pri testih in spraševanju glede tega izraza :lol:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

prinzessin napisal/-a:
srčica* napisal/-a:

Zato, ker najbolj verjamem Platonovi filozofiji-sem platonistka.Zato, ker je navsezadnje oče filozofije.Postavil je prve in najosnovnejše temelje-bog pomagaj, če je svoje filozofiranje ovil v zgodbice. Obstajata pa 2 razlagi, zakaj Platon svoje vidike podaja s pomočjo zgodbic:

Prvič: Platon deli svet na dva svetova. Na svet idej in svet pojavov(v tem živimo ljudje).Svet idej naj bi bil za ljudi tako drugačen in nerazumljiv od sveta, v katerem živimo, da je Platon menil, da ga bo bolje opisal/pojasnil/predstavil s pomočjo zgodbic-te si je lažje razlagati.

spada v idejni svet, torej lahko njegovim teoretiziranjem rečeš samo "umevanja"; naš prfoks je bil pač občutljiv glede tega in mogoče je tudi vaš/tvoj--pazi pri testih in spraševanju glede tega izraza :lol:

zaj pa ne vem če vaš prfoks bluzi, al pa naša... vglavnem platon je razdeli svet na čutnozaznavni svet in miselni svet, je pa res, da je rekel, da je čutnozazvavni podrejen miselnemu...

in nazadnje... filozofi smo lahko vsi, tako da bodi ti ti in ne platon, ker je platon res brezvezen
:P :wink:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica

OT: srčica*, saj jaz sem jaz, vendar filozofija ni tako na izi, kot si mogoče ljudje mislijo-neko podlago morš met, da lahk potem svoje argumente navezuješ naprej...jaz imam pač Platona...ti pa koga drugega :lol:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

prinzessin napisal/-a:OT: srčica*, saj jaz sem jaz, vendar filozofija ni tako na izi, kot si mogoče ljudje mislijo-neko podlago morš met, da lahk potem svoje argumente navezuješ naprej...jaz imam pač Platona...ti pa koga drugega :lol:

ok no, verjela bi še smao malo v demokritovo teorijo o atomih, čeprav ne verjamem da je duša umrljiva... ampak ok no, vem kako so eni filozofi občutljivi, zato boma zaključle tale OT... drugače pa me je res zanimalo, zakaj ravno platon :wink:
Odgovori