js sm bla na kubi
in to letos pozim, k je pa itak edini znosen čas ko greš lahko tja, k je lepo okol 30 stopinj.-tut oni majo takrat zimo. polet je tepm, čez 40 in umreš!
no uglaunem kuba...vsi k smo bli tm smo se zalubl vanjo.men jo blo tok noro in bom šla še enkrat u lajuf 100% če ne večkrat
pokrajina je neverjetna, havana ma prou eno tako dušo in vzdušje k ga ne najdeš nikjer drugje, tisti nasadi kave in tobaka so na polno hudi, folk je prjazen, ful lepo pojejo, vsi zgledajo srečni- sj vrjamm da ni vse tko lepo sam smo bli tut na neturističnih območjih, kjer je sicer revščina ampak ljudje se usen skos smejijo
varadero je pa itak zakon..rajske plaže..all inclusive..uliješ se ga od coctailov tko da res...mmm:P
men je blo hudo tut na nekem otočku zraven kjer je bla voda prou nenavarvo turkizne barve, jedl smo jastoga, uglaun fancy do konca! pa žur valda..
aja pa rum ga tm vlada, vsi ga pijejo in nesejo ga ful-nš voznik je bil ksos pjan ubistvu pa je skos lepo vozu!
drgač so pa v havani dost nadležni vsi berači pa če hočeš koga slikat takoj:un peso
pa ni tok pocen kt si mislš,ker majo 2 vrsti keša: ena so njihovi pesoti, pol majo pa še pesote za turiste, ki so 24x dražji..in majo tako vrednost kt euri. za njih je normalna plača približno 8tisoč na mesec ampak če gledaš da je stvar k je za ns 1euro za njih 20tolarjev pol že nekak prežvijo
che guevara je ful skomercializiran, pa castro tut valda..
majo tut zanimive avtobuse,k se jim reče kamela pa je tok folka notr-prepovedan je za turiste-da bi mi umrl..
pa avtoceste sploh nimajo črt, ampak folk kr stoji tm pa štopa ker so prevozi slabi..
teh 10dni na kubi je blo eni lepših dni u mojmu življenju tko da če kdo obotavla a bi šu na kubo-JAAAAAA!!!!!!
mi smo vsi pršli zalubleni nazaj v to depresivno slivenijo iz 30stopinj na sneg in v meglo:(
cuba uber alles