- Ocean's Eleven: omg, kakšen dolgčas! Mislim da še nikoli nisem porabila toliko časa za tuhtanje ali naj zapustim dvorano ali ne.
- Catwoman: jao - kako plehka zgodba! Halle Berry kot neka mačka rešuje svet proti neki kremi, ki uničuje obraz. Heeh??? Film bi priporočila le tistim, ki si želijo v dveh urah dodobra ogledati Halle v mačjem kostumu

Film bi lahko celo uvrstila med najslabše filme, ki sem jih kdaj gledala. Da je film slab, priča tudi podatek iz IMDb-ja kjer se je uvrstil na 30. mesto najslabših filmov vseh časov. Mačke bi se smejale če bi to vidle
- Boogeyman: prav tako dolgčas po celi črti! Film, ki je totalno zgrešil svoj namen in žanr, v katerega naj bi se uvrščal. Dobra konzumacija za lahko noč! V filmu ni prikazano nobenih motivov... kako je Boogeyman nastal, zakaj ga je na ta način uničil, kako je lahko potoval med omarami, kaj se je zgodilo z ljudmi. Je lahko potoval v preteklost in potem v sedanjost? Film odpira samo vprašanja, odgovorov pa ni nikjer. V ameriki je film uvrščen v PG13, kar pomeni da je za otroke!
- Čarlijevi angelčki: kljub dobri igralski zasedbi, je bil film polomija da ni večje! Gre za kr ene borilne veščine, ki temeljijo skoraj na znanstveni fantastiki. Punce naj bi bile elitne preiskovalke, so pa prikazane kot barbike, ki skačejo sem ter tja, kot da so na modni pisti in morajo pokazati čim več gole kože ne pa na misiji. Obnašajo se (predvsem Cameron) osladno in preveč otročje za tako vlogo. Verjamem pa, da je film impresioniral določene pripadnike moškega spola
- Death proof: zeh, zeh, zeh!!! Prva polovica filma se vleče k megla... in te pusti brez vsakega zanimanja kaj se bo zgodilo v naprej. V dvorani se sprašuješ, če se režiser dela norca iz tebe. Film je poln nekih brezveznih dialogov, ki trajajo po 10 minut!!! V filmu me je presenitil samo en prizor, pa še tega so prikazali kar 3x zaporedoma!
- Déja Vu: film od katerega sem pričakovala ful, dobila pa nič! To naj bi bil nek psihološki film??? Poleg vsega pa ima "deja vu" čisto drugačen pomen, kot so ga v filmu prikazali. Mislila sem, da bo več povezav z intuicijo, nepojasnjenimi občutki... šlo pa je v resnici za navadno akcijo, preoblečeno v zgrešen naslov. Pa še zgodba je preveč preprosta in jasna, ki se vleče v nedogled.