drugace pa v pojstli lahko kake smeh položaje sprobata,, al pa se posebi ce nista doma seksajta na plaži, v gozdu...lol kjerkoli:)
Mahagonij napisal/-a:Midva? To imas ti problem, on ga nima.MIYA napisal/-a:midva mava pa problem v tem da se z njem sploh ne da pogovorit.Njegov problem je mlinski kamen okoli njegovega vratu - ti. Zal se mi zdi da je te tvoje zveze konec.
MIYA napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Midva? To imas ti problem, on ga nima.MIYA napisal/-a:midva mava pa problem v tem da se z njem sploh ne da pogovorit.Njegov problem je mlinski kamen okoli njegovega vratu - ti. Zal se mi zdi da je te tvoje zveze konec.
drugace pa kar je najbol zanimivo,da se mi po enmu dnevu javi in se obnaša kot da ni nic bilo. vse ok-na njegovi strani,pri meni ne.
Jagodka85@ hm...mogoče,nkol se ne ve
LoveLy* napisal/-a:hehe...jaz bi pa rada najino zvezo popestrila malo z kakšno sex igračko...sam kaj ko mooj ni za to....sem mu enkrat omenila vibrator,da bi jaz oz. midva to mela, potem mi je začel nekaj svojega pravit,naslednič me je pa vprašo če mi on ni dovolj....pa mu pravim..da bi jaz to mela pač za popestritev...rajcanje...bla bla...pa nočeeee...je totalno zaprt glede tega
mene pa res ful mika...še posebej zdaj ko sem za darilo vibrator kupla kolegici...(
)..jooooj....kako ga nej prepričam..???