inaa napisal/-a:men se pa zdi vse tole pretiravanje ful ne fer do ostalih (ki jih je na zalost zelo veliko) k so koncal isto ko on in so bli nekateri isto vredu in cukrcki in prijazni itd pa se zanje ne zanima cel svet, sploh pa ne na tak nacin

,...mediji res delajo svoje!

a je tebi isto hudo če ti umre nekdo ki ti je bil ful ful pri srcu ali nekdo ki si ga le bežno poznala, oziroma ga nisi?meni osebno sicer ni vseeno za ljudi ki vsak dan takole umirajo, ampak se me pa smrti ljudi ki so mi bili ful pri srcu velik bolj dotaknejo kot smrt nekoga ki ga e poznam.a ni logično?In tud nefer ni.Sicer pa nevem kaj je sploh spet to treba tle govort.in ne draga, ne delajo mediji svoje, ampak delajo naša srca svoje

res pa hvala medijem, da je na netu tolk slik o Toši in tok glasbe in vsega.
sessa..jst pa tega ne verjamem čist.najprej se je naveliko govorilo kakšna je njuna ljubezen, pisal je pesmi zanjo, prišel jo je iskat...ne verjamem, da je blo to tko kot tle pišejo.Poleg tega pa je biladrijanin odziv na pogrebu, daleč stran od tega da bi blefirala in da bi ji blo vseeno zanj.pač ne vedo več kaj pisat, pol pa bedarije pišejo.tko kot tisto da je noseča, pa da so jo vrgli iz bajte itd..