Pobriti spodaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*purple* napisal/-a:Ok, mogoče to da se brije dvakrat na dan izvzamemo, ampak nevem mahagonij, kako zgledajo an tipu dolgi nohti?
Nohte si ze strizem, ampak na vse ostalih stvareh pa nisem tak. Tusiram se enkrat do dvakrat dnevno, ne uporabljam krem ali gela, ne fitnesiram in ne ukvaram se s sportom. Oblecen sem relativno dobro a nic posebnega.
*purple* napisal/-a:No :D dala sem primer mojega fanta, on se mora stuširat trikrat na dan, v primeru da se nebi in glede na njegov šiht in vse, bi praktično bil zanemarjen.
Razumljivo v njegovem primeru. Ampak ker je vzrok za to kolicino tusiranja njegov siht, ki za vecino moskih ni tak, tega ne mores uzeti za nek standard.
*purple* napisal/-a:Je že res, da se sam odločaš kakšen bi rad bil.Zarad mene pač je lahko kdorkoli kakršenkoli hoče, ampak govorila sem zase in mislim da lahko tudi psoplošim, da ima marsikatera ženska rajš urejenega moškega kot neurejenega.
To je cisto res. Sem pa zaradi nacina, kot si se izrazila, mislil, da pravis, da je tista kolicina nege/sporta osnovna raven za moskega(ker si rekla vsak bi moral tak bit).
*purple* napisal/-a:Nevem pa kaj bi bilo narobe s tem, da pač nekdo ima rad take, drugi drugačne.Jst ne bom eni ugovarjala zakaj ima rada tipa ki si 14 dni ne obrije frisa, ampak če bo pa tip kazal očitno pomanjkanje osebne higiene, pa žal, to pač ni to.če smrdiš, smrdi doma. :)
Jah pac itak da se ne druzimo z ljudmi, ki so nam klosarski. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Nohte si ze strizem, ampak na vse ostalih stvareh pa nisem tak. Tusiram se enkrat do dvakrat dnevno, ne uporabljam krem ali gela, ne fitnesiram in ne ukvaram se s sportom. Oblecen sem relativno dobro a nic posebnega.

ne uporabljaš krem ali gela.Prav a ne, me veseli da maš prirojeno gladko kožico :D Sej ni nč narobe če jih ne uporabljaš, pa tud če jih ni nč narobe.To je bil ves point ki sem ga hotla povedat.sej resda ne rabš dat gela nase, pa se s kremami mazat, ampak važno je da zgledaš higienski in urejen.sam zmotlo me je ker je izpostavil kot eno čudno stvar, gel za lase, k pa res ni noben pokazatelj da bi bil moški pretežno metroseksualc oziroma šmeki.
za šport pa tud nisem rekla, da se more ukvarjat.rekla sem sam da če mu paše, da hvalabogu da upošteva svoje želje.

Razumljivo v njegovem primeru. Ampak ker je vzrok za to kolicino tusiranja njegov siht, ki za vecino moskih ni tak, tega ne mores uzeti za nek standard.

uzamem za standard v tem primeru.so moški ki bi se mogl zarad šihta tud tokrat stuširat, pa se komejda enkrat, če se.nevem no, zame je prioriteta pri tipu da ne smrdi.ok, med šihtom pač nima kej recimo, ampak če ma možnost tuširanja po šihtu pa se mu ne da, to pač ni no.

športna postava..ja hvala bogu da skrbi zasein da počne nekej kar mu paše.ne hvala za deca ki sedi ceu dan pred tv in per pije.

^^tole sem glede športa napisala.Če mu paše hvala bogu a ne.Še vedno am rajš deca ki dvigne rit (pa ni nujno šport), ot pa tistga ki se mu ej ne da dvignt cel ljubi dan.verjamem, da tud ti nebi mel rad babe ki bi ceu dan ležala in gledala limonade.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ok res ste zdej mal zlo preč od teme zašli... ne bi tle o splošnih higienskih navadah ljudi debatirala, naslov je kako so/ste tipi pobriti odspodaj, ne pa kolikrat na dan in s kakšnim gelom se tuširate :? :roll:

moje mnenje: lepo je, če je tip spodaj urejen (nobenega pragozda... fajn je če je pristriženo), ni nujno, da se brije na nulo, če pa mu tako paše, potem pa naj kar...
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

no gremo na prava pota teme :D

Moj se brije in ga še nikol nism vidla bl kosmatga k pa pol centija. Razn na starih slikcah, k se še ni briu.Absolutno lepš mi je če se fant brije. So mi bol ušeč urejeni intimni predeli.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

Moj se brije pod pazduho, spodaj pa postriže. Revček se je na mojo željo pobril spodaj in se mu je vse vnelo( jah nimajo prakse:-)), Pa sm rekla, da je tud ok, če je vsaj postrižen:)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

lolika69 napisal/-a:Moj se brije in ga še nikol nism vidla bl kosmatga k pa pol centija. Razn na starih slikcah, k se še ni briu.Absolutno lepš mi je če se fant brije. So mi bol ušeč urejeni intimni predeli.

Evo tole je kot bi jaz napisala. Jaz sem se tud nekako kr mal navadla da je moj pobrit in si drugač kr ne predstavljam. Mi je to definitivno bolj všeč!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

lolika69 napisal/-a:no gremo na prava pota teme :D

Moj se brije in ga še nikol nism vidla bl kosmatga k pa pol centija. Razn na starih slikcah, k se še ni briu.Absolutno lepš mi je če se fant brije. So mi bol ušeč urejeni intimni predeli.

ne štekam. tvoj tip ima ful starih slik, na katerih se vidi njegove kosmate intimne predele?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Ne ne..mislna sm trebuh pa una črta navzdol...Pač po tem lahko sklepam, da se ni briu tud ospadej ne. Pač če se zdej brije v to vključi tud tisto črto od popka navzdol. Kakih bol intimnih slik pa nima. Da ne bo pomote. :)
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

lolika69 napisal/-a:Pač če se zdej brije v to vključi tud tisto črto od popka navzdol.

Ahh ta črta pa mora biti, to je seksi. :cool:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

g00fy_qa napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:Pač če se zdej brije v to vključi tud tisto črto od popka navzdol.

Ahh ta črta pa mora biti, to je seksi. :cool:

Ma se mi zdi ta črta čist relativna. Na enih moških paše na drugih ne. Moj mi je najlepši če je kr brez nje.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mahagonij in Purple:

1. Gel za lase sem uporabil edinokrat za stavo.
2. Aktivno s športom sem se ukvarjal 11 let.
3. Skoraj nikoli se ne počešem.
4. Redko se tuširam vsak dan, še redkeje dvakrat na dan. Tuširam se na dva dni.
5. Ne uporabljam krem, ker ne prenesem mastne kože.
6. Najdaljše obdobje, da se dlak na ksihtu nisem niti dotaknil, je 2 meseca.
7. Sem precej kosmat.
8. Da se po telesu kjerkoli pobrijem - ni šans! Si raje poženem metek v glavo!

Žal mi služba 6. točko ne dovoljuje več.

Moja pravi, da sem urejen.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Tvoji očitno tko paše. Spet drugim nam ne bi. Ampak niso usi tisti, k dajo takim stvarem mal več poudarka k ti, neke perle, metroti in podobne bedarije.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Pontifex Maximus napisal/-a:4. Redko se tuširam vsak dan, še redkeje dvakrat na dan. Tuširam se na dva dni.

Svašta.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

metuljčica* napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:4. Redko se tuširam vsak dan, še redkeje dvakrat na dan. Tuširam se na dva dni.

Svašta.

Ni potrebe. Ne smrdim v enem dnevu, razen če ne počnem res kaj takega, da zašvicam.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

^^ja sam res svašta.js tut če ne počnem nč takega da si se kej spotila se stuširam vsak dan.in to tut prčakujem od svojga tipa ker si ne predstavljam sexat z njim brez da bi se prej stuširal.in ja sem kr malo obsedena s higieno, ampak jebiga tko je, sigurn boljš kot pa biti obseden z nehigieno :lach:

sicer pa NACI!!!! :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Odgovori