Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

tukaj se nism nič vlekla za moške, pa tut to da je fant lastnina od punce nism hotla s tem povedat..
ampak je razlika, če ima enga nekega fanta samo ugledanega in si potem ti z njim, kot pa da je ona v zvezi z njim, pa ji ga potem ti "prevzameš"
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Lej ne mores se tipu usilt. Ce mu je druga bolj usec, valda da bo potem z njo. Sej ga pa tadruga bejba ne sili, da je z njo. Vsak svobodno izbere s kom bo.

A ne isce vsak nekak neki najboljsga zase? Pac tip je spoznal, da je druga boljsa in ce ma lahko dve hkrati, zakaj pa ne (da ne bo pomote, ne podpiram tega!).

Recimo da mas tipa. Spoznas drugega, s katerim se dosti bolj ujameta, privlacta se do konca, skoz nanga mislis, pac v vseh pogledih je boljs kot tvoj fant. A bi ti zavrgla to use skup? Dvomim. Sploh ce bi to trajalo ne vem usaj eno leto, ko ne bi blo vec tiste zaljubljenosti do drugega fanta, ampak res ljubezen.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Aja, pa medva ne sexava, čeprav je on že namigoval na to jst nisem hotela.. To sranje zaenkrat je še milo, če bi šlo pa naprej, bi blo pa že too much..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Dead_kid napisal/-a:Aja, pa medva ne sexava, čeprav je on že namigoval na to jst nisem hotela.. To sranje zaenkrat je še milo, če bi šlo pa naprej, bi blo pa že too much..

Jest te razumem tako, kot da tebi ni všeč to kar se dogaja med vama in če ti ni, potem kaj naredi za to in ne pričkvat, da bo on kaj naredil.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

jullia_ napisal/-a:kakšno zvezo? sej samo seksata :) . edini razlog, zakaj se jst v kaj takšnega ne bi spuščala, je to, da bi se na fanta verjetno navezala in jokala za njim. za čustva punce naj pa skrbi on, to ni moja stvar, ker mi ona ni nič. sej v trgovini tudi kupiš pulover, ki ti je všeč in te boli kita, če ga je imela ena bejba že prej ogledanega. malo banalna primerjava, vem, ampak v lajfu je pač tako, da moraš gledat nase in na tiste ki jih imaš rad, če si pa prevelik človekoljub, te pa povozijo. aja, v karmo in podobna sranja pa ne verjamem.

to dekle ni tvoja stvar? kaj pa tisto - ne stori drugemu tisto, kar ne zelis, da bi nekdo storil tebi? ni moj namen moralizirati, sploh ne! ampak dajte se dekleta v takem primeru postaviti v kozo punce, ki jo fant vara. ni ravno prijetno mar ne?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

grozno je, ampak kriv je tip, ki jo je prevaral. jst nisem z njo v nikakršnem odnosu.
a ste ve na vseh področjih življenja tako grozno uvidevne, a samo pri zvezah? jst recimo popolnoma brez občutka slabe vesti stopim na plin, če vidim da se dva bližava enemu frej parkplacu. pa za službo, ki si jo želim, bi se tudi borila, čeprav si ne želim, da bi to kdo drug storil meni.

sicer sem pa itak mnenja, da se srečne in delujoče zveze ne pokvari kar tako. kaj pravzaprav ukradeš ženski, če seksaš z njenim fantom? nekoga, ki je itak nima dovolj rad, da bi ga v hlačah obdržal. torej ji v bistvu narediš uslugo ;)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

jullia_ napisal/-a:grozno je, ampak kriv je tip, ki jo je prevaral. jst nisem z njo v nikakršnem odnosu.
a ste ve na vseh področjih življenja tako grozno uvidevne, a samo pri zvezah? jst recimo popolnoma brez občutka slabe vesti stopim na plin, če vidim da se dva bližava enemu frej parkplacu. pa za službo, ki si jo želim, bi se tudi borila, čeprav si ne želim, da bi to kdo drug storil meni.

sicer sem pa itak mnenja, da se srečne in delujoče zveze ne pokvari kar tako. kaj pravzaprav ukradeš ženski, če seksaš z njenim fantom? nekoga, ki je itak nima dovolj rad, da bi ga v hlačah obdržal. torej ji v bistvu narediš uslugo ;)

huh.. sama nisem tako odločen in trden karakter kot si ti. uvidevna sem glede zvez in to zelo! za službo bi se tudi sama borila - tukaj gre za primer golega prezivetja. vsak si sam sluzi kruh. to glede parking placa... jaz ga raje odstopim in grem dalje iskat drugega. se bom z nekom podila za praking plac in potem naj se še tista oseba in buum crash. ne hvala. rajsi pojdem drug plac iskat.

drugi del imas pa prav. kruto, ampak resnicno. mocna in odlocna zenska delujes pohvalno. ampak tisti del glede 'ona' tebi nic ni. no edino tukaj se najina mnenja 'tepeta'. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

jullia_ napisal/-a:grozno je, ampak kriv je tip, ki jo je prevaral. jst nisem z njo v nikakršnem odnosu.

se strinjam ;)
za vse,kar si res zelis (in ni sam "muha") se je vredno borit..

anoyel - mislim,da veliko punc/fantov,ve,da jih partner vara,sam si zatiskajo oci..poznam kar nekaj takih primerkov..najveckrat je vzrok varanje po moje ta,da partner nekaj hudo pogresa v zvezi (se pravi tab drugi/a ni ta prava/i)...seveda bi blo bojs koncat,sam vecina se boji bit samski,se jim ne da spet dozivljat ves tisti cirkus okol osvajanja/spoznavanja itd..vsaj tako je moje prepricanje in zau poznam kar nekaj takih,in fantov in punc,ki potrjujejo to moje prepricanje:(
groza oz.ze skor mission impossible najt enga tipa pr pameti :x
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

:zustimm: najbolši post v celi temi..
ne vem zakaj pri teh scenah izpadejo punce večje prasice, kot pa tip sam.. on ma doma punco, on bi mogu bit tisti k reče, deklina js mam super punco doma in ne iščem nč druzga.. ne da mu js to govorim..
če pa je njemu vseen da že ima super punco, je pa meni tudi..
(seveda sm pa grozno proti dekletom ki se vsiljujejo kljub jasnemu ne z fantove strani.. to je pa že rahlo pomilovanja vredno)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *LariSSa* »

Seveda je glavni krivec tisti, ki je v vezi in vara, piko na i pa vseen da tisti, ki se zaplete s takim človekom, kr brez njega, varanje ne bi bilo mogoče.
Mal je pa hudobno npr. da ima fant doma punco, ki je sicer dobra in fajn, ampak žal ni tako privlačna :D kot tista, s katero bi se lahko mal poigral... ja, tako kot moški rečejo, da je kera "kešp****", tako je večina moških, k predvsem gledajo na izgled "kandidatke", in jih to odpelje v takšne avanture, da se malo poigrajo, na konc se pa vračajo k tisti dobri punci, ki doma pridno čaka. Sam, da doživijo mal spremembe, da mal dvignejo svoj ego.
Poznam eno žensko, ki je zares "huda" in ona te svoje atribute uporablja sam za to, da zmede kšnega, ki je v zvezi... večina jih nasede, nažalost... ona odpeketa, oni se pa vrnejo k svoji domov. Če bi bila slabšega videza, ji zagotovo ne bi to vse uspevalo. Mi je žal, ampak ja, z lepoto se lahko daleč pride, pa naj recite kar hočete :D vem pa, da je velik tistih prevaranih punc karakterno veliiiiiko boljših od vseg tistih lepih ljubic.
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

....
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

ena pač napisal/-a:lubica pa prasička in tud nesamozavestna ženska,kr nima poguma,da bi temu tipu rekla:glej jas ali ona, ali pa nimama kaj za skup bit. In sem tud mnenja,da večini lubicam paše,da tip vara punco,saj si s tem po eni strani filajo svoj ego,češ jas sem bolša od punce in mene ima rajši,drgač je ne bi varal...hehe keri punci pa ni to fajn. :D :D

Okej s tem se pa js ne bi strinjala. Zakaj bi morala bit nesamozavestna zenska? Si pomislila, da pac enim pase bit druga in jim je taksna zveza cist okej? Njo nej lepo spolno zadovolji, svoje tezave in slabo voljo nej pa lepo na svojo bejbo spravlja. Ce bi bla js ljubica, bi zelela osredotocenje sam na sex, brez vkljucevanja ostalih zivljenjskih tezav.

Glede filanja ega... Ce si katera ljubica kej tazga misli, bog ji naj pomaga no al kaj naj recem :D Ce bi bla boljsa, bi zelel z njo resno zvezo, ne pa da jo sam pof*, potem se pa vraca k bejbi. Tko da zame ljubimkanje z zasedenim res ni za dvigovanje ega...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

mogoče preveč posplošujeta...mislm, da ma usaka, k je druga za to svoje razloge..ena zato, ker ji je fant mogoče res ušeč, druga zato, da se lahko zabava brez obveznosti, tretja pa spet zarad enih čist x razlogov.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

ena pač napisal/-a:poguma,da bi temu tipu rekla:glej jas ali ona, ali pa nimama kaj za skup bit. .

Edino pametno v vsej tej temi, bi nekako varianta beri med vrsticami povzela tale tvoja poved, preoblikovana na moj svojstven način :P

Dekleta bi rabila pogum, da v taki situaciji tipu jasno rečejo:
"Jaz ali ona, ali pa nimava kaj skupaj za biti!"

Jaz ali ona ali pa nič. Najbolje je kar tale nič/niete/zero/nula/ništa ;D

:wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Odgovori