Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Tudi meni bi blo zelo hudo, ce bi ga srecala kje, ko bi bil z drugo punco. To bi mi bilo se zdaj. Ampak glede tega ne mores nicesar narediti. Najprej moras stvari pri sebi razcistit. Jaz sem zalovala, ampak sem si rekla, da ne morem pri svojih letih, posvetiti tolko casa temu, da bom zalostna in obzalovala stvari, ki mi niso usojene. Raje imam lepe spomine. Saj smo si res razlicni, ampak na zacetku sem tudi jaz mislila, da ne bo nikoli minilo. Pa je. Ampak res se mi zdi najpomembneje to, da najprej sam pri sebi ugotovis kam zadeva pelje in do kod bos ti to pustil.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

nadine: vse ob svojem času pravijo! najprej lepo sama pri sebi razčisti kaj hočeš v žviljenju, kjer ni prostora zanj, in potem lepo počasi naprej. počni to kar ti srce poželi (joči, se zabavaj...). poskušaj ga odmislit, zaposli se s šolo, če jo še obiskuješ, v glavnem, vse bo minilo, tudi to prebolevanje. čeprav v tem trenutku ne zgleda tako, ampak verjemi čez pol leta, se boš temu prebolevanju samo še smejala, in ugotovila, da ni bil vredn da si se tako dolgo jokala za njim! pred enim letom sem končala tri letno zvezo, dečko me je zelo prizadel, bil je prvi,in takrat sem misla da je tudi edini. tri mesce sem se jokala za njim, danes pa vem, da tak ni edini,in resnično ni bil vredn da sem tri mesce se cmerla za njim! sam pač sprijaznit se je treba z dejstvom da ga več ni, in to je tisto najtežje! ampak pozitivno naprej! :) :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

ne splaca se..niso vredni..vem lahk je rect tezje je to narest..tud js sm rabla kar neki mesecev da sm dojela da ni vec poti nazaj..da brezveze da se trudm pa jocem pa sekiram medtem k je blo njemu dobesedno vseeno...res sm trpela..jokala se zivcirala..ampak pocas me je z svojim odnosom odvrnu od sebe..vzela sm si cas zase..premislila dolocene stvari in ugotovila..da ni vredno... :) res je tezko..od zacetka...koliko dolgo traja ta bolecina je pa odvisna od posameznika..treba si je vzet cas zase...premislit stvari..pa mislim da je dost lazje potem it naprej... :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

hvala punce :)
sej morm rečt da je bilo vredu, nism jokala za njim, sam tole me je zdj mal presenetl k se počas začenjam zavedat da bo slej ko prej mel eno drugo.. in nism še tok delč da bi to brez problema sprejela, zato mi je mal hudo zdej! pa še tok me je prizadel že prej ko sva bla skupi, da ga prov zares ne maram! :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

normalno da te je presenetlo, da je kao z drugo! čist logično, če ti je nekoč nekaj pomeno! ampak kot sama praviš, da napreduješ, tak da bo tak minlo tole prebolevanje! sam en nasvet še: nea ga sovraži, ker s tem boš samo sama sebi škodla. lepo izlušči iz zveze dobre trenutke, ugotovi kaj se lahko iz zveze naučiš in idi naprej z življenjem. če ga boš zasvoražla oz. tako praviš da ga ne maraš...ni dobro. vedno moreš izluščit pozitivne stvari, ker negativna energija nam samo škodi! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

Js sm šla včeraj na zmenek s fantom, ki že zelo dolgo vztraja ob meni, se trudi in se mu tudi vidi, da sm mu všeč. No se dobiva in greva na drinkec. In wuola.. evo mojga bivšega. In zanimivo, nobenga občutka, nobene bolečine, nobene jeze ali žalosti, kot da ga ni bilo. Lepo sem ga pozdravla in potem niti enkrat nisem več pogledala kaj on počne, niti s kom je bil ne vem :D Tako, js lahko rečem, da sem zj po 2.-h letih, odkar sem izvedla, da me je prevaral, končno svobodna, do njega ne čutim ničesar. In ja, od včeraj imam novega fanta :D , še sreča, da ni revček obupal nad mano..

Meni je uspelo in končno se znova počutim čudovito, je pa trajalo ne :D
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

cUmpa good for you :)

no jaz sem pa od petka samska pa sem si čisto sama kriva za to :/ in bi se najrajše požrla,sem pa tut taka da se neznam opravičit kr bo moj ponos šeu v tri pm, ko sem taka bi najraje sama sebe trikrat vdarla da pridem malo k sebi :S

čeprav presenetljivo že od petka razmišljam da bi napisala nek sms v opravičilo pa se mi niti sanja ne kaj naj napišem :) čeprav samo razmišljanje mi nebo pomagalo nič :D
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Huh zapleteno. Ja če sta se po tvoji krivdi skregala bi jz na tvojem mestu pozabila na ponos pa se opravičla. Čeprou jz lih nism taka oseba, da zarad ponosa neb tega nardila. No upam, da se use uredi :) .
Jz sm pa zdej ponovno samska, že dva tedna. En tedn sicer uradno odkar sva si oba rekla, da je to to. Na začetku sm se še ful dobr držala, učer sva se še celo normalno pogovarjala, dons sm se pa čist zlomila. Ceu dan sm jokala, ker me tok boli misel, da je res konc. Na koncu sva se še po telefonu zadnjič slišala in sva si use do zadnjega povedala in zdej je to to :( .

No ja sej, če smo use do zdej preživele bomo pa tud to :wink: .
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

ja jaz mu več kot oprosti neznam rečt,in on to ve. Je pa tut tak, da je res super človek najbolši kar sem ga kdarkoli spoznala,sam če ti on enkrat zameri pol je konec. In jaz se že ceu večer cmerim :D prvič v življanju se jočem za tipom,zanimivo :)

sej kr neke bedarije pišem samo,se moram nekaj delat, da se vsaj malo zamotim, kr če mi je dolgčas se čisto poglobim v to in je joooj :(
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Joj čist poznam to. Jz sm bla tud prej taka in se za nč na svetu nism hotla opravičt k sva se kej skregala. Pol sm pa sčasoma spoznala, da tko ne gre več in sm se čist spremenila. Drugač pa ja tud moj (jah zdej že bivši :D ) je tak, da če ti enkrat zameri ni več šans za nč. Joj kok sovražim take scene :roll: .
Sam ful se mi zdi, da sta se sam zarad kakšne malenkosti skregala pa da bo še use kul. Ja sej drugač pa najbolj to pomaga, da se s čim zamotiš. Jz sm dons spet ratala aktivna na forumu, ker zelooo pomaga :wink: .
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja meni se tut nezdi ravno neka vlka stvar,sam zameru pa je res zlo,kr tak nesramn pa še nikoli ni biu, v bistvu bi ga mgla it gledat na tekmo ampak sem šla jaz raje ven žurat z prijatlicami kr jim res dajem prednost pred fantom,in je čisto znoreu in pol ko sem ga klicala mi je z takim žalostnim tonom glasu povedal kaj mi gre,da me je skoraj infarkt tak me je zbodlo.

Jao res sem ena jokica :D :D
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Oh ne, pol bo pa itak use uredu. To je pa res malenkost, use se bo poštimal boš vidla :wink: . Pa je sploh kater od vaju reku, da je konc al sta se sam pač mal skregala pa se zdej ne slišta? Take situacije so res bedne, ker sploh ne veš kaj lahko nardiš, da boš use popravu in da bo spet use uredu.
Sam ne jokat, ker to res ni razlog, da bi končala in res nisi nč groznga nardila in razumem, da bi biu mal jezn nate sam, da bi pa zarad tega končala pa res ne.
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

ma sej meni je tut čudno zakaj je tak popizdil... ja noben ni reko konec sam kake sve mogoče smse sem včeraj dobivala tak od 2h pa do 9h zjutraj ko je biu v alkoholiziranem stanju :D pa danes sem dobla sms da me noče več ne slišat ne videt

včasih mam prav filing da ga ne razumem zarad razlike v letih jaz sem namreč 18 on pa 25,in si ga res vzamem bolj na izi sej je logično, če sem v takih letih za noret okoli :D

ja kaj pa ti angelček are u olrajd ?
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne sej boš vidla, da bo use uredu. Ne kontaktiri ga ene tri dni, da se ohladi pa te začne pogrešat pa bo use kul :wink: .
Ja zdele sm že kul, čeprou sm še tri ure nazaj čist objokana domov pršla. Počas mi je že useen za use sam še vedno ne razumem zakaj ne more bit normaln in zakaj se je tok spremenu, ker prej je biu tok uredu, da si neb mogla bolšga želet.

Ah ja, nekoč bo bolje :P
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka

seveda bo bolše :bussi:

ja sej to sem že razmišljala samo je problem kr gre potem v moskvo na tekmo pa potem v avstrijo itd itd... in vem da se nebo dau motit z mano,kr mu to tolko pomeni da v času tekem res o ničemer drugem ne razmišlja,in me je strah da bo ostalo tak kot je ,pa se niti pomenla neboma nič

ah ti moški kdo bi jih razumeu :D

ja kako pa se je spremeniu? sta pomenla ? mogoče je samo kaj narobe pa ti tega noče povedat al pa čaka da boš sama ugotovila pa je zato čudn, al pa jezn kr ne ugotoviš al pa kaj ...nevem no :D
Zaklenjeno