*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:A maš ti rada, da ti tip zgleda kt en Damjan Murko?
Tip je lahko urejen, brez da zgleda tak kot Damjan Murko.
Npr.?
*lilica* napisal/-a:Npr. moj lubi je urejen pa tud slučajn ne zgleda kot en Damjan Murko, ker je un ko en fantek.
Kaj je pa s tabo narobe? Kaj je narobe s tem, da se nekdo redno brije? Jaz se sicer ne, ampak ne vidim kaj je s tem narobe. Kaj je narobe z rednim strizenjem nohtov? Kaje je narobe z gelom za lase? Se ena stvar ki je ne uporabljam ker imam daljse lase, ampak ne vidim kaj je narobe ce nekdo to uporablja. In kaj je narobe ce se nekdo zna lepo in modno oblect? in zna skrbet za telo s fitnesom in aerobno vadbo?Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Npr. moj lubi je urejen pa tud slučajn ne zgleda kot en Damjan Murko, ker je un ko en fantek.
A pol se vsak dan brije (po možnosti 2x, tko kt nekateri to delajo), se prha 3x na dan, se maže s kremicami, si redno striže nohte, uporablja gele za lase, nosi najbolj moderne obleke, hodi na fitnes in teče, da ohranja športno postavo...ipd.?