Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Smreka napisal/-a:Naroči tukaj http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/request/

pa spusti US state pa te scene, pojdi do Country pa izberi Slo.

lp

Hvala ti!!!
M!NA
Debatorica
Debatorica

Smreka zaj sem poskušala preko naročilnice, ki si mi jo poslala, ko večino izpolnih in potrdim, mi napiše da moram izpolniti okence za US state / Canadian province in pa tel. številko. Brez, da bi izpolnila obojno, pa mi ne senda.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz imam od VS losione za telo, pa tak božansko dišijo, da se kar nemorem nehat vohat :D Res su fuuuul fajn, koža pa je zelo mehka. Če naročaš njihovo perilo in pižame, koliko ponavadi znaša poštnina? Me mika, da bi si spet katalog naročila, pol pa vem da me bo mikalo, da si naročim kaj :cool:
Lahko imam vse.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst sem si naročila tale hoodie in je ful lep. Samo je tok topel na notranji strani da bo bolj za jesen in zimo kot pa za zdele :D Prinesel ga je pa en kolega od moje sestre, ki kar dost hod v USA, tko da ni blo treba nič plačevat poštnine in tega jupiii. Bom pa še kdaj kej naročila preko njega, ker mi majo luštne stvari-predvsem Pink kolekcija.
Sicer pa imam tud jst losjon za telo in sem tud zelo zadovoljna z njim.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Angel girl napisal/-a:Jst sem si naročila tale hoodie in je ful lep. Samo je tok topel na notranji strani da bo bolj za jesen in zimo kot pa za zdele :D Prinesel ga je pa en kolega od moje sestre, ki kar dost hod v USA, tko da ni blo treba nič plačevat poštnine in tega jupiii. Bom pa še kdaj kej naročila preko njega, ker mi majo luštne stvari-predvsem Pink kolekcija.
Sicer pa imam tud jst losjon za telo in sem tud zelo zadovoljna z njim.

:eek: koook je pa hudd !!!! dj tega kolega še men zrihtej :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Men tud tega zrihtej...uaaaa k je škoda če plačujemo tok...al pa če vse naenrat nekaj naročimo pa se poštnina deli...to je tud dobr...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jasmina1 napisal/-a:Smreka zaj sem poskušala preko naročilnice, ki si mi jo poslala, ko večino izpolnih in potrdim, mi napiše da moram izpolniti okence za US state / Canadian province in pa tel. številko. Brez, da bi izpolnila obojno, pa mi ne senda.

Jaz sem napisala tm EUROPE pa mi je sendal...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
M!NA
Debatorica
Debatorica

Tigi napisal/-a:
jasmina1 napisal/-a:Smreka zaj sem poskušala preko naročilnice, ki si mi jo poslala, ko večino izpolnih in potrdim, mi napiše da moram izpolniti okence za US state / Canadian province in pa tel. številko. Brez, da bi izpolnila obojno, pa mi ne senda.

Jaz sem napisala tm EUROPE pa mi je sendal...

Fora je, da jaz sploh nimam na spisku Europe, niti je ne morem vpisat. :cry:
Uporabniški avatar
StiNe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a StiNe »

moja sošolka stalno tm kupuje pa je blo use ok.
men je pa fnt prnesu kr precej stvari iz USA iz tm pa so mi ful ušeč sm bla čist blažena k sm jih dubla :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jasmiina jaz sem dala EUROPE tam k je zip code...in mi je prjel...upam, da sem jaz prov nardila...Prejeli naj bi no ker mi je tm napisal....
M!NA
Debatorica
Debatorica

Tigi napisal/-a:Jasmiina jaz sem dala EUROPE tam k je zip code...in mi je prjel...upam, da sem jaz prov nardila...Prejeli naj bi no ker mi je tm napisal....

Ni mi ratalo, tak da sem že obupala.
Christine S.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christine S. »

Jaz sem že full stvari kupila pri Victorii Secret; v ZDA in prek neta. Sp. perilo mi je the best, pa pižamce, pa kopalni plaščki (sem si tudi enga že nabavla)....

Cifre so dost realne, nič prevelike oz. karkoli. Prej manjše kot večje, sploh za majičke. Ko sem recimo kupovala pri Ottu zadnjič sem naročila pulover st. 32 in mi je bil preširok.

V glavnem z Victorio Secret mam res same pozitivne izkušnje, je pa res da ni poceni-poštnina namreč. Dobila sem vedno fuill hitro v parih dneh, ampak potem so mi pa na brniku dodatno zaračunal še kr ene 30 eur!Tko da me je nazadnje kr mau minil zrd tega. Bom raj rekla kakšni kolegici ki bo šla v ZDA da mi kaj prinese :-)
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

js sm noraaa na victoria secret !! use majo supr .. tko spodnje perilo .. kot manekenke .. pa tut njihove modene revije so zaakon !! morm rečt da sm usako modno revijo od Victoria secret že 100x pogledala .. tko da znam že napamet. Če bom kdaj obiskala ZDA .. ( kar se bo vrjetno zgodilo kmalu) bom šla obvezno v njihovo trgovino !! Najljubše manekenke iz tam pa so : Adriana Lima ( na 1. mestu) .. Gisele Bundchen ( ona je tut bla .. sam škoda k ni več) .. pa Karolina Kurkova .. !! tut heidi Klum ni je ful dobra !!usekakor pa je Victoria secret moja najljubša znamka ..!!! :oops:
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Jst sm od fanta dobila 3 kose spodnjega perila, k je biu pred kratkim v Ameriki....še v taki lepi rozi vrečki sm jih dobila....in valda jo obdržala....ubistvu je na pogled doma...da se vid :P heheheh
drgač sm pa glede njih ful zadovoljna...perejo se super...udobne so...ress...enkratne...tko da upam da bo hmau spet šou in mi jih prnesu...al p a da bom šla sama...še bolš...si jih bom še več prnesla :P
with every goodbye, you learn...
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tally weijl »

olaaaa :) jaz pa sem bla lani v ameriki pa sem si kupla par hlačk, pa sem ful zadovoljna z njimi barva ni nič zbledela, so čipkaste pa v obliki tanga hlačk:) pa zelooo so sexy :D na meni pa še bol :razz: hehe
Odgovori