Neki me matra

Že kako leto dni mi je všeč en tip in to sm mu tudi že na začetku povedala, ampk je uporabu tisti znan stavek 'trenutno nočem met resne zveze'.
Žal pa sem se nanga vse bol navezala, se velikrat vidva, ker mava isto družbo, pa še moj sosed je in se lahk dejansko vidva z balkona na balkon. Nikoli mi ni nič ratalo pri njem, razn otročjega žgečkanja, božanja po laseh, ipd. Nič konkretnega, ampk sej veste kaj to punci pomeni, če je zaljubljena

No lih kak mesec nazaj, sm se mu pa približala kot nikol prej. Nisva šla do konca, sva pa ustvarjala neki u tej smeri .. In učeri ko sm bla zuni z njim, sva spet neki mela.
On še vedno ostaja pri tem, da noče met zveze. In poznam ga že tolk dobr, da točno vem, da tip ni resen in da do mene ne čuti nič tazga kot jst do njega.
Ampak ko sem z njim, mi je prau fajn. Lepo ga je 'met', ga stiskat in čutit ob sebi .. čeprau vem, da iz tega ne bo nič. Razn če se zgodi kak happy ending, ko tip spozna, da mu ni useen zame, da me hoče met in blabla ..
No, če pustimo filmske scenarije ob strani, problem je nasledni:
Pred kratkim sm spoznala enga druzga tipa, ki je noro simpatičen in ful prijazen, luškan in oh in sploh.. Najin odnos se razvija u tej smeri, da sva potencialni bodoči parček .. In usakič, ko se srečava, mi je kr nerodno, roke se mi začnejo trest, srce razbija - tko da neki mora bit na tem

Po eni strani bi rada začela resno zvezo, ker mi že mal manka tisti občutek, ko maš nekoga, ki mu je resnično mar zate.
Po drugi strani pa hočem ostat samska, da se lahko tkole 'igram' s sosedom, ker mi je že res dolgo ušeč.
A bojim se, da mi bo žal, ker nisem zagrabla tistega fejst tipa.. in mogoče se bo en dan sosed nehal igrat z mano.. mogoče bo najdu kako resno punco, js bom pa use zavrgla samo zaradi njega in najinih igric.
Morala bi se posvečati tistemu, ki me je bolj vreden. To vem, ampak nažalost srce ne pozna pameti.
Kaj naj nardim?
Hvala za odgovore ...