Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Roni, nočm ti ubit še zadnga upanja, ampak - sm mela podobne scene pr prvem tipu ...

Skos sm poslušala, da se išče, da ne ve, ne kje je, ne kaj je (ja, pr 27, dete ubogo), da ne ve več, kaj bi rad u žiulenju, jada, jada, jada :roll: , mi je govoru, da me ma še zmer rad, da nism js nč kriva, da je u njemu problem, en dan sladk, druk dan ne duha ne sluha o njem ...

In ja, izkazal se je, da dec enostauno ni meu (še dons jih nima) jajc, povedat mi u obraz, da mu ni več do mene, ne čut več tega, kar je nekoč in mi pustit, da grem naprej. Ni premogu tok iskrenosti, predusm pa spoštovanja do človeka, kermu je nekoč biu prpraulen dat use in še več. Ne, tega ni mogu (hotu?) narest. Raj je delu budalo iz ush okol (najbl pa iz sebe, kar pa dvomm, da mu je blo jasno), podalšvou agonijo, trplenje in žalost deklce, k ga je mela najraj na svetu in bla prpraulena use pozabt, use oprostit, sam da bi blo tko k nekoč :| ...

Tega mu ne pozabm nikol ... In zame od dne, ko sm uspela prebolet uso svinjarijo, k jo je biu sposobn skp zmešat, ta človek ni nč drucga kt nekdo, k je nekoč obstaju, zdej pa ne več. Saj zame ne.

Upam, da boste druge na lažji in predusm mn boleč način spoznale, da nekatere ljubezni žou niso tko praulične, kt bi si želele verjet in da bo korak stran od njih zgolj korak u lepši dan :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

tut on je moj prvi tak. in skupi sva bla kr dolg časa. govori mi pa isto kot je tebi. očitno res nima jajc. jst pa še kr ne morm verjet, ker ga poznam čist drugačnega. ne morm se sprjaznt. ker nisva mela nobenih problemov al pa kej tazga.. očitno se je samo naveliču in nehu trudt. tko kot si rekla - nima jajc. na žalost...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

roni, tud js sm mela podobn primer in se je slabo končalo. :? Sej ni nujno da bo pri teb isto, ampak ko se enkrat začnejo take fore in kr eni neumni izgovori, pol je jasno, da neki ni okej. Ponavadi začnejo takle mutit ko nočjo več, pa nimajo dovolj poguma, da bi odkrito povedal to. Tud moj bivši je npr. enkrat nardil to, da sma bla zmenjena, pa nč glasu od njega, ga kličem, nč, sm mu pisala in mi odpiše šele nasledn dan kao da je bil cel dan v gorah in ni mel mobitela pri seb, ko je pršu domov je šel pa sam spat. In ne, ni se spomnu, da bi vsaj povedu da ga ne bo ... Mah, kr glava me boli ko se spomnem!! Js budala sm pa še vseen upala da se bo vse popravlo, ampak itak - se ni. Pol sm mogla direkt zvlečt iz njega da je konc!! Groza no.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

mah jst sploh ne bom več vlekla nič iz njega. čeprov težko, ampak očitno tko pač je, jst sm svoje nardila. tuki ga neki čakam kao da se on "odloč in razjasne", pa se niti tok ne more potrudt... počas bom že dojela ;(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

roni napisal/-a:mah jst sploh ne bom več vlekla nič iz njega. čeprov težko, ampak očitno tko pač je, jst sm svoje nardila. tuki ga neki čakam kao da se on "odloč in razjasne", pa se niti tok ne more potrudt... počas bom že dojela ;(

ja men je tudi prvi,po treh letih reko, da rabi kao pauzo, da se poišče, da ugotovi kaj bi rad v življenju....jaz lojza pa sem čakala, da se zjasni,kaj bi rad, da vidim kak naprej v lifu, ampak gospodič se ni zjasno! no vsaj meni se ni! se je pa najinemu skupnemu kolegu, in kolega mi je to povedo. ja ni mel jajc, da bi mi povedo v faco, da za mene ni več prostora v njegovem življenju. pol pa si je čez tri mesce, poisko drugo, in zaj je kao srečn z njo. no če mu je ratalo....hvala bogi. no kaj hočem poveat je,da ne čakaj kdaj se bo zjasno, pa odločo! nima smisla, ker na koncu boš samo ti kratko potegnila.

duncy: vse se bo uredilo, najbolše je res, da prekineš z njim, tak ko bom jaz z onim "mojim", ker nima smisla tiščat glave skozi zid, pol preveč boli, ko padeš na realna tla! jaz pa njega ne sovražim,sam čist vseeno mi za njega! če je pač pri svojih 24 še vedno neresen, ne vem kdaj se mu bo uresničila velika želja, da se bo ženo! pač ni za mene!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

študentka20 napisal/-a:
roni napisal/-a:mah jst sploh ne bom več vlekla nič iz njega. čeprov težko, ampak očitno tko pač je, jst sm svoje nardila. tuki ga neki čakam kao da se on "odloč in razjasne", pa se niti tok ne more potrudt... počas bom že dojela ;(

ja men je tudi prvi,po treh letih reko, da rabi kao pauzo, da se poišče, da ugotovi kaj bi rad v življenju....jaz lojza pa sem čakala, da se zjasni,kaj bi rad, da vidim kak naprej v lifu, ampak gospodič se ni zjasno! no vsaj meni se ni! se je pa najinemu skupnemu kolegu, in kolega mi je to povedo. ja ni mel jajc, da bi mi povedo v faco, da za mene ni več prostora v njegovem življenju. pol pa si je čez tri mesce, poisko drugo, in zaj je kao srečn z njo. no če mu je ratalo....hvala bogi. no kaj hočem poveat je,da ne čakaj kdaj se bo zjasno, pa odločo! nima smisla, ker na koncu boš samo ti kratko potegnila.

duncy: vse se bo uredilo, najbolše je res, da prekineš z njim, tak ko bom jaz z onim "mojim", ker nima smisla tiščat glave skozi zid, pol preveč boli, ko padeš na realna tla! jaz pa njega ne sovražim,sam čist vseeno mi za njega! če je pač pri svojih 24 še vedno neresen, ne vem kdaj se mu bo uresničila velika želja, da se bo ženo! pač ni za mene!

ja sj ta tud pr svojih 25 neve kaj bi rad..eh trenutn me boli za vse skp..mi je pisu pa mu sploh ne odpisem..prevc sm se trudla ...za nobenmu se nism tolk metala kot za njem ...in res je to..bol nas zavracajo bol nas neki privab ..tak da je..js sm se nekak sprijaznla da me ni vredn v nobenmu pogledu..iin se nekak odaljujem od njega..ceprav se se on tega verjetn ne zaveda dobr..upam da se bo kmal in da bo takrat spoznal da je prepozno za vse...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

itak se bo zavedo čez čas, da je prepozno! sam takrat mu lahko sam rečeš, da je vlak že odpelo oz. titanik je že potonil! :) do takrat pa glavo naprej, pa pozitivno naprej! tak bom zaj sama nardila, pa bomo vidli kaj bo čas prineso lepega! :)
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

ja sj to je tk ponavad..pol k je prepozn pol pa pisarjo pa nwm kaj vse svasta bi naredl zate...ne mors...sicer pr pr men je tk..da ponavad k nekdo zajebe..ni vec poti nazaj...tak da..vemo pr cem smo..on se se edino ne zaveda tega.. :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja pri meni je isto...ni več poti nazaj, priložnost zamujena ne vrne se nobena! ne pri meni... pač bo drugi prišo, ki bo vredn tega, da norim za njim! ta pač ni!
LittleGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LittleGirl »

Včeraj me je po pol leta zapustil. Z utemeljitvijo, da se v prihodnosti ne vidi z mano.Saj zadnji mesec, priznam, nama je precej škripalo, samo sem mislila, da se bo dalo vse popravit in sem se trudla. Na koncu je dodal, češ če nama je usojeno, se bova našla. Saj ne verjamem v to, pač me je na nek način hotel potolažit, ker se je zavedal kolko mi je pomenil :( Ne delam si utvar, da še bova kdaj skupaj, ampak dejansko mi pomeni vse. Čisto sem ne tleh in ta trenutek se mi zdi, da se mi je podrl svet. Kaj bi dala še za en sam poljub in objem. Vse bi naredila, ampak vem da ne morem nič. :cry: Da le ne bi tak prekleto bolelo. :(
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

sem že mislila da sem prebolela in evo danes ... bum
spet jokam za njim,kar brez razloga :cry:
rada bi ga nazaj .... :cry:
še nikoli se nisem počutla tako osamljeno in nesrečno kot se počutim zdaj.
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

HEAD UP, YOUNG WOMEN!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz pa sm misnla da sm ga prebolela, ker ne mislm več nanjga tok, pa ni mi bed, pa vmes sm bla tud že z drugim (njegovim ful dobrim kolegom upsi :oops: ), sam zdj sm neki zvedla da neki muti z eno, al jo sam peca, pač neki, pa vidm da mi ni lih usen... pa damn jz sm misnla da sm dala to čez in da bo zdj use kul, pa očitno ga še nism prebolela... kaj nej sploh nardim? :(
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem oktobra koncala s fantom po treh letih, pa sem mislila, da ne bom nikoli prebolela. Najhuje je bilo, da je bil to prvi in edini fant, ki sem ga imela res rada. Na zacetku je blo res grozno hudo, ampak nikoli se nisem silila, da bi bla dobre volje, se zabavala, ampak sem lepo pocasi sla cez to. Prvi teden sploh nisem sla nikamor, jokala sem se cel dan, naslednji teden sem se spravla iz stanovanja pa sem bla se vedno vsa boga, ampak postopoma sem bila vedno bolje.
Ce ti je hudo, se joci. Ce ti ne pase nikamor, ne hodi nikamor. To ne more vecno trajati. Ko bos pa imela najmanjso zeljo po zabavi, pa si jo privosci. Dosti pomagajo tudi prijatleji, ki te "zaposlijo", meni je pomagalo tudi, da sem dosti delala. Slej ko prej bos nasla se dobre stvari tega, da nista vec skupaj. Najboljse da prekineta vse stike, vsaj v mojem primeru je bila to dobra stvar. Celo izogibala sem se temu, da bi ga kje srecala, ampak, ko sem ga pa, sva se normalno pogovarjala. Zdaj se tudi obcasno (res obcasno) slisiva.
Jaz verjamam, da moras sam pri sebi ugotoviti, da ocitno stavri niso bile taksne, kot bi morale biti, ker v nasprotnem primeru se zveza ne bi koncala. Pa bilokakrsen je ze razlog bil. Pa verjamem tudi to, da se zmeraj zgodi tisto, kar ti je namenjeno. In to je meni pomagalo...
Vsem zelim, kljub vsemu, veliko lepih spominov, na katere boste gledale neobremenejo in veliko, veliko zabave. To pomaga. :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jah fajn zate... midva sva narazen še dlje kot vidva, pa sva bla dooooooost mn časa skupi kot vidva, pa ga očitno še kar nism prebolela... bil je prvi do katerga sem mal več čutla, tko da včasih se sprašujem da njega ne bom nikol pozabla... da bi ga videla s punco brez da bi mi blo bed ob tem. :( nvem zakaj to tok dolgo traja? :(
Zaklenjeno