Skos sm poslušala, da se išče, da ne ve, ne kje je, ne kaj je (ja, pr 27, dete ubogo), da ne ve več, kaj bi rad u žiulenju, jada, jada, jada

In ja, izkazal se je, da dec enostauno ni meu (še dons jih nima) jajc, povedat mi u obraz, da mu ni več do mene, ne čut več tega, kar je nekoč in mi pustit, da grem naprej. Ni premogu tok iskrenosti, predusm pa spoštovanja do človeka, kermu je nekoč biu prpraulen dat use in še več. Ne, tega ni mogu (hotu?) narest. Raj je delu budalo iz ush okol (najbl pa iz sebe, kar pa dvomm, da mu je blo jasno), podalšvou agonijo, trplenje in žalost deklce, k ga je mela najraj na svetu in bla prpraulena use pozabt, use oprostit, sam da bi blo tko k nekoč

Tega mu ne pozabm nikol ... In zame od dne, ko sm uspela prebolet uso svinjarijo, k jo je biu sposobn skp zmešat, ta človek ni nč drucga kt nekdo, k je nekoč obstaju, zdej pa ne več. Saj zame ne.
Upam, da boste druge na lažji in predusm mn boleč način spoznale, da nekatere ljubezni žou niso tko praulične, kt bi si želele verjet in da bo korak stran od njih zgolj korak u lepši dan