Jaz sem mela najprej Cilest, pa mi niso ble všeč, ker sem bila ful živčna pa razdražljiva po njih... Zdaj sem mela Diane 35, so ble sicer v redu, ampak sem mela še zmer ful močne krče. Trenutno jih pa ne jem, ker sem itak spolno pasivna, pa šest let sem jih že jedla, tko da se čistim
Jest sm najprej jemala minulet dve leti in imela huda vnetja. Potem sem po pol letni pavzi probala z diane 35 in sem vnetje dobila že po dveh mesecih. Poskusla sm tud evra obliže. Isto. Sedaj pa sem poskusla vaginalne globule patentex oval in je v redu. Pravjo da so bl zanesljive kot kondomi. Me pa zanima če ima še ktera s tem svečkami izkušnje.
kondomi, prej pa tabletke Cilest, sam zdej mi jih je gin. zamenljala za Harmonet, pa jih še nisem začela jemat... we'll see če so boljše (čeprav tud prej ni blo problemov)
js tut uporablam logest tebletke. sam mi niso fajn k sm se zredila pa še težave mam z vlažnostjo. tk da če kera ve za kake boljše tableteke nej prosim pove.
minulet sem jemala skor dve leti, pa se nisem nic zredila. zdej sem jih nehala jemat sem dobla pa fuuul apetit...ampak je cist odvisno kolk se znas drzat stran od hladilnika
Jst jih pa se nimam ker ne morm in ne morm pridt do ginekologa . Tok se mi je zagablo vso to zdravstvo pa dohtarji...Sj razumem da je guzva pa to sam ksne sestre ti to na tok grd nacin povejo. Pa se ce kej dodatnga prasas ti ne znajo nc pomagat.
A ma se kera podobne tezave? Une k pa ze mate gineokologa pa zivite kje v blizini Lj. pa mal povejte kako ste prsle do njega?
midva zej uporablava kondome,pa me sam zanima kolk so kondomi sploh varni... sej o tem se je že velik govoril, sam še zmer me je najbl strah, da ne bo kej narobe a ma kera že kšno slabo izkušnjo s tem? pa se opravičujem, če je vprašanje mjbe neumesno. Bi rada pršla na tablete... pa morm še pridt do ginekologa... sem že parkrat rekla, da se bom šla prjavt.. .pa zmerej obupam Uživejte!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
midva uporablava kondome in nama še ni počil. bi jemala tut kontracepcijske sam o njih krožjo raznorazne govorice o stranskih učinkih, tak da me je kr mel strah,da se nebi zredila al pa kej podobnga.