Jst sm še 4. letnik splošne gimnazije in srednje glasbene šole in grem drugo leto najprej na Akademijo za glasbo, v 2. letniku se bom pa verjetno vzporedno prepisala na francoščino... Kaj čmo, če ma človk tooook interesov?
jaz bi šla na AGRFT. sam pač tam si težko sprejet. drugih ciljjev pa nimam. res ne vem kaj bom počela ko bom ''velika''. za zdaj sem se odločla da bom šla po maturi na 1 letni premor. potem pa če se bom kaj zmislila bom šla . drugače pa se mi še sanja ne. sem pa hvala bogu šele 2. letnik gimnazije.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
trenutno sem 3.letnik gimnazije, pa upam da bom sprejeta na kemijo ali pa farmacijo.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
srednja zdravstvena sola, sedaj visja strokovna sola (racunovodstvo), nameravam pa se iti kaj studirati. v tretje gre rado. se pa nekako se ne najdem nikjer 100%. blagor tistim, ki se.
jst pa se trenutno odločm med študijm menedžment turističnih destinacij (turistica) in pa med ekonomsko fakulteto smer turizem...
kaj mi bl priporočaste?
oleander napisal/-a:jst pa se trenutno odločm med študijm menedžment turističnih destinacij (turistica) in pa med ekonomsko fakulteto smer turizem... kaj mi bl priporočaste?