zakaj se najpogosteje skregata?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ko mi kaj reče potem jaz takoj nekaj povesim nos...ampak kmalu je boljše...včasih se razkuri zakaj se moram kao takoj neki kujat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Midva se pa bolj prerekava kot kregava. To pa zgleda tko, da če mava glede kake stvari drugačno mnenje začneva oba vneto zagovarjat svoje mnenje - k dva politika v parlamentu
Če se pa prov skregava glede česa je pa to sigurno kaka stvar, ki me zmoti al pa sem kej prehitro užaljena, mam preveč bujno domišljijo itd.

Če se pa prov skregava glede česa je pa to sigurno kaka stvar, ki me zmoti al pa sem kej prehitro užaljena, mam preveč bujno domišljijo itd.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- metuljčica*
- Cosmofrik
Vsega je ponavadi kriva moja trma ali pa prebujna domišljija in moje izjave, da nima dovolj časa zame (kar trenutno res drži). Jaz ponavadi naredim en velik pomp pa sem užaljena pa prizadeta in potem čez kak dan vidim, da sem preveč odreagirala. Mi je pa všeč, da ni zamerljiv. Me pokliče čez kak dan pa sva spet prijatelja. 

-
- Sramežljivka
z biušim ponavadi zaradi tega ker je mene toook skrbel skos z njega. pa se je njemu zdel da čist pretiravam . sam ko naj , ko je biu pa tak ''štorast'' tip človeka. zmir si je kj naredu-poškodbe pa to
pa loh povem da ni bla to una obsedenost de bi ga klicala skos kako je pa č je uredu. sam pač tko ..npr. si je zviu gležen , pa js ustrajam da usaj 3-4 dni počiva (ku je športnik , pa de nebi treniru) ...on pa mal poveže , pa na trening . pa si pol u istem tednu še 1x isto nardi

pa loh povem da ni bla to una obsedenost de bi ga klicala skos kako je pa č je uredu. sam pač tko ..npr. si je zviu gležen , pa js ustrajam da usaj 3-4 dni počiva (ku je športnik , pa de nebi treniru) ...on pa mal poveže , pa na trening . pa si pol u istem tednu še 1x isto nardi

- delusional
- Cosmopsiho
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
zakja se ponavadi skregava...se že ve...zard mene in moje butaste trme...
ampak on s enoče kregat on se ne bo nikol dru ampka se mi bo po možnosti začekl smejati in take podobne reči...je suprca za take stvari...sicer pa pravi da se mu zdi kregati brezveze in mislim da bi morali vsi malo bolj tko kdaj misniti js pa sploh 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3