Hvala, vendar moraš na tej strani biti registriran. Ko sem se poskušala registrirat, piše da naj poskusim kasneje. Kaj pa če mi pošlješ prav ikonco za downloadanje, pa jo jaz samo dodat torrentu? Prosim!
Hvala, vendar moraš na tej strani biti registriran. Ko sem se poskušala registrirat, piše da naj poskusim kasneje. Kaj pa če mi pošlješ prav ikonco za downloadanje, pa jo jaz samo dodat torrentu? Prosim!
gregalina sem se uspela registrirat, sedaj samo čakam da dobim na majl potrdilo. Če ne bo šlo, pa ti javim, da mi pošlješ ikonco prav za downloadanje. Hvala še 1x!
zdej sem še js padla v ta PB in danes sem dobila oz. je dragi dobil vse sezone in sva začela gledat.danes sva pogledla prva 2 dela, jutri nadaljujeva..jeeej
Ah ne dvomim, da bo še kaka sezona. Mene pa vsakič znova notr potegnejo vmes med 2. in 3. sezono, ko smo par mesecev čakal na nove dele je tut mene že skor minil sam pol avtomatično k pogledaš nov del te pa not potegne.
A je kera že gledala 10. del? Men se lih louda... upam, da bo do zvečer
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
oja, jst sm sam čakala, kdaj ga bo kdo pospravu. jao, pa tist njegov pogled, k je pogledu koga, k mu ni bil všeč (se prav, vsazga, k mu je prekrižu pot).
Kdo je pa ta tako imenovani ribič ... kakšn tajni agent al pa sodelavc tiste agencije, v kateri dela tud tista kura, katere imena ne vem ... me pa resnično zanima, kaj je v tistem kovčku, k ga je njegova našla pod dnom potovalke.
FAK tanchiI!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislm..z belo pišejo, da se ja neb vedl koga so ubil, kdo jim je šel na živce in belga nism prebrala(ker še nism gledla dela) pol pa ti izjaviš "ja men je tud sammy šel na živce" ARGH!!!!!! super