Mc'Donalds
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
KittyKiss napisal/-a:ah beda pol! men so vse sestavine k so v sendviih super, če bi big mac omakca zamenjala gorčico pa kečap v double cheesu bi bil to zakon mini big macdej dam ti 10 eurov če mi prneseš 3dl te bigmacova omakce

A še kdo hoče???

hecam se. Amm joj ne gre to tko na žalost. Ta omaka gre samo v sendiče in je še mi ne smemo tko jest. Ni na voljo kot neka omakca posebej pakirana. Bi blo pa kul če bi bla!! K jst unih omakc pa tega sploh ne jem. Sam ta mi je pa kul!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
nisem ravno fanica M., obiščem ga morda 1x mesečno ali pa še manj; tudi v času, ko sem še jedla meso, nisem ravno bla pogost obiskovalec (čeprav sem umirala ob big macih).
top 3:
x krompirček
x sladoled
x solata (z mocarelo in paradižnikom)
top 3:
x krompirček
x sladoled
x solata (z mocarelo in paradižnikom)
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Js se sama drgac nimam za vegetarijanko, ampak pac meso nardi svoje mojemu zelodcu, poleg tega mi ogabno smrdi, tko da ne vem zakaj bi se neki silila, ce sem pol 2 dni z bolecim zelodcem.
Tko da pojej se eno porcijo mesa zame
Drgac pa tud js ne razumem, kak lahko nekdo neki tko smrdlivga je
Tko da pojej se eno porcijo mesa zame

Drgac pa tud js ne razumem, kak lahko nekdo neki tko smrdlivga je

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
- Kofetarica
- Kontakt:
A tele aktualne 'smučarske' zadeve
imajo še vedno??? Sem zadnjič na netu videla reklamo in 'sankaški krompirček' prav v redu izgleda, tak karirast
... Pa jagodne sladice
...
Če bi šla po nekajletnem premoru spet tja, bi kaj takšnega probala... Morda bom šla celo čez en teden tja pogledat, ampak kakor imam jaz ponavadi smolo, bo te ponudbe konec že 1. marca
...
http://www.mcdonalds.si/

Če bi šla po nekajletnem premoru spet tja, bi kaj takšnega probala... Morda bom šla celo čez en teden tja pogledat, ampak kakor imam jaz ponavadi smolo, bo te ponudbe konec že 1. marca

http://www.mcdonalds.si/
-
- Cosmopolitanka