Pa ne on no!! Pa tak fajn človek se mi je zdel. mislim se j vrjetn je bil fajni.tak prjazn,pa slava mu še ni stopila v glavo. pa dobr igralc. Škoda ga je!! Sm kr mal žalostna no!! Naj počiva v miru! Upam,da se navjo zdej še okol njega raznorazne zgodbice pa svinjarije delale! RIP
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Sem danes prebrala tole z Ledgerjem... Res ga je škoda, ker je bil super igralec, pa še simpatičen. Tudi v škandalih se ni nikoli znašel. Malo je tako dobrih in obenem simpatičnih igralcev.
Pridem na forum in vidm tole Ne morem vrjet. On je bil moj najljubši igralc. Tak sweety mi je deloval . Film 10 razlogov zakaj ze sovražim sem gledela glih ene 20-krat in zmer zarad njega, ker je bil res tok simpatičen. Zdej ga pa kr več ni Kaj mu je treba blo teh drog al samomora al kr kol že?!? Heath RIP Aia pa pozabla sem še ne fllm Casonova, res dobr film.
Jst pa grem na 24ur.com pa neki brskam novice (učeri sm bla na poti in nism niti mela dostopa do neta) in vidm "Umrl Heath Leadger" in jst tko - whaaaat?! Faaaak no...me prou zanima kaj bo obdukcija pokazala. Pa se ne more člouk zar ubit no če ma 2 letno hčerkico na katero je nor...
Ful sem šokirana nad tem. Kar ne morem verjet. Res je bil en izmed normalnih holivudskih zvezd in dober igralec. Ful ga je škoda res. Uboga Matilda pa tudi Michelle.
Gledam njegove slike, pa res ne morem verjeti.
urszika napisal/-a:Premlad, predober in prelep... "Brokeback got us good."
Meh koga briga brokeback mountain. Kaksen Joker je on bil. Cist hud.
Sicer pa sem gledal en intervju z njim o njegovi vlogi Jokerja, in med intervjujem sem mel konstantno cuden obcutek. Bil je vljuden ampak nezbran in konstano je neki pretegoval roke.
Mahagonij napisal/-a:Sicer pa sem gledal en intervju z njim o njegovi vlogi Jokerja, in med intervjujem sem mel konstantno cuden obcutek. Bil je vljuden ampak nezbran in konstano je neki pretegoval roke.