Jokam pa sploh ne vem zakaj

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz se ponavadi jokam za brezveze kadar imam pms... recimo zadnje 3 dni :roll:

In pol se kr neki začnem smiliti sama sebi in tam hlipam več k eno uro, sej zdele k pomislim, je res trapasto.. sam v tistem trenutku pa pač kr ne moreš, da ne bi :razz:
samosvoja.1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a samosvoja.1 »

Nikdar ne jokamo brez razloga, le nam (oz. ljudem okoli nas) se lahko tako zdi. Vendar je res, da se nam včasih lahko naš razlog za jok zdi tako nepomemben, brezvezen, majhen... da si rečemo, da jokamo brez razloga. Včasih se res počutimo, kot da razlog ne obstaja. Mislim, da je zelo pozitivno, če poznamo razloge za svoja dejanja - tudi za jok. Tako spoznavamo sebe, kdo smo. In to je najpomembnejše. Le v tem primeru se lahko sprejmemo oz. spremenimo. Žal, tega ne bomo naredili le enkrat v življenju. Čez te faze bomo šli velikokrat. Že ko misliš, to lekcijo sm se naučil, se spozabiš in jovo na novo.

No, da ne bom čist zašla v teorijo...

Najbrž si (kot mnogi) bolj nagnjena k črnogledosti in negativnim mislim. Zato se moraš zavestno potrudit, da temu ne bo tako. Ker kar sama od sebe - čez noč - ne boš postala optimistka. So določene navade, ki ti lahko pomagajo. Kot so že rekle punce pred mano:
- poišči/obudi si hobije, aktivnosti, ki te veselijo in ti bodo zapolnjevale dneve
- rekreacija in šport sta zelo dobrodošla (če si bolj lene sorte pojdi vsaj peš v šolo, do prijateljice...)
- pomembno je tudi kakšno hrano uživaš. Uživaj čim več sadja in zelenjave (krivec za slabo voljo je dostikrat v pomanjkanju vitaminov ali mineralov)
- poslušaj glasbo, ki te napolni z energio
- predvsem pa je pomembno, da srečo najdeš v sebi. Le tako jo boš lahko sprejemala in delila z drugimi (torej ne čakaj na fantov sms, v tem času raje naredi kaj zase ali pa mu ga pošlji sama)
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Zvoncica napisal/-a:Jaz se ponavadi jokam za brezveze kadar imam pms...

o ja to mi je znano :)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Za brez veze začnem jokat k začnem razmišlat o smrti.Ne vem ker mi je to tok težka tema.
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

inaa napisal/-a:ja js vec jokam - oz za vsak drek mi kr solzice zacnejo tect zarad KT

To je pa meni znano.
Nikoli nisem prej jokala za brezveze. Zadnje čase (ko redno jem KT), pa jokam za vsako malenkost, ki mi prekriža pot. :roll:
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

jst mam pa lih obratn problem...
jst nevem kaj je z mano jst jokam 2krat na let... uzadno sm jokala začetk avgusta...
kr neznam jokat... :?:
pa mam zadne cajte miljon stvari u glav da bi mela razlog zakaj jokat pa ne gre...je pa grozn k če me kj daje kr premlevam u seb pa sm usa blesava pa čudna (ponavad pms dnevi) ...vn iz sebe pa ne znam spravt...
sj sm čudna sj vem haha...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ciber_girl napisal/-a:
inaa napisal/-a:ja js vec jokam - oz za vsak drek mi kr solzice zacnejo tect zarad KT

To je pa meni znano.
Nikoli nisem prej jokala za brezveze. Zadnje čase (ko redno jem KT), pa jokam za vsako malenkost, ki mi prekriža pot. :roll:

jaaa jst sm šla prov zamenat logest za yarino. je zdej mal bol.
dopizdil mi je pa k je bla po tvju reklama za mobitel in sicer una k en fotr sred jezera ribe lovi, pa mu crkne radio, pol ga pa žena pokliče pa reče "lj dragi najin komad". maa jest pa v jok. sm pol pršla do ginekologa, pa mi reče kaj je narobe sm sam rekla "jokam pr reklami za mobitel :D "
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Starlight* »

densy napisal/-a: "jokam pr reklami za mobitel :D "

tale, me je pa nasmejala... :lol:

drugače pa jaz jokam, če kdo od bližnjih al pa niti ne tako bližnjih umre...včasi me solze prevzamejo tudi, če berem ali gledam po tvju, ljudi ki komaj preživijo zaradi revščine..al če slišim, da se kaj pripeti kakemu otroku..npr. da ostane brez mame, atija...to me komot spravi v jok, ampak če je kdo zraven se zadržim...razen če je fant zraven, pred njim se komot zjokam :cry: :wink:

jokala sem se nazadnje, ko me je ena "prijateljica" zelooo prizadela...pa včasih, ko ne moram zaspati se zjočem, ker se začnem smilit sama sebi, kako mi je bad (pač zaradi ene stvari)...no, v glavnem, čist odvisno...mogoče na to vpliva tudi PMS :D :D
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

pismo, jz sem oseba, ki kakšnio dve leti ni jokala nikoli in za nič! ker enostavno ni blo nič vredno mojih solzic...

ampak odkar mam mojega lubija in jemljem kontracepcijske in mam po možnosti še pms pa jočem za vsako malenkost...

-jočem, ker mi prinese čokoladice
-jočem ker me objame na "najin način"
-jočem pri kakem glupem romantičnem filmu
-jočem od sreče ko nardi kaj posebnega...
((ok true skoz jočem od sreče!!))

ampak, zmaga pa, da sem se zandjič zjokala ko sem brala lyricse od I don't wanna miss a thing... pa nimam pojma zakaj...

beat that! :P
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

pa sej pridejo dnevi...sm brala da ko se ženks ezjočejo da se potem boljše počutijo i stem se še stres sprošča oz ga je manj...tako da nič slabega do neke meje ja :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

rdeče vrtnice napisal/-a:pa sej pridejo dnevi...sm brala da ko se ženks ezjočejo da se potem boljše počutijo i stem se še stres sprošča oz ga je manj...tako da nič slabega do neke meje ja :wink:

Se strinjam, da v joku ni nič slabega. Boljš, da jokaš pa si olajšaš dušo, kot da vse zadržuješ v sebi :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

*lilica* napisal/-a:
rdeče vrtnice napisal/-a:pa sej pridejo dnevi...sm brala da ko se ženks ezjočejo da se potem boljše počutijo i stem se še stres sprošča oz ga je manj...tako da nič slabega do neke meje ja :wink:

Se strinjam, da v joku ni nič slabega. Boljš, da jokaš pa si olajšaš dušo, kot da vse zadržuješ v sebi :)

http://www.youtube.com/watch?v=YnbBVWDtYm0

:P :P :P :P
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pontifex Maximus napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=YnbBVWDtYm0

Fajn komad, sam ponavad taki komadi nč ne pomagajo, če že jokaš, no vsaj men ne.
Men pomaga, če si dam gor Drisko od Adija Smolarja :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

*lilica* napisal/-a:

Fajn komad, sam ponavad taki komadi nč ne pomagajo, če že jokaš, no vsaj men ne.

Ne, ne, mislu sm naslov komada:"Big girls don't cry" :P :P
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pontifex Maximus napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:

Ne, ne, mislu sm naslov komada:"Big girls don't cry" :P :P

No, pol pa očitno nism tko "Big" :D
Odgovori