*purple* napisal/-a:učer si si nohet grizla, dosn si pa verjetno lase pulš (jst pa mam smeška ) nevem draga, vsi napeljujete kot na to da jih ni. napišem da je tsm veliko drog, pa že dobim da če mislm da jih v franciju ni.in pač povem kar si mislim, a kje piše da ne smem? in ja ti tud lajnaš eno in isto
dej požri enih 15 tabletk, bo svet prec lepši....
bi te človek raje nosil kot bral/poslušal kljub tvojim 150 kilah!
Zadnjič spremenil Jochie, dne 22. Jan. 2008 0:21, skupaj popravljeno 1 krat.
jochie, a jih imaš ti 130?No jst jih mam pa kar veliko manj do tebe češnjca poklicala jochiea na pomoč citat?beri pa boš vidla in nevem glede na to kok zavijaš z očmi in butaš z glavo v zid in vpiješ bi zdele mogla bit skor že plešasta
drgač pa ja odstopam od teme.ampak še vedno mislim, da je ambasada gavioli poooolna droge
omg dihajte Res je da je dosti ljudi ko so tm nadrogirani, jih je pa ogromno (predvsem domačinov) ki jim je ambasada blizu in grejo kr tko ker nimajo kam it med vikendom na kako pijaco al mal plesat (brez dodatnih substanc!). Ni ambasada kot je prej bila kar se tice droge, danes je tega manj v ambasadi.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
jst sm zelo blizu doma ampak v ambasado ne hodim- enostavno me ne pritegne, zato mi je zaradi mene čisto vseeno če jo zaprejo, podrejo, whatever. Je pa res, da je to največji plac na obali, kamor ljudje hodijo žurat, pa ne samo domačini, tudi tujci, in se mi po eni strani zdi glupo, da tega ne bi več bilo.
nevem kaj se kregate sploh..znano je že odkar se je ta ambasada odprla, da je kraj zadrogirancev..ok so izjeme kot povsod,sam tok, kokr se je o tej ambasadi govoril in drogah js nevem če se je še o kerem lokalu. mene že samo zarad tega dejstva ni nikol mikal, da bi šla tja..zato razumem purple..
vidim, da vas veliko tukaj vzame droge kot nekaj normalnega..vsaj tako ste napisali..raje gledate njih kot pijance...jao jao, pa kaj še se nafilajo pa pocrkajo zraven, važn da mate plac za densat in žurat mislim halo no..vidim, da neveste kakšne so posledice drog..
ma sej vsak ma svoje mnenje..men je uglavnm čist vseeno če se ambasada zapre..
ce grem v ambasado grem zase, da se mam js lepo, mal da ga densamo pa tko.. ne pa da bom koga gledala? i mean wtf?? mal smo tam pa gremo naprej ker itak celo noc tam nemorem zdrzat nevem kaj je tolko proti temu, je eden redkih placov na obali ki se obratujejo in kamor folk lahko zahaja. Ce se kdo hoce drogirat to lahko dela kjerkoli ne samo v ambasadi in rajsi vidim da kr ostane odprta.
Mirko pa ima Tus v Izoli, Kopru, pa se gradi se Planet Tus. Se mi zdi malo brezveze da se "preserava" neki.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
itak da se ne bo zaprla..AG sam skoz menja lastnike oz. najemnike itd... Prvič sem bla tam 10 let nazaj pa od takrat je vsako leto kaj, so bli tud kakšni premorji ampak je res dejstvo, da AG od enga samga partija, ki ponavadi poka po šivih, zasluži ogromno...
Ah v Ambasadi je tok drog, kot na ostalih dance zadevah... jaz sem tja včasih ful hodila, pa sem skoraj vedno pila alkohol, ali pa bila 100%no trezna. Pa nisem bila edina