Meni tudi ful paše tak strasten in grob seks, ko me moj močno zagrabi in me strastno pofuka. Všeč mi je če me med seksom grabi in stiska za rit in grdo govoriva.
Midva sva lihk zadnč bl na grobo.
Sploh ne vem kako se je začelo, je blo tko na hitr, da še mislt nism mogla zravn. Sam blo je pa fajn Sej je zmerej fajn, ko me moj dragi bl na trdo prime arrr
*lilica* napisal/-a:Midva sva lihk zadnč bl na grobo. Sploh ne vem kako se je začelo, je blo tko na hitr, da še mislt nism mogla zravn. Sam blo je pa fajn Sej je zmerej fajn, ko me moj dragi bl na trdo prime arrr
*lilica* napisal/-a:Midva sva lihk zadnč bl na grobo. Sploh ne vem kako se je začelo, je blo tko na hitr, da še mislt nism mogla zravn. Sam blo je pa fajn Sej je zmerej fajn, ko me moj dragi bl na trdo prime arrr
mene pa nekak bolj vzburja nežen sex kot pa grob.sem ful bolj napaljena če je tip do mene nežen kot pa da me kr zgrabi pa me posexa.do tega mam ful odpor.
*belina* napisal/-a:Odvisno kaj si nekdo predstavlja pod "definicijo" grob sex! Jst recimo si pod grob sex predstavljam bolj "tesne" oprijeme, intenzivnejše poljubljanje, hitra predigra... v glavnem da ni vse prepočasi in preveč nežno... Take stvari so mi všeč!
Definitivno pa ne bi marala nekega šeškanja po riti, da bi bla pol vsa rdeča. Alpa da bi me ful grobo držal oz. pritiskal... pa recimo da bi me brutalno porinil na pojstlo... skratka, ne bi marala stvari, pri katerih bi moški s svojo močjo absolutno prevladal.
jst osebno mam pa rada, da me kdaj povlece za lase, da me uscipne, opraska, parkrat udari po riti da se ve da je dec me pac rajcajo take bol "nasilne" stvari
Ah, seveda sem za Zmeraj in povsod. Všeč mi je, da je moški dominanten in da dela z mano, kar mu srce poželi (seveda do tiste meje, ki meni še ustreza).
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
jah, glede na to, da je blo grobo, je čist možno, da te je mal poškodoval, ne?
sej mogoče sploh nisi čutla, pa te je ne se obremenjevat z logičnimi posledicami, no