mariah napisal/-a:aha a torej prehrana ima dosti vpliva tudi na stanje tamale??
sem nekje čula, da baje je dobro dat navaden jogurt v tamalo????? veste kaj glede tega?
ja res bom morala nehat s temi tangicami, ker večinoma sam njih nosim

in mislim da so se mi že razvile, nimam jih prvič in zmeraj so se mi po obisku ginekologa pozdravle v roku par dni. Pa je lahko možno, da je zaradi prehlada?
Ja, baje naj bi prehrana imela dosti vpliva - preberi na netu. Ampak ne vem, ce je to res, ker kruh in sladkarije jem ze celo zivljenje, zato ne vem zakaj bi mi sedaj to kar naenkrat skodilo.
Tampon namocis v navadni logurt in das za nekaj minut noter ... baje. Jaz sem nisem poskusila, ker se bojim, da bom stanje samo se poslabsala.
Tangice definitivno motijo ... mene drazijo ze navadne sp. hlacke, ce imam gor se oprijete kavbojke, tangice so pa itak raj za glivice ... ce so sinteticne, se toliko bolj.
Glivice pa nastanejo ob padcu imunskega sistema, jap, torej je mozno, da jih imas tudi v povezavi s prehladom. Jaz sem s presledki prehlajena ze od novembra in od takrat imam tudi tezave z vnetji tam doli.
Nimam besed. Ginekologi pa se mi zdijo na tem podrocju skrajno neucinkoviti, vsaj moj, ker predpisujejo nekaj na pamet in dajo casu cas - ce bo ok, fino, ce ne, pridite nazaj.