Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

muffin napisal/-a:Ja js sm mela maturo lan pa mam svoje pole že kr lep cajt nazaj. Mislm da jih res do konca leta hranjo (sm že mau pozabla)- mau si njihovo stran poglej, k to piše zihr nekje (al pa še bo), pol jim pa pošleš prošnjo (ne še zdej) in ti pošlejo pole domov.

Sem se pozanimala na Ric-u in so rekli da nej prošnjo na šolo pošljem. Maš še kje osnutek prošnje, katero si poslala?
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

^^Ma čis tko na simpl sm napisala :D Pač, da prosim, da mi vrnejo moe maturitetne pole, na konc pa hvala, lep pozdrav. :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Kaj pa če sem delala maturo leta 2005...moje pole še kje obstajajo? Verjetno se jih ne da več dobit al kko? :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

js nism bla sprejeta na arhitekturo...

mi ni ravno veliko pomagalo da sm mela na maturi 34 pik...

Ampak sem tut z drugo vpisano fakulteto zadovoljna (mogoče mi je sedej celo bolj všeč) :) , tak da ne bo večjih problemov. :wink:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Lejla86 napisal/-a:Kaj pa če sem delala maturo leta 2005...moje pole še kje obstajajo? Verjetno se jih ne da več dobit al kko? :?

Ne me za besedo zdej držat, ampak mislm, da jih nimajo več na ricu-jih ne hranjo več, tko da je pomoje prepozn. Loh se pa še zmer pozanimaš.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Ok. Hvala vsen...sej se mi ne gre ful, da bi jih mela. Sam spomnla sem se na svoje pole, ko sem vidla, da debatirate o tem... :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Novo vprašanje: (verjetno zelo butasto pa vseeno..)

Mal sem brskala po internetu in prišla na tole stran --> Klik. Zdej pa si nisem čist na jasnem kako pa kaj je s tem predpreizkusom. A bi slučajno to mogla gledat datume za "zimski rok", ker nekako se mi ne zdi logično da bi imeli pri predpreizkusu samo slovenščino (tako je napisano v linku, ki sem ga prej dala).

Glede informiranosti o poklicni maturi smo na naši šoli pod podnom. Če se ne pozanimamo sami (pa še zato ponavadi nima noben časa ali pa dajejo različni profesorji različne podatke), nič ne vemo. :roll:
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

^^ Ne, ne ... je kar tako, da je v predpreizkusu (ponavadi) obvezen samo en predmet; in to je letos slovenščina. Za ostale pa se sam odločiš, če greš/ne (vsaj zdi se mi, da je tako).
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Aha, no to pa res nisem vedla. :? Hvala!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

laram napisal/-a:^^ Ne, ne ... je kar tako, da je v predpreizkusu (ponavadi) obvezen samo en predmet; in to je letos slovenščina. Za ostale pa se sam odločiš, če greš/ne (vsaj zdi se mi, da je tako).

ja v bistvu se za ostale dogovori s profesorji in se piše pr navadni uri. pa ponavad je tko d č nekdo dobr piše d se mu ocena lohk vpiše v redovalnco. je pa mal odvisn od prfoksa

aya, pa še to: ponavad se piše lanske mature, sam ne vem al od spomladi al jesenske
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

mislm da jesenske...
I Just Like Being Imperfect!!
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

kako pa je kaj kemija na maturi? razmišljam da bi si jo vzela, pa me zanima če so zapletene težke naloge lai so bolj za osnovni nivo? :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

jz sm mela kemijo na maturi in je težavnost čist odvisna od tvojega znanja. Mi smo mel eno bedno prfokso k ns ni nč fajn naučila, tko da sm slabo pisala.
Pejdi u knižnco pa si sposod katalog nalog pa boš vidla. Al pa poglej primere izpitnih pol.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Kako je pa kej z nemščino na maturi?A je težka?Kuk ste kej delal na njej?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

kar se tiče kemije.. js nisem imela blage veze, pa sem jo naredila. Torej prva pola je še šla, druga je bila totalen poraz. Ja.. 1.,2.,3. letnik gim. smo mel enga malo zmešanega (dobesedno) prof., ki mu je bilo vseeno za vse.. tudi zase.-. anyway.. Ko sem v 4. letniku videla, kaj vse so se učili pri neki 2. profesorici, no nisem bila več tako zelo navdušena nad kemijo. in še ogromno teorije, s katero nas je profesorica presenetila (profesor je menil, da nas bo ona bolje naučila.. )

Drgač je pa na maturi najlažja matematika! :) Res čist v easy, osnovne nalogce.. Tist ustni je edin lahko mal jeba, ker morš use tisto na pamet znat..

Uglavnem.. če nimaš pojma=se nisi nič pripravljal na to maturo (pa si mel te predmete 4, 5), pišeš 3, če maš pa neki več ;)
Zaklenjeno