bi mi blo pa ljubše, da bi me zbudil in bi ob tem uživala oba

če bi ga pa vidla, bi mu pa pomagala... kaj je lepšega kot začet sam in ti na koncu nekdo pomaga

miteq napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Zakaj imam torej probleme miteq? Ker sem mnenja, da naj moški zna žensko vzburit?
Prej si uporabla besedo, da moški mora znat žensko pripravit do seksa, drugače ni pravi moški. Veš, če bi vsepovprek postavljali takšne kriterije kaj se "mora" znat in kaj ne, da si pravi moški ali ženska, potem bi se težko sploh poparčkali med seboj. Ne predstavljam si, da bi na punco gledal z vidika, če ne zna tega in onega, potem sploh ni ženska.
In ti tako gledaš. Fucked up, resno.
ANGELgirl napisal/-a:To, da zna moški pripravit žensko do seksa velja tudi za žensko, tudi ona mora znati vzburit moškega. In ja, sem še vedno mnenja, da tisti moški, ki ne zna vzburit žensko ni pravi moški.. Saj ima na razpolago tisoč in eno sredstvo - magari striptiz zapleše, ali pa ji kakšno romantično glasbo zavrti.. In tisti moški, ki pričakujejo da kadar koli mu bo k***c stopil, bo rekel punci "ej lubica, pejd gor" - sorry to zame ni moški, pa naj kdo reče karkoli hoče.. V razmerju so pač prilagajanja, enkrat enmu paše, drugič drugmu.. Zdaj, če se ne bosta znala drug drugega vzburit, bo težko najdit tisti pravi dan, ko bo obema pasalo brez kakršnekoli predigre..
*lilica* napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:To, da zna moški pripravit žensko do seksa velja tudi za žensko, tudi ona mora znati vzburit moškega. In ja, sem še vedno mnenja, da tisti moški, ki ne zna vzburit žensko ni pravi moški.. Saj ima na razpolago tisoč in eno sredstvo - magari striptiz zapleše, ali pa ji kakšno romantično glasbo zavrti.. In tisti moški, ki pričakujejo da kadar koli mu bo k***c stopil, bo rekel punci "ej lubica, pejd gor" - sorry to zame ni moški, pa naj kdo reče karkoli hoče.. V razmerju so pač prilagajanja, enkrat enmu paše, drugič drugmu.. Zdaj, če se ne bosta znala drug drugega vzburit, bo težko najdit tisti pravi dan, ko bo obema pasalo brez kakršnekoli predigre..
S tem se popolnoma strinjam
Moški mora znat vzburit žensko, da ji je do seksa in obratno.
bolhica napisal/-a:dej miteq če nis za f** pol ur bad, si ga pa meč ceu lajf če se nočš ženski posvetit zarad osnovne lenobe.
miteq napisal/-a:Naj se sliši malo nesramno, ampak očitno se nekatere niste sposobne same vzburit, za razliko od nas, zato vam gre to tako v nos
In če se nam kdaj pač ne da vas rajcat, ker a.) je pozno in spite, b.) se vam ne ljubi, c.) se nam ne ljubi ubadat z vami ali d.) xyz razlog, ste očitno ljubosumne in užaljene, ker se tip ni potrudil za vas. Hja, tough luck. Kje pa piše, da smo dolžni se trudit, za to, da boste zadovoljile naše potrebe? To bomo storili, ko nam bo. In ko bomo želeli z vami skakat po postelji, bomo to tudi počeli
*purple* napisal/-a:miteq napisal/-a:Naj se sliši malo nesramno, ampak očitno se nekatere niste sposobne same vzburit, za razliko od nas, zato vam gre to tako v nos
mislm nevem kako je s tabo, ampak recimo tud moj fant noče da se mu dvigne (to se mu itak sam od sebe) in gremo akcija.marsikdo si od nas želi, še kakšne nežnosti prej, predigre, česarkoli.In če se tip ni nikol pripravljen potrudit, ženska pa vedno, ja čao miki.kaj bom delala s takim tipom in kaj je tukej dobrega?In če se nam kdaj pač ne da vas rajcat, ker a.) je pozno in spite, b.) se vam ne ljubi, c.) se nam ne ljubi ubadat z vami ali d.) xyz razlog, ste očitno ljubosumne in užaljene, ker se tip ni potrudil za vas. Hja, tough luck. Kje pa piše, da smo dolžni se trudit, za to, da boste zadovoljile naše potrebe? To bomo storili, ko nam bo. In ko bomo želeli z vami skakat po postelji, bomo to tudi počeli
potem se tud nam ne da.in ne miteq to ni ljubosumnost, ampak to potem lahko anstane kajhitro izkoriščanje z vaše strani.vam se ne da, nam se pa more dat.Ja itak.sex je obojestranksa zadeva, ki vključuje dve osebi, kar pomeni da naj bi se tudi obe osebi potrudili, ne pa da skos samo ena daje, druga pa nič.To zame ni sex.
Ko boste želeli skakati z nami po postelji....ja s takim odnosom bolj težko