Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

security
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a security »

kakorkoli vse vedno leti to na moske, a tud zenske ste take "prasice" :D
hell is gone and heaven's here
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

roni napisal/-a:ah jst ne razumem kaj je tem moškim. in jih tut ne bom. sploh se ne bom trudla razumet jih, ker so bitja iz drugega planeta...

a zato, ker izkoristijo priložnost seks brez obveznosti? čudaki...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

security napisal/-a:kakorkoli vse vedno leti to na moske, a tud zenske ste take "prasice" :D

kljub temu, da si dodal tale smajl na koncu bi se lahko malce drugace izrazil. lahko bi preprosto rekel, da tudi zenske znajo biti taksne - krute, zvite, vešče manipulacij itd. ne pa, da jih (nas - ves ženski spol) poimenuješ prasice. malce obzirnosti do neznejsega spola ne bi bilo odvec. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

evo ga...po enem mescu sm ga vidla..sam tko k je u enem kafiču sedeu...on mene mnda ni. In mi je ful blesavo. Cela sm živčna in zmešana k kura :( Ful je bedno k večinoma časa o tem študiram-pa je že en mesec odkar je šou :? Nočem da bi bla nazaj skupi, ker ne bi bla več z njim, sam prou nekak sm postala obsedena z njim al ka!!?? Mogoče se mi je težko sprijaznt s tem da me je zavrnu!!! Še zdej mi ni jasno da se je to res zgodil :?
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

študentka20 napisal/-a:mam podobno zgodbo kot duncy, in tui ne razumem. pa sem prekinla stike, sam zaj pa je on začel....ne vem več...včeri sma se neki menla o tem, da bi se dala dol...sam dans pa nisem več prepričana da to hočem, in ob prvi priliki mu bom tui rekla! morem to nardit za sebe. je reko da trenutno ni resn, ja kaj pa misli da ga bom čakala nevem kak dolgo! nima pogojev! če ni resn, te pač žal...men pa to ne ustreza! joj, včasih res ne vem kaj bi rada! enkrat mi odgovarja, drugič mam upanje, tretjič nič od tega, pol spet.... sam vedno pridem do zaklučka, da ga prebolevam, in da mi ne pomeni tolko kot mi je! tak kuj neke je! joj sem ga pa zaj zabluzla.....pardon :D

ja tezk je k neves kaj bi on v bistvu sploh rad..v resni zvezi ne bi biu..ker mu kao ni dost do tebe ker ne cuti vec tak ko je prej..ampak da bi odsla mi pa tud ne dovoli..vedno nekak pise v pravem v trenutku..boli pa tudi dejstvo da me je zavrnu..in morda to igro igram le zarad tega da bi se mu mascevala... :? nwm tezko je..ceprav z svojim obnasanjem bo pocasi mojo ljubezen do njega zacel spreminjat v sovrastvo..s takim obnasanjem kot ga ima sedaj..bo unicil vse kar se cutim do njega..sj hvalabogu da bi to naredill... :? da bi bilo tud men ravno za vse tako kot je njemu... :(
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

duncy napisal/-a:
..boli pa tudi dejstvo da me je zavrnu.. da bi bilo tud men ravno za vse tako kot je njemu... :(

Ej, men je isto! Ni tak hudo da ga ni, hudo je da ne spoštujem sebe! Ker kaj je človek z mano nrdiu-da sm se počutla k en zmečkan list papirja k ga vržeš stran...pa sm mu še kr pustila da to dela...nism šla v stran...dokler on ni šou. In zdei se kr ne morm sprijaznt s tem da me je zavrgu.... :cry: tak boli ko pomislim na vse kr je blo...pa kak sm lah komu dovolila kei takega... pa si mislim da nism dovolj dobra, pa da je neki narobe z mano, ker je šou stran... premal se cenim.... :cry:
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Babykaaa napisal/-a:
duncy napisal/-a:
..boli pa tudi dejstvo da me je zavrnu.. da bi bilo tud men ravno za vse tako kot je njemu... :(

Ej, men je isto! Ni tak hudo da ga ni, hudo je da ne spoštujem sebe! Ker kaj je človek z mano nrdiu-da sm se počutla k en zmečkan list papirja k ga vržeš stran...pa sm mu še kr pustila da to dela...nism šla v stran...dokler on ni šou. In zdei se kr ne morm sprijaznt s tem da me je zavrgu.... :cry: tak boli ko pomislim na vse kr je blo...pa kak sm lah komu dovolila kei takega... pa si mislim da nism dovolj dobra, pa da je neki narobe z mano, ker je šou stran... premal se cenim.... :cry:

ampak ko dobr premislim..sj hvalabogu da ima tak odnos do mene..ker s tem odnosom uncije moje dobro mnenje o njem..unicuje ljubezen..spremenila sm mnenje o njem ful...zdj se pac obcasno se videvama.. :? ampak me mineva tud do tega..ker je z svojim odnosom unicol marskej..tak da sam cakam da zberem moc in pogum..ter mu na kratko in na easy povem. da men tud do tega ni da se videvama obcasno..in da prekinma stike..meu je moznost..pa je ni izkoristu..torej..vsega lepega je enkrat konec..pa cetud so to le avanturce brez obveznosti...noben moski pa ni vredn tega, da bi se tolk jokala pa metala za njem..ne hvala.. :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja duncy maš prav, da noben ni vredn da se jokamo za njim, sam na koncu p a se vseeno! :) jaz sem mu tui že 2x rekla, da nočem zveze brez obveznosti, in da to ni zame, pa se je strinjo, čez 2 dni pa, če se zaj več neboma smela slišat! mislim joj, kaki bedak! kuj neke, odločla sem se, da se neom več dala dol z njim, ker pol preveč boli, ko grem! je blo dvakrat dovol, če ni resn, te pa pač žal, bo prišo takšen, ki si ga zaslužim! :) bom zaj vidla, kak bo ko se bo oglaso, ker jaz se ziher nebom prva! naj vidi kak je, ko čakaš na sms al pa klic! :lol:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

!

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

ojla punce !

vidim da smo vse v bedni situaciji...mene pa spet daje...ful ful ful ga pogrešam, sprehajam se po stanovanju, in čakam....in čakam....

ful bi ga rada vidla, slišala....vem da ne smem ampak ful bi....zmešalo se mi bo tolk ga pogrešam.... :(

SAMO VEN IZ SEBE SEM MOGLA DAT....
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

boga...sj prov, da si to napisala,kr vrjamem da te samota ubija...ka pa če bi šla mal vn na sprehod, pa mal razmišljala o sebi pa kak boš rešla določene stvari pa se boš pol pomirila...js vedn grem vn, ko me začne dušit, pa potem razmišlam,ko pridem pa domov se mi svet sj mal lepši zdi
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zanimivo, kok vas gre samih vn, se sprehajat, bistrit misli ...

Js tega nikol nism (z)mogla ... Stanje se je namreč sam še poslabšalo, ko sm sama tavala okol, use se mi je zdel tko tuje, neprijazno, tišina, samota, če sm koga srečala in (večinoma) predpostaula, da je srečen, me je še bol po tleh vrgl in opomnl, kok zlo sama sm :cry: ... Mi gre kr na jok, k se spomnem teh časou in srčno upam, da jih ne bo nazaj. Nikol več.

Zato, punce, držte se ... in sonce bo zopet sijalo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Aloha napisal/-a:Zanimivo, kok vas gre samih vn, se sprehajat, bistrit misli ...

Js tega nikol nism (z)mogla ... Stanje se je namreč sam še poslabšalo, ko sm sama tavala okol, use se mi je zdel tko tuje, neprijazno, tišina, samota, če sm koga srečala in (večinoma) predpostaula, da je srečen, me je še bol po tleh vrgl in opomnl, kok zlo sama sm :cry: ... Mi gre kr na jok, k se spomnem teh časou in srčno upam, da jih ne bo nazaj. Nikol več.

Zato, punce, držte se ... in sonce bo zopet sijalo.
Ti se mi zdis ful ful ful prevec odvisna od odnosov, kar se samozavesti tice. Zdej k mas deca si cist drugacna kot prej k ga nisi mela. Neki mi pravi, da ti nikoli ne ostanes dolgo samska. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, Mahagonij :| ...

Ne maram bit sam(sk)a, res ne. Čeprou so bla določena umesna obdobja, k sm bla (po moje) srečno samska ... pol se je pa spet narisu kšn cepec in sm posta(ja)la zmer bl nesrečno zasedena :? :D ... Zdej je u redu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

študentka20 napisal/-a:ja duncy maš prav, da noben ni vredn da se jokamo za njim, sam na koncu p a se vseeno! :) jaz sem mu tui že 2x rekla, da nočem zveze brez obveznosti, in da to ni zame, pa se je strinjo, čez 2 dni pa, če se zaj več neboma smela slišat! mislim joj, kaki bedak! kuj neke, odločla sem se, da se neom več dala dol z njim, ker pol preveč boli, ko grem! je blo dvakrat dovol, če ni resn, te pa pač žal, bo prišo takšen, ki si ga zaslužim! :) bom zaj vidla, kak bo ko se bo oglaso, ker jaz se ziher nebom prva! naj vidi kak je, ko čakaš na sms al pa klic! :lol:

ja midva sma se tud dvakrat zdj se pa odlocla da ne bom vec popuscala..in ko mu pac zelim js obrazlozzt stvari da pac tk ne gre.,.da nism za te fore..mu vse lepo obrazlozm..mi pa rece sj te poskusam razumet kaj hocs povedat sam te ne..mislim nwm al je res tak bedak al dela se vecjega bedaka iz sebe... :D sm pa zdjle dva dni kr spet v takem normalnem stanju k se dobesedno zacne mi jebat za vse..k se tista ljubezen in njegovo zavracanje spreminja v sovrastvo oz unicuje vsa tista custva ki so se ostala do njega... :?
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

mene ubija k se tip ne more odločt... v sredo zvečr mi je še dal lupčka in reku da me ma on tut rad (sicer je blo mal hladno vse skupi..). za dons sva bla zmenjena da pokliče pa spoloh ne pokliče, niti se ne jav... sej vem, da bi mogla jst odnehat, ga pustit in bit močna, sam res, ne morem. preveč ga pogrešam. sam me pa ubijajo te trenutki...k ne vem pr čem sm.a res ne ve kaj hoče al me sam ne more pustit...
Zaklenjeno