gregalina...obstaja marsikaj jap;) jaz mam zdaj nekaj od Tigija...v bistvu maš te zadeve v vseh boljše založenih drogerijah, tak da ni panike najti...stanejo pa hmm od 15€ naprej recimo...
drugače pa še za konice uporabljam olje za konice - Klas; to pa je blo poceni 6-7€ nekje...pa zelo dolgo ga lahko uporabljaš, pa ne dela mi mastnih las...
jaz če si npr. ne zlikam las se mi hitreje zmastijo, kot če si jih zlikam.. za likanje pa porabim 15min, grem samo malo po pramenih sem pa tja
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
na zacetku so vsi likalniki WOW, po kaksnem letu, pa zacnejo postajat slabsi.. tud tisti najboljsi. jaz mam tut remingtona, je bil precej drag, ampak sedaj po 2 letih sploh ne zravna vec tko kot bi mogu
Od Tigija izdelkov ne prodajajo po drogerijah! Dobiš jih samo u določenih frizerskih salonih al pa naročiš na strani Studiome. Ko bi le men kej 100% nucal. Mam lase k ščetine
jaz imam močno kodraste lase...in ful likalnikou sem razdala,ker na meni ni blo pravega efekta..našla sem pravega ..preko frizrskega salona....čerav brez predhodnega sušenja na fen ni nič...ker so kodri trdovratni...
tistim , ki imajo dolge lase predlagam ,da si na lase ne dajejo nobenega prearata...ker se hitro zmastijo...in če se hitro zmastijo si jih moreš pogosto likat...katero je hujše zlo pa sami presodite...
k ma kera kej za lase da se ne poškodujejo? k jz si že kar doug likam lase pa vidm d so u slabšm stanju pa tud frizerka mi je rekla d mam kr fajn tanke konice. sm iskala po dm-u in mueller-ju ampk kaj k ne vem točnu kaj nej bi si sploh kupila...tko da, če ma kera kej lahku prosm napiše kaj pa kje je dobila?
Jaz se zdaj odločam al naj kupim od Remingtona tega z novo trojno prevleko, teflonska tkana vlakna + turmalin-->ko pošlataš ploščico je kot da je iz blaga. Če ne pa bom vzela pri frizerki enega od Tigi. Do zdaj sem imela Remington.