Kika je že eno leto na forumu, naslednjo soboto bo dopolnila 22 let. Je študentka (a ne vem točno česa). Veliko njenih postov najdemo v temi o kontracepcijskih tabletkah Rada smuča, nakupuje, ima fanta. Njene najljubše serije na tv so Razočarane gospodine in Gossip Girl. Se mi zdi, da že ima zelo dolgo tale avatarček.
No no Joško, samo včasih kej pametnega napišem?! Sej zj sm mal opustila delo čistilke
Joško je pa en izmed najbol aktivnih moških na tem forumu Rad ima rožice, posel mu cveti. Včasih pride v konflikt s purpl. Velikrat se mu nasmejimo, ko kako čudno vstreli
Kika napisal/-a:kuliš punca, vedno prpravljena pomagat pa hod na pf v mariboru tko da sva neke vrste sošolke pa trenutno ma enga tipa, k ji skos krade misli in mata kr dost problemčkov drug z drugim
Kika si to mene opisala ... pol je sam ena napakca, da ne hodim na pf v Maribor
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kika napisal/-a:kuliš punca, vedno prpravljena pomagat pa hod na pf v mariboru tko da sva neke vrste sošolke pa trenutno ma enga tipa, k ji skos krade misli in mata kr dost problemčkov drug z drugim
Kika si to mene opisala ... pol je sam ena napakca, da ne hodim na pf v Maribor
no, gregalina je pa ena mojih najljubših forumašic. se mi zdi da mava ful podobne poglede na svet- po njenih postih sodeč. ma fanta, se mi zdi da je na splošno tut dost družabna.
kika.. hm... mislm, da je na cajte lena? in da rada smuča ( predivdevam ). Stara je 21 let če se ne motm, men osebn se zdi zlo zanimiva punca mislm, da je tud precej zalublena. več pa ne bi vedla No pa še to, mislm da najraj nakupuje v NY hehe
star7: o njej vem to: rada ma milkino čokolado m-joy, ima tipa, rada posluša Tošeta?(se mi tko zdi..), hodi na faks, je aktivna...(no upam, d sm zadela lastnosti )
Josephina ... nedolg nazaj sta mela s fantom obletnico, za božička je dobla obleko za maturantski ples, prjazna punca full, rada ma živalce, na žalost ji jih je par umrl lansko leto, je kozoroginja, mlada 19 let in iz Ljubljane.