orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Midva sma si ga pred kratkim kupla v Giga Sportu. Je bil znižan iz 250€ na 170€. Zdaj sma gor vsak dan. On 40min, js pa 30min. Zame je dovolj 30min, ker delam res vsak dan. Pa tut manj jem, pa malo pazim kaj jem. Vsak dan si tut pišema rezultate: kilometre, kalorije in enkrat na teden težo.

To je najbolš vadba za celo telo. Maščoba zgine, mišice pokukajo na plan :)

No, najprej sma mela Orbitrek, zdej mama pa pač nek drug trenažer. Orbitrek je za en drek, ker ni na magnet, ampak na trak in zarad tega ful ropota.

Tiste ženske, ki pa enkrat na mesec grejo nanj, je pa tak, kot nč nebi naredle.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Huh, kok se ene bojite neke nabildanosti :lach: ...
Žou ta ne pride zlahka, sploh pa ne z aerobno vadbo, k je za zgublanje maščobe, ne pridobivanje mišične mase.

Kašn orbitrek se splača kupt, nimam pojma, vem pa, da če ga bom kupvala, ga morm nujno stestirat in sčekirat iz kašnih materialou in kako je narjen, predusm pa kašna je stabilnost. Nekih otroških plastik fantastik mašinc ne rabm. Periu pa tut drgje obešamo :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

Ok, sej to me tud zanima - kaj je ta magnet? Torej trak ni kul, ampak magnet? :oops:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

mi mamo tegale kettlerjevga - klik
:eek: sam šele zdele vidm kok je tole drago. je pa res hud, prot tastarmu k je biu vs zgonen, pa po celi bajti je ropotal, k je biu na trak.. pa lih en štuk nad mojo sobo je biu.. pol pa k se je še fotr go spravu ob sedmih zjutrej.. fak .. sm se kuj zbudila :?
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

^Uf, tale je pa res drag! :? Jaz več kot 200€ ne dam. A se da dobit kaj dobrega sploh za ta denar?
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BLUBABY »

L°AbeiLLe napisal/-a:^Uf, tale je pa res drag! :? Jaz več kot 200€ ne dam. A se da dobit kaj dobrega sploh za ta denar?

Jz se bom kr za tegale odločila - http://www.sportniksi.com/trg/detajl.php?id=13&hid=13
Tko da počakej kakšn teden da ga dobim, pa ti povem, al je kul al ne :wink:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Tule je neki pocen varjant.

Tule so pa že dražji.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jaz ga mam od firme Infinity.
Kupla sm ga ene tri leta nazaj, delam povprečno 4-5x/teden na njem pa še vedno dela kot nov. Je magnetni in nima računalnika - ma mehansko nastavljanje stopenj, kar je tud boljš, ker dejansko računalnika res ne rabiš, pa še če ti crkne, morš dat na servis in tolk časa orbija ne morš uporabljat (tko mi je reku prodajalc). Smo pa dal takrat okol 100 jurjev pomojem ... al pa 80 neki tacga. Zdej sm vidla, da so te zadeve že precej cenejše, sam nč pa ne vem o kvaliteti. Kot sm pa rekla - moj je v uporabi non stop pa še vedno dela brez napak.

LP
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

BLUBABY napisal/-a:
L°AbeiLLe napisal/-a:^Uf, tale je pa res drag! :? Jaz več kot 200€ ne dam. A se da dobit kaj dobrega sploh za ta denar?

Jz se bom kr za tegale odločila - http://www.sportniksi.com/trg/detajl.php?id=13&hid=13

sj tale je tut zih dobr. kettler ma res dobre stvari. mamo tut sobno kolo že dost str od te firme, pa je k nov..
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

BLUBABY napisal/-a:

Kolk si prijazna! :knuddel: Hvala!

In hvala tud vsem ostalim za informacije. Ko/če kupim, vsekakor poročam!
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

L°AbeiLLe napisal/-a:
Kolk si prijazna! :knuddel: Hvala!

Kein problem - edin spomni me.. :P
Drugače pa; a ste kje na netu vidle kakšn vadbeni program za te trenažerje?..Al kar po intuiciji delate - v smislu dokler me vse ne boli, ne grem dol :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Joj, jst si ga že dolgo želim, sam ga nimam kam postaut u stanovanju... :(
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

Sweet Princess napisal/-a:Joj, jst si ga že dolgo želim, sam ga nimam kam postaut u stanovanju... :(

Jz sm na netu vidla, da obstajajo tud taki k jih lok zložiš in so kao prenosni..pa koleščke imajo, pa jih lohk prestavlaš..Nč skrbet tud za majhna stanovanja so jih zihr že izumli :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mene po orbitreku nikol nč ne boli ... bolečina nikakor ni dokaz, da neki delaš dobr, še mn pravilno.

Najbol si je kupt puls meter, naštimat orbitrek na konstanten puls in lepo delat. Js gledam predusm na taprau puls in čeprou delam z dost visokim, se ne zmatram preveč, u bistvu se ob koncu prou fino počutm :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

BLUBABY napisal/-a:
Sweet Princess napisal/-a:Joj, jst si ga že dolgo želim, sam ga nimam kam postaut u stanovanju... :(

Jz sm na netu vidla, da obstajajo tud taki k jih lok zložiš in so kao prenosni..pa koleščke imajo, pa jih lohk prestavlaš..Nč skrbet tud za majhna stanovanja so jih zihr že izumli :wink:

jah sam če je zložljiv je poj zih vs nestabiln pa majav.. :?
Odgovori