Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

cukrck napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Zanima ma katero kitajsko ali mehiško restavracijo priporočate v Ljubljani?
Rada bi fanta peljala na večerjo za rojstni dan...

Hvala za info

jst priporočam kitajsko Zlata ribica v Retečah (iz ljubljane proti škofji loki), ker se mi ljubljanske zdijo večinoma zanič. zlata ribica je baje najboljša kitajska restavracija v sloveniji. na mehiške se pa ne spoznam.

Men je tud v Zlati ribici ful všeč. Ambient, postrežba, vse res. :)

Midva sva bila ravno prejšni teden tam. Sva bila prvič v kitajski, in nama je bilo obema full všeč. Tako, da ti tudi jaz priporočam to.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sweetyka napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Trenutno sem čist navdušena nad Cantino mexicano v Knafljevem podhodu,
nazadnje sem tok dobr jedla, da sem že pokala po šivih, sam nism hotela pustit, ker so bile tortilje res božanske!
Njami! :razz:

ja tam sem bla jest tut nazadne in vam povem da hrana je odlična. pa tak fajn ambient je..

ja no ja... tm so kelnarji tko prjazni da je kr za dol past. (sm sarkastična, da nau pomote). če prideš na bon jest si obravnavan kot tretjerazredna stranka, ko majo pa mal več gužve pa čakaš na to, da ti boge bone poberejo tut po pol ure. lih zarad tega odnosa mene tam ne videvajo več prov pogosto :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

O hvala vam za predloge se bom kar za to odločila...
Še to me zanima koliko so kaj tam okvirno cene? Bila sem samo v kitajski v Bitnjah (Kranj) Pa sm dala za menio za 2 osebi 20€.

Zanima me ali moram kaj prej poklicati in rezervirati? In kaj kej priporočate za jest?

Hvala punce za info. :wink:

rada vas mam :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Tigi napisal/-a:O hvala vam za predloge se bom kar za to odločila...
Še to me zanima koliko so kaj tam okvirno cene? Bila sem samo v kitajski v Bitnjah (Kranj) Pa sm dala za menio za 2 osebi 20€.

Zanima me ali moram kaj prej poklicati in rezervirati? In kaj kej priporočate za jest?

Hvala punce za info. :wink:

rada vas mam :)

Ni drago. Mislim, da sva za vse skupaj(opisano v nadaljevanju kaj sva jedla) dala malo čez 20€.
Midva sva jedla za predjed, ene hrustljave prigrizke, za glavno jed sem jaz piščanca v sladko-kisli omaki, moj je pa jedu rakce v omaki z bambusom in gobami. Za sladico sva pa pečen sladoled. Vse nama je bilo všeč. So pa full velike porcije. Midva sva pol pustila. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Hvala za informacijo :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

smotkica_ napisal/-a:So pa full velike porcije. Midva sva pol pustila. :?

zato mi2 vedno naročima 1 porcijo pa dodatni riž ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

meni je pa to malo nerodno, kao da sva škrta in šparava. čeprav moj več poje in bi nama bila ena porcija itak premalo. sem pa ravno včeraj ugotavljala, da v kitajski pogrešam otroške porcije, ker bi bila zame idealna :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Tigi napisal/-a:Zanima ma katero kitajsko ali mehiško restavracijo priporočate v Ljubljani?
Rada bi fanta peljala na večerjo za rojstni dan...

Hvala za info

Kitajske hrane ne maram, mehiško obožujem, tako da priporočam Cantino Mexicano al pa Joe Pena´s canina y bar!! Sam morš pazt kaj zberš no, meni ni vse fino, sam tisto kr jez zberm je pa za obliznt vse prste :wink:.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Fajn mi je mehiska zadnje case :D sem se kr prilagodljiva, edino cevapcici pa te zadeve s full mesa niso lih po mojem okusu :/
I love SISLEY& RW
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Joj jst pa obožujem kitajsko.Sam u uno v šiški uzad pr litostoju ne hodt ker je obupna postrežba pa še mrzlo znaš dobit.Drgač sm bla pa zanč s kolegicama v dravlah pa je ful luštn,drgač v ljubljani je pa daleč najbolša tm v uni smeri k greš proti dobrunjam pa sostru.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Men so tele kitajske restavracije mal scary :? Slisala sem namrec od dost zanesljivega vira, da do zdej pri nas sploh se ni bla nobena prijavljena smrt Kitajca.

Sej tolk jih spet ni,da bi neki kle pr nas umiral kot po tekocm traku, sam useen sem se mal zamislila...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Mislim, da bom zbrala za zdej mehiško...mah sej sem tok smotana da nevem kam nej ga peljem...ima pa rad bolj pekočo hrano...
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Jaz sem čist nora na mehiško hrano :D Najboljše majo pa v Mariboru v restavraciji Galeb.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

V Mariboru Patricks, Orient, Takos, Ricco Tores, Astoria, Orient, kitajska v centru, Picaso,..
I laugh at gilded butterflies.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

nisem ravno oboževalka hrane iz restavracij, če pa že, grem najraje v takosa ali pa na sidro, v sili pa še v spar na solato.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Odgovori